Öyle haklısın eğer varsa elinde rica etsem benimle foto paylasır msnBunu ilk aylar kullanabilirsin. Bunu alacağına normal park yatak al hem hafif hem katlanabilir. Tutunup kalkmaya başladığında tehlikeli olur bu. Taş çatlasın 1 sene kullanılır.
Teşekkür ederim öyle yapayımAnne yanı olan park yataklara bakın bence.
Öyle haklısın eğer varsa elinde rica etsem benimle foto paylasır msn
Çok teşekkür ederim.
Video atayım daha net olur. Bak bunların da sallama aparatı oluyor.
Ama ben bu yataklarda da plastik parçalar polyester kumaşlar kullanılıyor diye klasik ahşap anne yanı olanlardan alacam. Bebeğim de birey yataği da olacak dolabı da olacak mecbur. Biz de tayinciyiz. Diğer eşyalar nasıl taşınacaksa onun eşyaları da öyle taşınır.
Ben şöyle bi şey alacam.
Aynen ahsap alırım insaAllah teşekkür ederimKullanis olarak bilmiyorumda park yataklar ve bunlar bana gorsel olarak cok cirkin geliyor. Onun yerine ahsap anne yani yataklar daha iyi bence
ben ahşap kademeli almistim.Merhaba arkadaslar bu beşiklerden kullanan var mı aranızda nasıllar kullanıslı mı acaba. Alacaktım arkadasın biri vazgeçirdi kötü diye. Bizde sürekli tayinciyiz diye çok da ağır bsy almak istemiyorum bilgisi olan yazabilir mi.
Ben buna benzer birşey kullanoyorum aşırı aşırı memnunum hatta bebeğe hazırlık sürecinde iyiki almışım dediklerimin ilk sirasinda . Her odaya taşıyabiliyorum çok hafif sallanması vs çok iyi. Kızımın ayrı odası yatağı var ama 6 ay olana kadar yanımda bu beşikte yatacak onsallah. Ben Instagramdan almıştım ama buna çok benziyorMerhaba arkadaslar bu beşiklerden kullanan var mı aranızda nasıllar kullanıslı mı acaba. Alacaktım arkadasın biri vazgeçirdi kötü diye. Bizde sürekli tayinciyiz diye çok da ağır bsy almak istemiyorum bilgisi olan yazabilir mi.
Maccon marka park yataklara bakabilirsin hem yukte hem pahada hafif bi marka uzun yillar da kullanabilirsin saglikla buyusun evladinMerhaba arkadaslar bu beşiklerden kullanan var mı aranızda nasıllar kullanıslı mı acaba. Alacaktım arkadasın biri vazgeçirdi kötü diye. Bizde sürekli tayinciyiz diye çok da ağır bsy almak istemiyorum bilgisi olan yazabilir mi.
Been enMerhaba arkadaslar bu beşiklerden kullanan var mı aranızda nasıllar kullanıslı mı acaba. Alacaktım arkadasın biri vazgeçirdi kötü diye. Bizde sürekli tayinciyiz diye çok da ağır bsy almak istemiyorum bilgisi olan yazabilir mi.
Ben buna benzer birşey kullanoyorum aşırı aşırı memnunum hatta bebeğe hazırlık sürecinde iyiki almışım dediklerimin ilk sirasinda . Her odaya taşıyabiliyorum çok hafif sallanması vs çok iyi. Kızımın ayrı odası yatağı var ama 6 ay olana kadar yanımda bu beşikte yatacak onsallah. Ben Instagramdan almıştım ama buna çok benziyor
Maccon marka park yataklara bakabilirsin hem yukte hem pahada hafif bi marka uzun yillar da kullanabilirsin saglikla buyusun evladin
Çok teşekkür ederim arkadaslarCocugunuzu o kadar plastik, sentetik maddenin icinde yatirmayin. Bebek icin uygun cilalanmis bir mobilya yatak alin. Tayininiz cikinca onu da paketler tasirsiniz
Park yatak kesinlikle.
Ben ilk çocuğumda odadan odaya taşıma kolaylığı, seyahatte yanımda götürebilme avantajı ve epeyce uzun süre kullanabilmem sebebiyle çok memnun kalmıştım.
İstediğimde de sallayabiliyordum miss gibi.
Görüntü olarak o süslü çocuk odası-beşik görsellerine uygun değil evet ama kimin umrunda ki :)
Siz rahat edin yeter bence.
Yanıtlarınızı yeni görüyorum teşekkür ederimBence resimdekilerden almayın,çok kısa süreli kullanılıyor,bebek ayaklanınca yada oturmaya başlayınca tehlikeli.
Park yatak olabilir,oyun parkı gibi bile kullanabilirsiniz ilerde,taşıması pratik,katla kaldır minicik oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?