Doğuma Hazırlık Bebek bezi ve kremlerinden numune isteyin..ÜCRETSİZ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bana da az önce bioxcin den geldi kıslar. bi kargo poşetinin içinde. arkadaşımında dediği gibi cok ufak şeyler. bi iki kullanımlık yani . diğerlerinden henüz ses seda yok

ya kıslar huggies den nasıl numune istediniz. üye olmak yeterli oluyor mu ayrıca bi işlem yaptınız mı?

hımm anladım canım peki prima için ne yaptın. geldimi ondan bişey.?
bu arada arkadaşlar hepinizin kadir gecesini kutluyor dualarınızın bu gece kabul olmasını diliyorum:Saruboceq:

ilk sayfadan beri mesajlarınızı okuyorum, bende birkaç siteye üyeyim, ama siz işi azıtmışınız beya, yok az gönderiyolar yok şöyle böyle, nerdeyse adamların boğazına sarılcaksınız niye göndermiyosunuz diye, ay güldürdünüz beni allah sizi netmesin:roflol:

bioxcınden geldı banada gecen gun. şimdi sadece molfix ve niveanınkıler kaldı bakalım onlar ne gonderecek

Ben huggies e üye falan olmadım 2.gün 4 adet bez geldi . 2- 3- gün önce de bioxsinler geldi ama kremler hamileyken kullanılmıyor kızlar dikkat edin . kardeşime kuzenlerime de geldi . :))) bu sabahta baby star dan geldi bez .Prima göndermiyor hiç uğraşmayın .

bugünde bana babystsrdan geldi..ayy unutmuşum artık gelmez sanıyordumm şaştımm doğrusuu :) ama bi o kadarda hoşuma gitti :roflol: şimdiden 10 tane oğluşumun bezi hazır :)

banada kargo gelmiş ama zilimiz bozulmus.geri gitmiş kargocu.artık yarın bi daha gelir heralde

bende bugün primaya molfixe ve milupaya üye oldum ama numune ürün gönderimi filan yazmıyordu bende istemedim üye olmamın sebebi kampanyalardan bebeğin gelişiminden mail ve sms yoluyla haberdar olmak

bana bioxcin den numuneler geldi tüy dökücü temizleme sütü selülit serumu selülit kremi saç dökülmesini önleyici krem kuzenede hero babyden geldi bugün ama sadece kita numuneler gelmedi :S niveadan da 1 ay içinde gelecekmiş

Merhaba

Hepsine üye oldum.Nivea hariç,siteyi açmadı da zaten.Sadece huggıes 2 adet bez yollamıştı.Bıoxcin de numunlerinden ve son olarak da Ülker hero babay kitapçık yollamış.
Teşekkürler.a.s.

kızlaaarr, bugün babystar dan 2 adet numune bezim geldi, huggies ve diğerlerinden ses seda yok, ben asıl bezilerin gelmesini istiyorum ama, nivea ve bioxin gönderdi,

kızlar kargom gelmiş ben evde yokum diye karşı komşum almış..
hero baby kutu yollamış bebek mamaları, bebe bisküvisi, 1 tane kavanoz maması ve kitapçık yollmışlar bebekle ilgili..
son kullanma tarihleri farklı farklı kavanoz mamasına ve bebe bisküvisiniz son kullanma tarihine 3ay kalmış dayanamadım açtım bisküviyi müthş tadı var hhehe yedim yarısınıda kocişe ayırdım 180-190 gram..
ocak ayındada eşim adına annem adına falanda isticem malum mamalar çok pahalı bütçeye yardımcı olsun azcık :)))
baby starda bez yollamış 2 midi 2 maxi boy :))

arkadaşlar kiminiz nasıl nereye üye olucaz nasıl yazcaz 0falan diye yazmışsınız..
ilk sayfaları okursanız detaylı bir şekilde hepsi yazıyor okursanız sevinirim..

Merhaba

Maşallah,çok kısmetlisiniz. Hepsine üye oldum,mail attım ama dediğim gibi iki adet bez, bioxin ve bir kitapçık geldi.Buna da şükür :)))kaydirigubbakcemile2 Teşekkürler. a.s.

bebişim sana kıyak mı yaptılar ne.. banada bugün babystardan bez geldi ama iki adet var içinde. mini boy. ama olsun hiç yoktan iyidir. cok şeker görünüyorlar. yerim ben oğluşumun bezini...

bana huggiesten mail geldi 2 gün önce numune gönderimleri bitmiş diye artık bıktıkları için atlatıyorlar mı ne anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…