• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek beşiğimi park yatak mı

Jenny-Park-Yatak-Kirmizi_W0QQidZZ32139997

bu park yatakta almayı düşünüyorumm.sizzce nasıl

Eklentiler

• $Jenny-Park-Yatak-Kirmizi__32139997_0.jpg
    $Jenny-Park-Yatak-Kirmizi__32139997_0.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 297
kesinlkle ahşap beşik derim .ben oyun parkı aldım kızım 10 aylık çok pişman oldum hatta bugün gittim ahşap beşik aldım düngece salarken sürekli ses çıkaran yerinden kayan oyunparkını kırıp camdan aşağıya atmamak için kendimi zor tuttum.gacur gucur ses çıkan vidalar asla tavsiye etmiyorum mis gibi ahşap beşikler

bizde park yatakvar. çok memnunum oğlum uyurken çok hareket ediyor. o tahta parmaklıklara vuruyor kafasını kolunu. bir hafta yattı da gece boyu canı yandı ağladı.
sallama konusunda bizim park yatak iyi. ben ayakta sallayıp yatırıyorum o yüzden sallamıyorum. bu arada park yatağı en büyüğünden al ki 3 yaşına kadar kullanabilsin derim.

bende park yatak aldım ama neresinden gacır gucur edecek anlamadım çünkü park yataklarda vida bile yok.öyle bir mekanizma yapmışlarki tek dokunuşla katlanıp açılabiliyor.taşınabilir olmasıda cabası.

ben aslında sepet almak istemiştim yatak odama koymak için sonra düşündüm araştırdım park yatakta karar kıldım.kullananlar çook memnun.2 yaşına kadar rahat kullanabilir bebek.

bu arada tuğba ilk fotoğraf daha hoşuma gitti.ikincisindeki cibinlik çoık abartılı geldi bana.cibinliği severim ama bu biraz abartılı sanki.

benim park yatağımda bu:

Bpnwbzbwymhd2z5ainlzs.jpg

61515007849920300273.jpg

bende park yatak aldım ama neresinden gacır gucur edecek anlamadım çünkü park yataklarda vida bile yok.öyle bir mekanizma yapmışlarki tek dokunuşla katlanıp açılabiliyor.taşınabilir olmasıda cabası.

ben aslında sepet almak istemiştim yatak odama koymak için sonra düşündüm araştırdım park yatakta karar kıldım.kullananlar çook memnun.2 yaşına kadar rahat kullanabilir bebek.

bu arada tuğba ilk fotoğraf daha hoşuma gitti.ikincisindeki cibinlik çoık abartılı geldi bana.cibinliği severim ama bu biraz abartılı sanki.

benim park yatağımda bu:

Bpnwbzbwymhd2z5ainlzs.jpg

61515007849920300273.jpg

paylaşımın için teşekkür derim canım.bu park yatakları içinde düz cibindiliklerde var.onlar daha kullanılıslı

Biz evimiz küçük olduğu için park yatak tercih ettik. Şimdilik memnunum bir sorun yaşamadık.
Sallama konusunda da ben sallamıyorum. uyutup öyle yatırıyorum.

Bizde de park yatak var. Daha oğlum 5 aylık ve yatak çok gıcırdamaya başladı, soğudum ama bir süre daha idare edeceğiz bu şekilde.Bizdeki de bu:
$Kraft-Oyun-Parki-821-Kirmizi.jpg

bende park yatakaldım jenny mavi lacivert olanından kullanabildiğikadar kullansın sonra yatak alırız dedik,mobilyasını da aldık çilekten 3 kapılı dolap ve çekmeceli şifonyeriyle,beşiği 800 tl civarıydı onu almaktansa 125 tl yepark yatağı alıp kalan paramızla başka eksiklerini aldık.sonuçta 800 tl verip memnun kalmamaktansa 125 tl verip 1 yıl bile kullansan ne iyi..bence kızlar..ama umarım iyiçıkar 27 haftalğız henüz..

kızım 2 yaşında doğduğundan beri park yatakta yatıyor
kıraft bizimki evet gıcıdıyor kayıyor sallarken ama ben bunları hiç
problem etmedim çünki artıları daha fazla benim için kiracıyım
evim küçük ilk doğduğunda park yatağı sobalı odaya alıyorduk
ahşap beşiği alamazdım ve içi derin olduğu için bebeğin düşme riski daha az
tatile gideeken bile götürülebilir daha ne kadar yatar bilmiyorum ama
benimde şimdiden bir oda almam gerekicek

bebeğime aldığım en iyi şeylerden biride park yatak...
atlıyor zıplıyor yatak içinde kafam rahat ahşap iyiki almamısım diyorum..
bende de camino var evet gıcırdıyor ama kızım yaptı demirleri sallamaktan..
hatta aldığım yer 2 yıl garantili getir dedi hafta sonu götürücem

kesinlikle beşik al derim.. park yatakların görüntüsü hiç hos değil bide cadır gibi kumaşı ne kadar saglıklıdır? ileride oyun parkıda olarak kullanırız diye alan arkadaslar sonraki dönemde cocugu hapishaneye koymusuz gibi hissettik deyp kullanamamıslardı. ben odasına normal beşik aldım ilk zamanlar yanımda yatması içinde cross beşik aldım. 1 yasına kadar kullanabiliyor bu cross beşiği sonrada odasına alışır zaten.

Back