- 6 Aralık 2020
- 101
- 13
- 27
- Konu Sahibi Yetkinsonla
Merhaba yeni 5 ayına geçmiş bir bebeğim var indirime girdikçe değişik markalardan beze bayılıyorum İlk başlarda sleepy kullandım bantları tutmadığı için değiştirdim sonra Molfix onda bir sorun yaşamadım ama pahalıydı indiriminde yakalayamadım şu ana kadar bim'lerde satılan bir bez var Onları da aldım şu an onları da indirime girmek için alamıyorum En sonunda yengemin söylediği eby baby aldım Ebi beybi de sızdırma bir kere tek yaptı bir arkadaşımın tavsiyesiyle Baby Turbo aldım Aldığım ilk zamanlarda 3 numarasını aldım sürekli Kızımın elbiseleri Islak öyle pantolonları ıslak oluyor eşofmanları ıslak oluyordu ilk başlarda sızdırıyorum falan diyorum bu sefer çok çok gevşek bağladım düşünerek daha iyi bağladım şu an sorun yaşamıyorum ama böyle tanecikli Kum Gibi içinde bir şey var bu daha iyi diyorlar ama içinde hiç pamuk yok yani bir de kızım son günlerde bezi birazcık ıslansa hemen cep cep bağırmaya başlıyor ağlamaya başlıyor altını temizleyince rahatlıyor Acaba bana önerebileceğini sızdırmaya bebeğimi rahatsız olmayacak bir bez var mı bana markasını bana söyler misiniz