- 29 Aralık 2008
- 476
- 15
- 118
kızlar nasıl numune istiyosunuz iletişim yerinden mi yazıyosunuz ben numune istiyorum diye:26:
Canım Milupa ve Hero Baby'e üye oluyosun, formu doldururken aşağıda kutucuk var numune istiyorum diye onu işaretliyorsun, ben de dün üye oldum bakalım gelecek mi
kızlar nıvea ve huggiesten numune istedim geldi..
NIVEA da hem bizim hem bebekler için kremler var denemek için hemde 2 minik tüp pişik kremi koymuşlar..
HUGGİES te bebek hangi ayda yazdıysan 2 li bebek bezi yolluyo deneme için..
BABY STAR da bez yolluyo ücretsiz danışma hattı var isteyince numune bez yolluyolar..
BİOXCİN dende erkeklerde kullanabilir bayanlarda saç dökülmesi için şampuan bide tüğ dökücü numunelik krem yolladı..
HERO BABY, MİLUPA falanda numune yolluyo, ama onları son ay isteriz son kullanma tarihleri olduğu için..
BU ARADA KARGO ÜCRETSİZ EVE KADAR GETİRİYO, SADECE SİTEDEN HEPSİNİN FARKLI, BİZE ULAŞIN BÖLÜMÜNE NUMUNE İSTİYORUM, DEYİP ADRESİNİZİ YAZIP YOLLAMANIZ YETERLİ..hihoyyyt
bende kasımda doğacak bebeğim için bir çok siteye üye oldum numune içinbir arkadaşıma milupadan çanta ve numune mamalar gelmiş çantada gayet güzeldi. milupa, hipp, herobayby, baybstar, evybayb, huggies bunların hepsinden numune istedim bakalım geldiğinde yazacağım hatta resimlerinide paylaşırım haa bide arama motoruna yazın pavloderm numune iste diye formu doldurun 3.25 kargo ücreti varmış ama çok güzel şampualnlar duş jelleri pişik kremleri ve bebek yağları gönderdiklerini duydum ben formu doldurdum bakalım kısmet
bende doldurdum fakat gönder filan yok bitürlü gönderemedim formun mesaj kısmından sonrasını göstermiyor siz nasıl başardınız :)) ben mi beceremedim ki:)
bende doldurdum fakat gönder filan yok bitürlü gönderemedim formun mesaj kısmından sonrasını göstermiyor siz nasıl başardınız :)) ben mi beceremedim ki:)
eğer pavloderme üye olamadığınızı diyosanız sağada numune iste yazıyo zaten burdan ulaşın İletişim - Pavoderm
bende de aynı sorun oldu...sayfanın alt kısmı görünmediği için gönder butonunu göremiyorumsinirlendim, kapattım siteyi
huggies numune isteyin diye reklam yapıp duruyor.
istedim, 10 iş günü diyor ama, 15 iş günü bitti hala gelen giden yok.
gerçekten denemek istediğim için numune istemiştim,
ama, kendileri "numune isteyin gönderelim" deyip göndermedikçe
markaya antipati duymaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?