kızlar bu şekilde çeşitli markalardan gelen bezleri vs. kullanmayın. çünkü bebek bezinde yapılan değişiklikler özellikle kız çocuklarda mantara kadar gidebilen sonuçlar doğuruyor. 1-2 tane bez için bebeği rahatsız etmeye gerek yok bence. ilk başta hangi markayı tercih ettiyseniz hep o markadan gidin.
bana hiçbirinin numunesi gelmedi prima 2 hafta önce aradı numune göndereceğiz diye adresi teyit ettirdi ama hala gelen bir şey yok
bana hiçbirinin numunesi gelmedi prima 2 hafta önce aradı numune göndereceğiz diye adresi teyit ettirdi ama hala gelen bir şey yok
prima benide aradı 1 ay oldu ama gelen bişi olmadı bende tekrar numune istiyorum die istek attım :))) pavloderm de aynı şekilde onada yeniden msj attım milupadan geldi sadece bugün hero baby e de istek attım bakalım o ne yapacak gönderecekmi....
merhaba milupadan nasıl istedin? Ben mail attım bana numune gönderimi yok dediler acaba yanlış yere mi attım
bana da adres teyit ettirdiler hiç bişey gelmedi henüz.. bi tek aptamilden numune mamalar ve çanta geldi
kızlar bu şekilde çeşitli markalardan gelen bezleri vs. kullanmayın. çünkü bebek bezinde yapılan değişiklikler özellikle kız çocuklarda mantara kadar gidebilen sonuçlar doğuruyor. 1-2 tane bez için bebeği rahatsız etmeye gerek yok bence. ilk başta hangi markayı tercih ettiyseniz hep o markadan gidin.
Hala numune için beni arıyorsunuz ! Lütfen biz numune bez vermiyoruz
Bende istedim GOO.N göndermis smdi geldi bide 2 paket gondermis 4 bez cok tatlilar yssaaaaaaaaa :)))kızlar nıvea ve huggiesten numune istedim geldi..
NIVEA da hem bizim hem bebekler için kremler var denemek için hemde 2 minik tüp pişik kremi koymuşlar..
HUGGİES te bebek hangi ayda yazdıysan 2 li bebek bezi yolluyo deneme için..
BABY STAR da bez yolluyo ücretsiz danışma hattı var isteyince numune bez yolluyolar..
BİOXCİN dende erkeklerde kullanabilir bayanlarda saç dökülmesi için şampuan bide tüğ dökücü numunelik krem yolladı..
HERO BABY, MİLUPA falanda numune yolluyo, ama onları son ay isteriz son kullanma tarihleri olduğu için..
BU ARADA KARGO ÜCRETSİZ EVE KADAR GETİRİYO, SADECE SİTEDEN HEPSİNİN FARKLI, BİZE ULAŞIN BÖLÜMÜNE NUMUNE İSTİYORUM, DEYİP ADRESİNİZİ YAZIP YOLLAMANIZ YETERLİ..hihoyyyt
slm canım hangi site gönderdi???güle güle kullan...Bende istedim GOO.N göndermis smdi geldi bide 2 paket gondermis 4 bez cok tatlilar yssaaaaaaaaa :)))
GOO.N DİE Bİ SİTE İNTERNETE YAZ CİKAR SADECE UYE OLMAN YETİYOR EN GEC 2 GUN İCİNDE BEZ KAPİDA :)slm canım hangi site gönderdi???güle güle kullan...
COK SAGOL CANIMGOO.N DİE Bİ SİTE İNTERNETE YAZ CİKAR SADECE UYE OLMAN YETİYOR EN GEC 2 GUN İCİNDE BEZ KAPİDA :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?