Bebek beslenmesi

gizemsuuu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2024
26
1
28
Bebeğim yeni 1 aylık ben gündüzleri emziriyorum akşamları ful mama veriyorum göğsümde süt kalıyor sabaha kadar bu durumda ne yapayım.

Konuyu hamilelik belirtileri kısmına değil de Bebek/çocuk büyütürken kısmına açarsanız daha iyi cevaplar alırsınız bence

9aylık bebeğim var ve ben sadece 15 gün emzirebildim eğer bebeğine emzik veriyorsan emziği kesinlikle bıraktır emzik bebekte tokluk hissi yapıyor göğsün de bekleyen sütü bebeğe verdiğin de o bebeğinde sadece sancı yapacaktır elinde geldiğince sık emzirerek geceleri de mama vermeyi bıraktırmanı tavsiye ederim şayet bıraktıramıyorsan bile sağım yaparak kendi sütünü ver ve o süt gögsünde beklememiş olsun

Şuan sağım yapıyorum ama geceleri kalıp sağım yapamıyorum bu durumda sabaha kadar sütümü sağmasam ekşir mi.

Bebeğim yeni 1 aylık ben gündüzleri emziriyorum akşamları ful mama veriyorum göğsümde süt kalıyor sabaha kadar bu durumda ne yapayım.
Gece de emzirmen ya da sağman lazım, yoksa sütün azalır

Şuan sağım yapıyorum ama geceleri kalıp sağım yapamıyorum bu durumda sabaha kadar sütümü sağmasam ekşir mi.
Eşkimez ama o sütü bebeğe verdiğin de bu bebeğe faydadan çok zarar sağlar aşırı sancı huzursuzluk yapar bebeğin için fedakarlık yapmalı ve gece de ya emzirmeli emziremiyorsan da muhakkak sağım yapmalısın ne kadar sık emzirirsen o kadar sütün de artacaktır

Kaynak mabadınız mı?

Peki tamam ama çoğu kişi diyor ki ben arada bir gazlı içecek dayanamayıp içiyorum herkes diyor sütünü hepsini sağ çöpe dök tekrar süt oluştugu zaman bebeğe ver

Peki tamam ama çoğu kişi diyor ki ben arada bir gazlı içecek dayanamayıp içiyorum herkes diyor sütünü hepsini sağ çöpe dök tekrar süt oluştugu zaman bebeğe ver
Gece sağmama kısmını anlayamadım ama dayanamayıp gazlı içecek içme kısmına bebeği alerjik olduğu için 7-8 ay süt ürünü, yumurta,kakao,tahin,kuruyemiş yiyememis yani ot gibi beslenmiş,sevdiği bir çok yemeğe ve özellikle tatlıya fena halde hasret kalmış biri olarak baya sinirlendim şahsen. Ben ki normalde kola bağımlısıyım hamileyken de içmedim emzirdigim için hala içmiyorum. Geçen özel bir gün diye yarım bardak içtim sonrasinda bi ton vicdan yaptım. Soruya gelince arastiranlar yazmışlar işin o kısmı hakkinda çok bilgim yok ama sütünüz azalır,belki de kesilir onu biliyorum. Bir de siz vücudun gece için ürettiği sütü gündüz vermiş oluyosunuz bu bile dikkat edilmesi gereken bişey.

Kaynak mabadınız mı?
Doğduğu günden beri meme reddi olan 9 aylık bir bebek annesiyim ve 6 ay boyunca o bebeğe anne sütünün her bir damlasını en sağlıklı ve steril şekil de nasıl verebilirim diye en iyi doktorlar en tecrübeli insanlarla çok uzun süre görüştüm konuştum ve 8 ay sağım yaptım gece gündüz 2 saate bir kaynak bir ansiklopedi değil belki ama tecrübe

Kaynak mabadınız mı?

Erstrebenswert alıntı yapamadım. Video da atamadım. Litfen süt üretimi yazar mısın google. Anlık üretilen bir şey çünkü. Şimdi cevao veremiyom internetim kötü içimde kalmasın.

Millet bebeği için sıkı diyetler yapıyor. Sen de içmeyiver gazlı içecek. Normalde de zararlı bir şey zaten.

Gece neden emzirmediğinizi anlayamadım. Benim sütüm yetmiyor, gece gündüz önce emziriyorum üstüne mama veriyorum. Zaten sütüm az diye hiç direkt mamaya geçmeyi düşünmedim. Gece mama vermek yerine emzirmeyi deneyin. Emzirmekten güzel şey mi var?

Sabaha kadar süt birikiyorsa göğsünüzde neden mama veriyorsunuz ki gece de emzirin hem mastit olma riski var göğüste süt bekletmenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…