• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek beslenmesi

zhra blta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
25
7
1
26
Merhaba arkadaşlar bir yaşına girecek kızım var 9 da yatırıyorum yemeğini yedirip gece 12 de uyanıyor 2 saatte bir emiyor gerçekten artık çok yoruluyorum önerebileceğşniz birşey varmı doktor gece beslenmesi olmaması lazım dedi ne. Yapabilirim sabahta 8 de uyanıyor tamamen ama gece sürekli emiyor

Merhaba aynı odada yatmamayı deneseniz bir süre. Oğlumla aynı yatakta yatarsak asla uyutmuyor beni de sürekli kalkıp emiyor. Ayrı odaya gidersem aranmıyor. bir süre deneyebilirsiniz belki

Yemekten hemen sonra yatıyorsa belki midesi rahatsız oluyordur. Kendini rahatlatmak için meme istiyor olabilir. Yemekten en az 2 saat sonra yatırmayı deneyin. Diş çıkarıyor olabilir ondan emmek istiyor olabilir. Doktorların söylediğine bakmayın sizi çok yormadığı sürece gece emsin bişey olmaz ki.

Yemekten hemen sonra yatıyorsa belki midesi rahatsız oluyordur. Kendini rahatlatmak için meme istiyor olabilir. Yemekten en az 2 saat sonra yatırmayı deneyin. Diş çıkarıyor olabilir ondan emmek istiyor olabilir. Doktorların söylediğine bakmayın sizi çok yormadığı sürece gece emsin bişey olmaz ki.
Evet ama artık büyüdü çok uyanıyor akşam dokuzda yatırıyorum 12 den sonra yapıyor 2 saate bir emiyor gece beslenmesine mi geçsem bilmiyorum danışmak istedim diş olsa gündüz de öyle olur diye düşündüm

Merhaba aynı odada yatmamayı deneseniz bir süre. Oğlumla aynı yatakta yatarsak asla uyutmuyor beni de sürekli kalkıp emiyor. Ayrı odaya gidersem aranmıyor. bir süre deneyebilirsiniz belki
Aynı odadayız ama park yatakta yatıyor :(

Back