• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek bezi seçimi acil!!!

yenidoğan için hangi bebek bezini neden tercih etmeliyim?

• Ankete Katılan
    66
  • Anket Kapalı .
ben prima aldım oğlum yeni doğduğunda. cildi hassas olduğu için pişik yaptı. hala da pişik yapıyor prima. hava aldırmıyor bence. ayrıca huggies bacak arası kalın olduğu için kalça çıkıklarını önlemede etkiliymiş.

kesinlikle prima derim ama uyu oynayı değil gerçek mavi paketlerdeki primayı allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inş

arkadaşlar prima 2 numarayı kullanıyorum pişik falan daha yok ama ya kaka yaptığında accık taşıyo çamaşırına ben mi bağlayamadım bilmiyorum ama her kakada da üst değiştirmek e zor oluyo

prima kullanıyorum su an tavsiye üzerine. hafif sızdırma yapıyor. bir de ön kısımdaki o emici mavi bölüm hemen şişkinleştigi icin bebegimin pipisine baskı yapıyo, rahatsız ediyor. Huggies de böyle bir sorun yasamamıstım. Sanırım tekrar huggiese dönücem

hepinize teşekkür ederim.kolaylık olsun diye ankete sadece 3 tane bez koydum fakat başka bez tavsiyelerinize de açığım :)

arkadaşlar prima 2 numarayı kullanıyorum pişik falan daha yok ama ya kaka yaptığında accık taşıyo çamaşırına ben mi bağlayamadım bilmiyorum ama her kakada da üst değiştirmek e zor oluyo

büyük bir ihtimalle bezin artık küçük geliyor bir numara büyüğüne geç canım birde bezi bağladıktan sonra bacak arkalarına parmağınla düzelt daha iyi kavrıyor o zaman:ecrin_bebek:

arkadaşım primadan şaşma ama mavi paketler olsun benim oğlumun cildi alerjikti hem daha az pişik yapıyor hemde gece taşma yapmıyor oğlum şuan kullanmıyor ama deneyimlerim böyle bir çok bez kullandım zamanında en iyisi prima canım

prima kullanıyorum su an tavsiye üzerine. hafif sızdırma yapıyor. bir de ön kısımdaki o emici mavi bölüm hemen şişkinleştigi icin bebegimin pipisine baskı yapıyo, rahatsız ediyor. Huggies de böyle bir sorun yasamamıstım. Sanırım tekrar huggiese dönücem

bende oğluma doğduğundan beri prima kullanıyorum şu an 15 aylık ve hep mavi paket kullandım.Ama son bi kaç aydır her sabah uyandığında ön taraf atleti geceliği ıslak kalkıyor ve ağlayarak uyanıyor.Bezin ön tarafı çok şişiyor,pipiden elini çekmiyor.Daha büyük numarayıda kullanmama rağmen geçmedi bu sıkıntı.Müşteri hizmetlerini arayacağım artık.Deryaer aynı sıkıntı bendede var yani,bi de bezi değiştiremiyorum başka beze geçmek istiyorum ama ya pişik olursa bu daha kötü.Keşke ilk baştan huggies veya molfix yada ne bileyim başka bir bez kullansaydım :çok üzgünüm:

bende baştan prima sonra haggies şimdide molfiks kullanıyorum.haggies diğerlerine göre biraz sert evet bantlarıda çok kalın ve sert.özellikle çocuk iyice hareketlendikten sonra bantları batabilir.içindede emici doku yok gibi çiş yaptığı zaman içindeki pamuk parça parça toplanıyor.
şu an molfiksten memnunum özellikle 4*4 lük uyum paketleri daha güzel oldu.hem yumuşacık,hem emici dokusu güzel,hemde bacak arası mesafesi dar torba gibi durmuyor.son günlerde kızımdada biraz sızdırıyo ama bu kızımdan kaynaklanıyor eskiye oranla çok çiş yapıyor sabah bi açıyorum nerdeyse bi kilo olmuş,hangi bez olsa dayanmaz :)

ben prima kullanıyorken molfix e döndüm benim sebebim kalitesi vs gibi birşey değildi...israil malı olması ve filistinli bebeklerin öldürülmesiydi...benimde bebeğim var...
molfix te prima kalitesinde ayrıca...

Back