ahh ah ben bu yatak konusunda çok çekiyorum.kızımız ilk doğduğunda ona küçük bir beşik aldık.8 ay kadar kullandık sonra mecburen artık dar geldiği için park yatağa geçtik.ama o kadar ses çıkarıyor ki kızım çok zor uykuya dalıyordu.tek kademesi var bu yatağın ve acaba düşermi korkusu ve sesi azaltma düşüncesiyle şilteyi kaldırdık.bu seferde çok alçak oldu,gece mama vermeye kalktığımda eğilip beklemek zorunda kalıyorum.biraz yükseltelim dedik ve altına minderler koyduk ama çokta rahat olmadığını düşünüyorum.sallanması zaten ayrı sorun,elinizle kırk sat itiyorsunuz.beşik daha kolaydı tabi.ama yapacak bişey yok çünkü artık beşikler için çok büyük.şuan 11 aylık oldu,ama biz yatağımızdan hiç memnun değiliz.uyuttuktan sonra yanıma yatırıyordum önceleri.gece emziğini düşürdüğünde veriyordum,üstünü açınca örtüyordum,mamasını uyanmadan o ve bende yatağımdan kalkmak zorunda kalmadan verebiliyordum.onun içinde benim içinde büyük rahatlıktı ama artık bırakıp gece kalktığımda düşme tehlikesi var,onun için yalnızda bırakamıyorum.keşke hani yanları açılıp kapanan parmaklıklı yataklar var ya onlardan alsaydım diyorum şimdi.acaba sallanan çocuk yatakları varmıdır.keşke olsada alsak hem ilerde de kullanırdık.biraz uzun oldu kusura bakmayın :kedi: bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardım edebilir mi?