Goon premium kullanıyorum, yumuşak bir ürün, iz yapmıyor. Bebeğim hiç pişik olmadı.bebeland ile başladığım annelik serüvenine baby turco ile devam ettim ebatları küçük olunca ve bebeğim hızla kilo alınca kaldı pişik yapmaya başladı bebem natural kullanıyoruz şuan başlarda iyiydi yalnız şuan acayip pişik yaptı hatta öyle bir pişik ki belinde falan var neredeyse şimdi de önlem marka bebek bezini sipariş verdim bakalım ne olacak siz neler kullanıyorsunuz anneler önlem marka kullanıp memnun kalanlarınız var mı
Prima kızımda kullanmıştım pişik yaptı onu aklıma getirmiyorum bile önerileriniz e kulak asacağım teşekkürlerHep değişik markaları yazmışsınız, bebem önlem falan, bilmiyorum ne kadar güvenilir markalar.
Neyse ucuz yollu olsun derseniz Migros un kendi markası minies alın. Süper bez, ne taşıyor, ne pişik yaptı valla tam performans.
Yok bana fark etmez derseniz Rossmann BabyDream alabilirsiniz, sorunsuz kullanırsınız.
Prima vs sanırım böyle ürünlere bakmıyorsunuz diye düşündüm. Ama üsttekiler çok yeterli zaten.
E bebeğin baby me güzel ilk başta onu kullandım sonra küçük geldi Molfix alıyorum bayadır kullanıyorum. Baby turconun büyüğünü kullansaydınız yokmuydu. Çok marka değiştirmişsiniz bence ondan olmasın pişik.bebeland ile başladığım annelik serüvenine baby turco ile devam ettim ebatları küçük olunca ve bebeğim hızla kilo alınca kaldı pişik yapmaya başladı bebem natural kullanıyoruz şuan başlarda iyiydi yalnız şuan acayip pişik yaptı hatta öyle bir pişik ki belinde falan var neredeyse şimdi de önlem marka bebek bezini sipariş verdim bakalım ne olacak siz neler kullanıyorsunuz anneler önlem marka kullanıp memnun kalanlarınız var mı
Rossmanda bebek bezi olduğunu bilmiyordum. Sleepy bio naturel kullanıyorum memnunum şimdilik çok şükür. Ama pişik kremi ve ıslak mendil kullanmıyorum.Hep değişik markaları yazmışsınız, bebem önlem falan, bilmiyorum ne kadar güvenilir markalar.
Neyse ucuz yollu olsun derseniz Migros un kendi markası minies alın. Süper bez, ne taşıyor, ne pişik yaptı valla tam performans.
Yok bana fark etmez derseniz Rossmann BabyDream alabilirsiniz, sorunsuz kullanırsınız.
Prima vs sanırım böyle ürünlere bakmıyorsunuz diye düşündüm. Ama üsttekiler çok yeterli zaten.
Prika premium care mi kullandiniz ben de ondan memnun kaldim ici delikli nokta nokta. Sivi oldugunda sisiyorPrima kızımda kullanmıştım pişik yaptı onu aklıma getirmiyorum bile önerileriniz e kulak asacağım teşekkürler
Bence çok fazla bez markası değiştirmek iyi değil. Burdan tavsiye veririz vermesine ama her bebeğin cildi de aynı değil. Bizim doktorumuz en kötü pişiğikte bile bez değişimi önermedi. Bol havalandirin sık temizleyin dedi öyle yaptık ve geçti. Benim bebeğim 4.5 aylık ve doğduğundan beri baby me kullanıyorum.
Siz sansliymissiniz sıkıntı yaşamamamışsınız çevremde bildiğim 3 ayrı bebek var bezden çok sıkıntı yaşamış olan. İçlerinden birinin annesinin canına tak etmişti bulup bulabileceği en iyi dermatologa götürdü bebeğini. Bebeğin alerjik yapısı varsa pamuğa bile sarsa pişik yapabileceğini,tek bir bezden ilerleyip alışma süreci tanıması gerektiğini,her bez degistirdiginde sürecin başa donmesine sebep olduğunu söylemiş. Benim bebeğimde de ilk zamanlar çok kötü pişik oldu ve bende o zaman doktora danıştım bez markası değiştireyim mi diye oda hayır dedi. Sonuç olarak şu an sorunumuz yok çok şükür.Bez markası değiştirmenin ne zararı olabilir ki doktor önerisi soracak kadar merak ettim. Bugün sadece oğluma taktığım bezler prima premium care, sleepy normal, sleepy külot, rossmann babydream külot, minies normal.allaha şükür yaşına girecek daha pişik olmadı.
biz molfix kullanıyoruz torunuma beyaz ve çok hassas tenli çok şükür iyi geldi. ben annesine yani kızımada molfix kullanmıştım yıllar öncebebeland ile başladığım annelik serüvenine baby turco ile devam ettim ebatları küçük olunca ve bebeğim hızla kilo alınca kaldı pişik yapmaya başladı bebem natural kullanıyoruz şuan başlarda iyiydi yalnız şuan acayip pişik yaptı hatta öyle bir pişik ki belinde falan var neredeyse şimdi de önlem marka bebek bezini sipariş verdim bakalım ne olacak siz neler kullanıyorsunuz anneler önlem marka kullanıp memnun kalanlarınız var mı
kullanmadigim bez kalmadi slipy en iyisi derimbebeland ile başladığım annelik serüvenine baby turco ile devam ettim ebatları küçük olunca ve bebeğim hızla kilo alınca kaldı pişik yapmaya başladı bebem natural kullanıyoruz şuan başlarda iyiydi yalnız şuan acayip pişik yaptı hatta öyle bir pişik ki belinde falan var neredeyse şimdi de önlem marka bebek bezini sipariş verdim bakalım ne olacak siz neler kullanıyorsunuz anneler önlem marka kullanıp memnun kalanlarınız var mı
Merhaba molfixin hngi bezini kullandınız pure and soft mubiz molfix kullanıyoruz torunuma beyaz ve çok hassas tenli çok şükür iyi geldi. ben annesine yani kızımada molfix kullanmıştım yıllar önce