Doğuma Hazırlık Bebek bezi ve kremlerinden numune isteyin..ÜCRETSİZ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba kızlar bende mart annesi olucam allah nasip ederse. bana da huggies, bioxcin ve molfixden geldi. evy baby için üyelik mi gerekiyor yoksa iletişim bölümünden mi mail attınız acaba?

kızlar kuzenim şu mesajı yolladı evy baby msj yollamış
Bizim ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Evy Baby ürünlerinden numune gönderimi yapılmamaktadır.

Amacımız sizlerin beğenisine daima layık olabilmektir. Firmamız, sizlerden gelecek her türlü talebi karşılayabilmek için yeni ürünlerle kendini yenilerken, var olan ürünlerinde de kalitesini arttırarak her geçen gün daha da ileriye gitmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmaların neticesinde bizler için en değerli ödül, siz değerli tüketicilerimizin memnuniyetidir.

Saygılarımızla,

Gösterdiğiniz ilgiden dolayı tekrar teşekkür ederiz.
Evyap Müşteri İletişim Hattı:0800 211 08 10
yani numune göndermiyorlar

kızlar banada şimdi kargo geldi.:sm_cool:evy baby ve molfix den.evy baby 6 bez + 1 bebek bakım kitapçığı molfix de 2 bez yollamış.hihoyyytsanırım hamileyim yzdıgımdan yenidoğan yollamışlar:dance:

bana bugün nivea dan numune geldi, eşimin adına istemiştim, sadece 2 milimlik traş losyonu testerı gelmiş, sinir oldum, insan onu göndermeye utanır, koskoca nivea şirketine yakıştıramadım doğrusu,ne varne yok gönderir değil mi insan yuhh beee,,,

ya kızlar evy baby numune gönderiyor mu göndermiyor mu şimdi aklım karıştı yaa, benim bebek bezlerinden daha ses seda yok, dandik dandik şeyler anında geldi ama, asıl istediklerim gelmedi

bugün bana nıveadanda geldi.cumartesi günü huggies ve evybabyden geldi.üst üste msj atın muhakka geliyor kızlar....

kızlar bana niveadan mail geldi böyle yazıyor

Öncelikle kuruluşumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan çalışma anlayışına sahip bir firma olarak, siz değerli müşterilerimizden gelen tüm taleplerin her zaman büyük bir hassasiyet ile değerlendirildiğini özellikle belirtmek isteriz.

Talebinizle ilgili olarak mailinizde belirtmiş olduğunuz adrese bir buçuk ay içerisinde numune gönderimi yapacağımızı önemle belirtmek isteriz.

bana da geldi nivea dan. daha önce de huggiesten gelmişti. bebek bezleride ayıcıklar var. görseniz çok şeker.

slm arkadaşlar iyi ki yazmışsın paylaşmışsın bizimle bilmiyordum numune istendiğini molfix bioxin nıvea göndereceklerini söyledi evy baby göndermiyomuş ama katalog gönderebiliriz dedi primanın böyle bi çalışması yokmuş halbuki büyük firma sitesine üye oldum baby stardan bi yanıt alamadım inşallah göndericez diyenler gönderir ayrıca diğer kozmetik firmalarına yazabiliriz :) daline ulaşamadım oranın telif yok mail adresi yok sadece ürünlerini tanıtmışlar bize danışın falan yok jhonson ingilizce site bişey yapamadım canbebe göndermiyomuş

arkadaşlar bende mart annesiyim bnde evy baby e mail attım gönderilecektir diye mail gelmş pazartesi günü kaç günde geliyor ve kargo ücreti alıyorlar mı merak ettim

Bana huggiesten 4-5 gün önce gelmişti.. Bugünde bioxcin den geldi.. Nivea da 1 ay içerisinde gönderecğiz demişti, bekliyoruz...

Bugünde evybaby dan "Evy Baby numune ürününüz en kısa sürede gönderilecektir." maili gelmiş.... bekleyelim bakalım...

kızlar bana niveadan mail geldi böyle yazıyor

Öncelikle kuruluşumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan çalışma anlayışına sahip bir firma olarak, siz değerli müşterilerimizden gelen tüm taleplerin her zaman büyük bir hassasiyet ile değerlendirildiğini özellikle belirtmek isteriz.

Talebinizle ilgili olarak mailinizde belirtmiş olduğunuz adrese bir ay içerisinde numune gönderimi yapacağımızı önemle belirtmek isteriz. yazıyodu

kzlar biri gönderdigi maiilerin adresini yazsa ben hepsıne gönderdım ama cevap yok sadece milupa yazmıs oda bebegınız 6 aylık olunca bilgilendırme paketı gönderecegız dıyor ben hamile oldugumu yazmıstım ama kafam karıstı :)

banada bugün babystardan telefon geldi adres aldılar bebek kilosu sordular.paket yollicaz dedi kız

kızlar sizede bioxcinler bir zarfın içindemi geldi ürünler minicik jilatinlerde. getiren kişi artık postacımıne gelin mektubunuzu alın dedi:roflol: bende bu zamnda ne mektubu diye şaşırdım bi açtım içinde ürünler:roflol: bunları kullansakta bi işe yaramaz. sürekli kullanmak gerekiyor ben en azından birkaç kullanımlık bişey gelir sanmıştım baya şaşırdım:1shok: bence istemeye deymez.kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…