Bebek beslenmesi

Gece sağmama kısmını anlayamadım ama dayanamayıp gazlı içecek içme kısmına bebeği alerjik olduğu için 7-8 ay süt ürünü, yumurta,kakao,tahin,kuruyemiş yiyememis yani ot gibi beslenmiş,sevdiği bir çok yemeğe ve özellikle tatlıya fena halde hasret kalmış biri olarak baya sinirlendim şahsen. Ben ki normalde kola bağımlısıyım hamileyken de içmedim emzirdigim için hala içmiyorum. Geçen özel bir gün diye yarım bardak içtim sonrasinda bi ton vicdan yaptım. Soruya gelince arastiranlar yazmışlar işin o kısmı hakkinda çok bilgim yok ama sütünüz azalır,belki de kesilir onu biliyorum. Bir de siz vücudun gece için ürettiği sütü gündüz vermiş oluyosunuz bu bile dikkat edilmesi gereken bişey.
Anladım ful emzirmek istiyorum işte ama emzirdiğim an uykum geliyor şuan uyumamaya çalışıyorum emzirmek istiyorum bebeğimi sabaha kadar sadece anlamadığım süt memede kaç saat sonra ekşir süt memede uzun saat kalınca bebeği emzireceğmm zaman ne yapmam Laz’m

Anladım ful emzirmek istiyorum işte ama emzirdiğim an uykum geliyor şuan uyumamaya çalışıyorum emzirmek istiyorum bebeğimi sabaha kadar sadece anlamadığım süt memede kaç saat sonra ekşir süt memede uzun saat kalınca bebeği emzireceğmm zaman ne yapmam Laz’m
Ya zaten bebeğin emmesi ne kadar sürebilir. Sabaha kadar ayrılmadan memede duracak hali yok. Yorulur uyur hemen zaten. Kalkın emzirin o sırada eşinizde kalksın sizi kontrol etsin ki bebek kucaginizdayken uyuyakalmayin. Zaten kaç saatlik bir süreden bahsediyorsunuz ki ekşiyecek? Ekşiyeceğini düşünmüyorum bu arada. Ama şöyle de bişey var muhtemelen mamayı biberonla veriyorsunuz. Biberondan dolayı meme reddi yaşamanız an meselesi onu soyliyim. Yakında gündüz de emziremeyebilirsiniz.

Benim de geliyor ama açıyorum uykumu. Açılmıyor mu uykunuz, bayılıyor musunuz?

Benim de geliyor ama açıyorum uykumu. Açılmıyor mu uykunuz, bayılıyor musunuz?
Bende genelde telefondan oyun oynuyorum uykum çok varsa açılsın diye. Bir şekilde bir yol bulunuyor yani ölmüyor insan

• Beğen
Reactions: Gao
X