Bebek beslenmesi, bebek kilo alımı

busenurr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
14
2
6
25
36 günlük prematüre doğan bebeğim var ve anne sütüyle besleniyor bazen emiyor bazen de biberonla veriyorum. 4 Ekim'de özel hastaneye kontrole gittiğimde kilosu 2600 çıkmıştı. 14 Ekim'de sağlık ocağına gittiğinde de 2650 çıktı. Sağlık ocağında sonra doktorla konuşmak için tekrar hastaneye götürdüm ama doktor yoktu bende asistanına tarttirdim 2920 gram çıktı. Bugün de devlet hastanesinden randevu almıştım ona gittim orda da 2750 çıktı mamaya baslayabilirsin filan dedi. Ama benim aklım karıştı hastaneden hastaneye tartı farkeder mi ?

Bez doluluğu ve kıyafet etkilemis olabilir mi? Ama tartı da farkeder bence

Evet ne yazık ki tartıdan tartıya hatta ölçümün gün içinde yapıldığı zamana kadar değişkenlik gösterebilir. Genelde aynı saatlerde üstünde aynı kıyafetlerle ya da bezle tartmaya çalışın yakın sonuçlar alırsınız. Sizin içinde aynı şey geçerli sabah kalkınca tartıya çıkın, sonra öğlen sonra akşam deneyin bakın ne kadar farklı göreceksiniz kgnuzu

Birinden birinde tartı hatası olabilir. Aynı yerde tarttırın sürekli. Biz hem sağlık ocağında hem hastanede tarttık aynı gün aynı çıkmıştı.

Evet farkeder. Bir tarti belirleyin hep o tartinin olcumlerini baz alin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…