Doğuma Hazırlık Bebek bezi ve kremlerinden numune isteyin..ÜCRETSİZ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar evy babay 6 adet bez bir de bebek günlüğü yollamış...molfix de 2 adet bez yolladı...diğerlerinden daha ses yok bende...huggies i nasıl istiyorsunuz kızlar bir anlatsanıza....

kızlar evy babay 6 adet bez bir de bebek günlüğü yollamış...molfix de 2 adet bez yolladı...diğerlerinden daha ses yok bende...huggies i nasıl istiyorsunuz kızlar bir anlatsanıza....

avy baby bana gönderilmemektedir diye mail atmış nasıl oluyo anlamadımya mirmirmirmir

kızlar mail atmayın...ücretsiz hatları var...açın görüşün..verin adresinizi...evy baby i ben aradım..onlarda gönderdi...huggies için ne yaptınız??

Bende hamileyken istemişdim milupa nivea huggis evybaby bunlardan numune aldım şimdide biokcin e attım msj bakalım yollarlar mı teşekkürler bebeşim

Kızlar,sizden duyup pazartesi bende mail atmıştım.az önce huggiesten 2 tane bez geldi,bir de içine kotex pedden koymuşlar:))

kızlar acaba diyorum ki bazı büyük firmalarada kendimiz için msj göndersek gönderirlermi acana numune???? mesela loreal felan filan.

huggies in sitesine girdim formu doldururken şu yazıyla karşılaştım
bazı internet sitelerinde tarafımızın bilgisi dışında duyuruları yapıldığı üzere, üyelik sonrasında bir hediye gönderimi söz konusu değildir.

Ben ocak annesiyim... gezinirken konu dikkatimi çekti.. Bir arkadaşım demişti bana ama göndermezler diye yazmamıştım. Burdaki cevapları okuyunca göndfermeye karar verdim...

Nivea, babystar, molfix ve huggies'e gönderdim. Molfix hariç diğerlerinden mail geldi.. Bakalım gönderecekler mi?

Eşimin adına da bioxcin'e mail gönderdik... Ondan henüz cevap gelmedi... Bekleyelim bakalım...

valla kıslar bişey diyim mi benim başım döndü. benim bide bu tür şeylerde hiç şansım yoktur.senağlama bilinki bana bi parça bişey gelirse hepinize gelecektir:roflol: benim pek ümidim yok ama yinede bekliyorum.

hamişler EVY baby cömert çıktı 6 tane bez göndermişler bide mini bebek bakım kitebı. molfix çok cimri 2 tane gönderiyor. :jeyyar:kızlar bezler çok minik 3-6 kğ istemiştim minnacık bişey birdaha ki sefer daha buyuk isticem.molfixsinde yeni doganını istemiştim 2 si aynı. yani evy baby daha minik.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bana bugün evybaby den mail gelmiş. numune verilmemektedir diye.pindi evyap ne olcakbenneyaptımki niveadan da mail gelmiş. isteğiniz dikkate alınacaktır diye. hadi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…