Bebek bezi

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.062
12.286
448
Kızlar. Sizler hangi marka bez kullanıyorsunuz. Yeni doğduğunda prima kullanıyordum. Doğumdan önce çantaya koymak için almıştım. Keşke stoklasaymışım. 250 civarında aldım bez 600 liraya çıkmış.slepy deniyim dedim. Pişman oldum. Sürekli sızdırdı. Yavrucak atlet zıbın sırılsıklam oluyordu. Ablam bim bezi al kullananlar çok memnun dedi. O beze de uyuz oldum. Hep sızdırıyor. Sıkı bağlıyorum olmuyor ön uzun arka kısa tutuyorum yok değişen yok. Çocuk hasta olacak. Sürekli de değişiyorum halbuki. Eşim prima alalım diyor ama paraya kıyamıyorum. Sizin memnun kaldığınız çepeçevre saran bez bez vamı. Ne kullanıyorsunuz

Bebek hangi bezi sevdiyse onu alın bence.(maddi olarak karşılayabiliyorsanız) biz prima ile başladık büyük geldi bebeğim ufak doğmuştu. Sleepy aldık tam oldu şu an 2 nosu ile devam ediyoruz. İlk zamanlarda bizimde her marka bez sızdırmıştı bu arada nedense(prima,sleepy,molfıx)

Marka fark etmiyor yer yer hepsinde sızdırma yaşanıyor birçok marka denedik şok un bezi de iyi baby turco çok çabuk doluyor onda taşırma daha çok yaşadım sleepy idare eder molfix emiciligi iyi durumda taşırma bez küçük olmadıkça yaşamadım bebegin kilosuna göre bez kullanın paketler üzerinde 6-8 kilo yazıyor falan ama ona göre ölçmeyin bebegin üzerindeki duruşu ölçüt olsun çünkü bazen paketteki kiloda bile olsa çocuga küçük gelebiliyor küçük olursa sürekli taşırma olur bide bebegin çiş yapma durumu da etkiler benim 2 çocugum var her sabah bez taşmış oluyor gece kalkıp degiştirsem de aynı çünkü geceki bezleri boş oluyor neredeyse sabah uyanınca hepsini birden yapınca bez çişi emmeden taşırıyor çocuklar kendiliginden gece işemeyip sabah uyanınca toplu işiyor umarım bu alışkanlık bez bırakırken de böyle olur da gece kaçırma yaşamayız sizde gözlemleyin aynı durum olabilir belki

Ben ilk sleepy aldim bizde pisik yapti mantara ceviricekti az kalsin sonra dr konustum krem verdi ve bezinide degistirebilirsiniz dedi sonra prima aldim aktif bebek premium care bi tık pahali geldi cok memnun kaldim pisik yaomadi sızdirma yapmadi evet pahali ama diger markalari gunde 10 kez degistirdik prima bizi 3 4 bez idare ediyor gece hic degistirmedgim bile oluyor o yuzden ayni hesaba geliyor. E bebekte 4 beden bulamadim molfix aldim gecen öylece duruyor cok sızdırdı bizde bu arada ben hep 1 beden buyuk aliyorum cepecevre sarıyor biraz pot duruyor ama cok rahat ediyor benim oglan

Prima dan çok memnun kaldım. Onunda sık sık değişiyordum. Madem sık değişiyorum ucuz bişey alayım dedim pişman oldum. Paket üzerinde yazan kiloya göre alıyorum. Bir beden büyük alayım olmazsa

Esiniz alalim diyo siz paraya kıyamıyorum diyosunuz.Ustelik diğerlerini denemiş ve memnun da kalmamissiniz.Bebeginiz için paraya kiyamicaksiniz da ne için kiyicaksiniz paraya çok merak ettim doğrusu.Dogdugundan beni Prima premium care kullaniorum.Hicbi sorun yaşamadık.

kızım doğumundan itibaren 8 aya kadar prima premium care kullandım çokta memnunum
zaten primaya alışan bir anne diğer hiç bir beze alışamıyor gerçekten... prima gerçekten kaliteli ama fiyat olarak bi zaman sonra insan gerçekten yazık diyor yani.. sizi anlıyorum..
ben stok yapmıştım büyük boy.. o süreçte arkadaşlarımla konuşuodum.. sleepy çok memnun olan anneler var olmasına rağmen denediğim bezler arasında en berbat olanı idi.. bize hiç uymadı derken bir arkadaşım molfixi söyledi..
molfix denedim mavi paket.. sızdırma hiç yaşamadım ama yinede primanın kalitesini bana vermiyordu derken alıştım..
memnunum sızdırma yaşamadık.. kızım 15 aylık.. 8. aydan beri kullanıyorum
geceleride uyumadan önce stoktaki primayı takıyorum.. bazen molfixle kaldığı zaman oluyor yinede sorun yaşamıyorum
deneyebilirsiniz.. inşallah memnun kalırsınız

Goon tavsiye ederim. Sleepy ilk 2 ayımızda çok zorladı her gün 4 5 kez üst baş değiştirdik. Goon premiuma geçtim mis gibi bez.

E bebek in markası olan baby me kullanıyorum çok memnunum

Sleppy bezi kaç saat birakyrsnz çizgisi dolup taşınca mi? 18 ay kulnndm oğlumda 1 kere bile sizdirmadi ki. Ne pişik ne sızma. Ki oğlumun teni de çok hassas

Sleppy bezi kaç saat birakyrsnz çizgisi dolup taşınca mi? 18 ay kulnndm oğlumda 1 kere bile sizdirmadi ki. Ne pişik ne sızma. Ki oğlumun teni de çok hassas
Pişik hiç yaşamadım. Gece dahil sürekli değişiyorum. Ama sızdırıyor. Çok araştırdım sleepy ninde türleri varmış. Memnun kalmayan çok. Prima da hiç yaşamadım sorun. Ama o da çok pahalı işte. 200 adet bez 1000 TL civarı. Abartmışlar

Buyuk bez mi kullaniyosunuz ,o zaman tasma yapar ,kucuk bezde tasma yapar . pisik her cocukta farkli bisey diyemem . benim ilk kizda sadece molfix kullandik ,digerleri pisik yapti. İkinci de su anda baby turco kullaniyorum tasma yapmiyo . baya memnunum fiyatta uygun . bide bebegin yatma sekli de onemli tasmada ,erkek bebekse onlarda tasma daha cok oluyo sanirim .

Sanırım bez küçük geliyor. Erkek bebek evet. Kusamskndan korktuğum için yan yatırıyorum. Genelde gece oluyor

Bezi nerden alıyorsunuz Bnde doğumdan itibaren prima premium care kullanıyorum bütün siteler marketler indirim yapıyor her zmn
200 beze hiç 1000₺ vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…