Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek bezi seçimi acil!!!

yenidoğan için hangi bebek bezini neden tercih etmeliyim?

• Ankete Katılan
    66
  • Anket Kapalı .

hpdstk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
53
0
86
Bolu
arkadaşlar umarım konuyu doğru yerde açmışımdır.hamileyim ve yakında oğlumu kucağıma alacağım.çok şükür şimdiye kadar herşeyini aldım fakat bebek bezi konusunda çok çok kararsızım.her bebeğin cildinin farklı olduğunu biliyorum ama genel bir yorum istiyorum paylaşırsanız sevinirim.hangi bebek bezini neden tavsiye ediyorsunuz?teşekkür ederim hepinize şimdiden...

şiddetle prima tavsiye ederim ,yeni doğan bebek günde ortalama 6-7 kez sulu kaka yapar ve bunu en iyi absorbe edebilen bez primadır ,hem bacak arası ,hem bel bantları hem esnekliği v.s oldukça iyi ,molfix çok kalın huggies kullanmadım bilemiyorum ama benim kızım 1 yaşında ,doğumundan itibaren prima kullandım ve allaha şükür hiç pişik veya sızdırma sorunu yaşamadım ..

ilginiz için tşk ederim arkadaşlar.başka bilmem gereken birşey varsa aklınıza gelen onları da paylaşırsanız sevinirim :)

prima çok dar o nedenle hep bir büyük numarasını almanı tavsiye ederim.
molfix normal boyutlarda olduğundan hangi numarayı kullanıyosan onu alabilirsin.
huggıes biraz sert ve içinde yeşil tabaka yok.biraz erkeksi bir bez gibime geldi.üstündeki karakterler falan güzel.

yenidoğan için 1 numara prima ilk başlarda olmaz mı ? 2 büyük gelmez mi

ben ilk doğdugunda prima yeni doğan aldım
bi de çok alma bez bittikçe al çnkü bebek doğunça çabuk gelişiyor bezler elinde kalır
şimdi huges kullanıyorum çok memnumum

Hem prima hem de huggies kullanıyorum, ikisinden de memnunum, herhangi bir sızdırma problemi yaşamadık. Huggies biraz daha kalın primaya göre. Bir kez de mecburiyetten molfix kullandım, ondan pek memnun kalmadım, oğlumun göbeğinde nokta nokta pişik oldu. Ama onda da sızdırma problemi yoktu...

yenidoğan için 1 numara prima ilk başlarda olmaz mı ? 2 büyük gelmez mi

eğer bebiş 3 kg doğmuşsa 1 numara olurda 3kiloyu geçmişse 2 numara daha iyi .prima hakkaten dar.şöyle örnek vereyim kızıma molfixte 4+ kullanabilirken primada 5 ya da 6 kullanabiliyorum.4+ prima kakayı sırtına kadar çıkartıtor çünkü.

pirima 2numarısını aldım3 6 kılo huggies yenı dogan 2 5 kılo aldım 28 adet kucuk paket pirimayı kızımdada kullandım cok memnundum pirimayla devam edıcem

huggıes bence..ablam eylül doğduğunda deneyip karar vermek istedi bir bir kullandı,prima ile başladı pişik falan olmadı ama şekil itibariyle hiç rahat olmadı yani öyle sanıyoruz biz,büyükkçe olsakta sıktı falan..molfix de denedi o pişik yaptı biraz.huggıes en güzeli.ve en çok indirimi o yapıyor

bir paket 1 no , bir pakette 2 no alayım ozaman prima.

bence stok yapma bebeğe göre değişir prima benim kızıma pişik yaptı molfiksin emiciliğini sevmedim bence huggies en iyisi prima sızdırmada yapabiliyor.ama huggieste bir problem yok

meraba canım bende pirimayı tavsiye ederim ben bebeime onu kullanıyorum arkadaşın dediyi gibi az al çünkü cabauk büyüyorlar

Ben bu konuda tecrübeli değilim ama arkadaşlarımız bize Huggies tavsiye etmişlerdi.
Ankette de çoğunluk Prima demiş..
Benim de kafam karıştı...

bez kullanımı kişiden kişiye vede bebekten bebeğe değişiyor
ben huggiesi kullandım ama sevmedim
öncelikle bel bandı çok kalın bebeğim hareket ettikçe o kadar itinalı bağlamama rağmen o bant göbeğine değer ve orada kesik şeklinde kızarıklıklar oluştururdu ben bantları makasla inceltmek zorunda kalırdım

ayrıca iç lastikleri çok sert ve keskin onlarda kızımın bacak aralarını keserdi derisi soyulmuştu hatta bir seferinde
bende iç lastiklerini birkaç yerinden keserek kullanmak zorunda kalmıştım

kızım çiş yaptığında bezden ıslak pamuk kokuları gelirdi resmen ve bacak arası kütük gibi sert olurdu
kızım hiç rahat edemedi huggiesle tabiki bende

bezin orasını burasını kese kese bitirdim şükür de bir dahada almadım

tüm bezleride denedim en güzeli prima
vazgeçmem primadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…