Doğuma Hazırlık Bebek bezi ve kremlerinden numune isteyin..ÜCRETSİZ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
nivea bana yollanacaktır diye mail atmış.evy baby de yollanacaktır demiş:1shok: şanssızımdır bu konularda ama bu defa kızımın şansı demek ki kaydirigubbakcemile2

benim de dün gelmiş kargo ama zil bozukmuş bizim geri gitmişler ve not bırakmıslar kapıya eşim gitti almaya bu gün.gelmedi daha

:lepi: İsteyeli daha 3 gün olmasına rağmen bugün Huggies'ten 2 adet bez ve kotex'tende iki adet ped geldi... Yeni doğan istemiştim ama 3-6 kğ göndermişler. Ya okadar kargo parası veriyolar insan biraz fazla koyar bezi yavf naniknanik

Merhaba

İyi geceler

Bana da ilk önce,istediğimin ertesi günü 2 adet huggıes bez(3-6)gelmişti.Yeni doğan genelde bu ebatlardır.

Bugün de bıoxın geldi.Teşekkürler.

Nıveaya ulaşamadım.Ötekilerden ses seda yok.Sevgiler.

Arkadaşım bioxcin den mail geliyormu? Yoksa mail gelmeden direk geldi mi?

sayenizde haberim oldu bende evy baby,nivea ve bioxsine msj gönderdim bakalım hiçbiri yanıt vermedi ama umutluyum gelirse haber veririm

kızlar bana bugün bioxinden bi daha geldi :) yani iki kere gönderdiler :roflol: pek mutlu oldumm.bugünde evybaby den geldi 6 adet bez :) bakalım diğerlerinden gelecekmi.

hehheheh heraldee valla canımmm :) beni sevdiler heralde her hafta gönderirler diye umut ediyorum :) az öncede huggiesten geldii.pinti huggies 2 tanecik gönderiyoo evybaby den örnek almaları lazım :) :roflol:

banada huggiesden 2 tane bez geldi 2 gün içinde
bugünde evy babyden geldi 6 tane bez bide bebek bakım kitabı
nıveaya gönderdim cvp geldi bir ay içinde gönderecez diye daha gelmedi

Kızlar huggies ten 2 adet bez geldi demiştim akşam arkadaşlara gösteriyordum 4 tane olduğunu farkettik kardeşlerimin birde kuzenimin adınada form doldukduk ilk paket bedavaya gelmiş olcak :))))

ilk paket bedavaya gelmiş olacak demiştiniz acaba ücretlimiki? benim kuzen primaya bioxcine ve burda yapılan şeyler için numunelik istedi daha gelmedi ama ücretlimi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…