Doğuma Hazırlık Bebek bezi ve kremlerinden numune isteyin..ÜCRETSİZ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bende üyeyim ama böyle dediler
adam seçiyolar heralde laelaelaelaelae-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

BENCEDE :sm_cool:-tatlicadiarzu-HUGGİES DE BEBİŞİME TORPİL YAPIYOlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaekafamçokkarıştı:roflol:

evet ben anıcamı anladım-tatlicadiarzu- şaka tabi anladım canım espiri yaptını ama ben bebişim konusunda ciddiyim:roflol::roflol::roflol:

canım oncelıkle cok tesekur ederım paylasımın ıcın. anlatmasaydın hıc haberım olmazdı boyle bıseyden.hepsınden ıstedım bende numunelerımı.. dalınde gonderdımı sana? yuada cvp falan yazdılarmı? onada atalımmı maıl ne dıyosun?

Kızlar bana huggies ten gelen mail i sormuşsunuz adres ve telefon bilgilerinizi tekrar edermisiniz gibi birşey yazıyor .Gelen maile adres ve tel bilgilerimi girip cevapladım 2 gün sonra numuneler elimdeydi .Bana da bioxin den gelmedi . ((

kızlar valla torpilim yok benim :)
ama ben kaç kere yolladım huggiese ona kalırsa banada bioxcin gelmedi
az önce kargo geldi huggies yollamış bez yeni doğan demekki pohpohlamak gerekiyomuş 3 ane 2 li yollamışlar.. :))))

bana ne bioxcinden geldi nede huggies tenkafamçokkarıştı. ya bu huggies neden bana cvp maili göndermiyo anlamadım. bir daha mail atacam ben bebişim09 un arkadaşıyım yazacam. nasıl ama o zaman belki cvp gelir:roflol::roflol::roflol:

Merhaba

Nasılsınız?Kızımla sizlere de hayırlı doğumlar dileriz.Bu paylaşım için teşekkürler.

Bana huggıesden hemen bugün 2 tane 3-6 kg.bez bulunan küçük bir paket geldi.Paylaşmak istedim.Diğerlerinden bir haber yok.Nivea zaten siteyi açmadı.İki tanesine de üye oldum.Oradaki paylaşımlar ilerde lazım olabilir,bilgi edinmek amacıyla.Kısmet arkadaşlar.
Ben de aralık annesiyim.Teşekkürler.

Sevgiler.a.s.:1hug:

kelebekçim bende istedm molfixten bakalım gelecekmi? huggies yolladı şaşırdım hatta.
mail falan atıyolarmı yoksa cvp falan gelmedimi? direk yolladılar yani?

kızlar ben molfixten isteyemiyorum.sayfayı görme yetkiniz yok diyor.anlamadım nedenini.bakalım huggies tekrar gönderdim sonuç ne olacakk.

kızlar ben şimdi ultraprimayada üye oldum.kampanyalardan bizde yararlanbilicez.bakalım bize bez gönderecklermi????

arkadaşlar primadan beklemeyin
hugiess, bbay star,hero baby,milupa bunlar gönderdi bende şimdi niveayı denicem bir
milupaya üye olursanız hugies milupa ve nivea hepsi bir paket geliyor zaten
hero babayde büyük bir kutu numune gönderiyor(bebe bisküvisi,5 -6 adet numune devam maması ve kavanoz maması)

bugun huggiesten geldi banada 2 tane bez yollamışlar. birde baby starda mail göndermiş bebeğinizin kilosunu belirtin diye bakalım belirtelim yollıycaklarmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…