Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi akşamlar arkadaşlar bebeyim 6aylık ek gida olarak meyve sebze patates püresi yogurt veriyorum başka tarifler bilen varmı hergün aynı şey vermek istemiyorum
Önemli diyil canım bende baya ise yaramıştı şu an tarif hatırlamıyorum ama bu tavsiyede bulunabilirim nacizane corbalarini filan mümkünse blendirdan geçirme yutmayi çiğnemeyi öğrensin çatalla ez hafif pütürlü olsun
Önemli diyil canım bende baya ise yaramıştı şu an tarif hatırlamıyorum ama bu tavsiyede bulunabilirim nacizane corbalarini filan mümkünse blendirdan geçirme yutmayi çiğnemeyi öğrensin çatalla ez hafif pütürlü olsun
Evet canım bende şimdilik meyve sebzeyi haşlayıp çatalla eziyorum alışsın diye şükr yiyo onları menüyü genişletmek istiyorum tavsiyen için teşekkürler ilk bebek olduguçün fazla bilgim yok