Doğuma Hazırlık bebek bakımı ile ilgili kitap önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mermaid_34

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
120
3
318
41
Arkadaşlar merhaba

aranıza yeni katıldım.9+1 günlük hamileyim.forumu çok iyi takip ediyorum fakat bebek bakımı ile ilgili o kadar çok ayrıntı var ki kafam karıştı. Kısmet olurda doğarsa bebeğimi deneme yanılma yoluyla değilde bilinçli olarak büyütmek isterim. yani bana şunu yap,şunu yapma ..vs gibi önerilerde bulunabilecek bir rehber kitaba ihtiyacım var. :emir_bebek:Önereceğiniz bir kitap var mı?:CüvCüv:

teşekkürlera.s. bahsettiğin kitapları netten buldum gerçekten çok detaylı konu başlıkları var

"hafta hafta bebeginizin ilk yılı" "annelik ve bebek bakımı"
bir incelederim.ben de var ve hosuma gitti
bakalım insallah istedigimiz gibi guzel bilinçli yetiştirebiliriz bebeklerimizi:)))senin de hosuna giden kitaplar avrsa paylasırsan sevinirim:))

"hafta hafta bebeginizin ilk yılı" "annelik ve bebek bakımı"
bir incelederim.ben de var ve hosuma gitti
bakalım insallah istedigimiz gibi guzel bilinçli yetiştirebiliriz bebeklerimizi:)))senin de hosuna giden kitaplar avrsa paylasırsan sevinirim:))

bugün bir kitapçıya gittim ve inanın hepsini tek tek inceledim

: DR.CİHANGİR ERTEKİN in BEBEK BESLENMESİ VE BAKIMI kitabını aldım ve 12 tl gibi komik bir fiyat ödedim 440 sayfalık bu kitap için hihoyyyt
bunu bitirdikten sonra da epsilon yayınlarından ARLENE EISENBERG in BEBEĞİNİZİN İLK YILINDA SİZİ NELER BEKLER kitabını alıcam.

sizede tavsiye ederim kızlar:nazar:

Arkadaşlar merhaba

aranıza yeni katıldım.9+1 günlük hamileyim.forumu çok iyi takip ediyorum fakat bebek bakımı ile ilgili o kadar çok ayrıntı var ki kafam karıştı. Kısmet olurda doğarsa bebeğimi deneme yanılma yoluyla değilde bilinçli olarak büyütmek isterim. yani bana şunu yap,şunu yapma ..vs gibi önerilerde bulunabilecek bir rehber kitaba ihtiyacım var. :emir_bebek:Önereceğiniz bir kitap var mı?:CüvCüv:

Benim aldığım kitap: ELİZABETH FENWİCK'IN YAZDIĞI- ANNELİK VE BEBEK BAKIMI (GEBELIKTEN 3 YAŞINA DEK ANNE VE BEBEĞİN BİLMESİ GEREKEN HERŞEY)
gerçekten çok yararlı bir kitap A'dan Z'ye herşey var... :emir_bebek:

slm, öncelikle güzel bir hamilelik geçirmeni dilerim.. ben tracy hogg bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını tavsiye ederim. bebeğim doğduktan sonra aldım ve uyku problemini ordaki yöntemlerle çözdüm daha önce elimde olsaydı o kadar uykusuz kalmazdım:)

bugün bir kitapçıya gittim ve inanın hepsini tek tek inceledim

: DR.CİHANGİR ERTEKİN in BEBEK BESLENMESİ VE BAKIMI kitabını aldım ve 12 tl gibi komik bir fiyat ödedim 440 sayfalık bu kitap için hihoyyyt
bunu bitirdikten sonra da epsilon yayınlarından ARLENE EISENBERG in BEBEĞİNİZİN İLK YILINDA SİZİ NELER BEKLER kitabını alıcam.

sizede tavsiye ederim kızlar:nazar:

arlene eisenberg in kitabini aldim detayli guzel bir kitap
okumaya basladim gercekten guzel bir kitap....

tavsiyen icin tesekkur ederima.s.

Tracy Hogg bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabı pek bi övülüyo intermette.. ben de sanırdam onu alcam.

Ayşe Öner-HAMıLELıK, DOĞUM VE BEBEK BAKIM KıTABI, internet sitesinden de girip inceleyebilirsiniz.Ben geçen hafta kendisinin seminerine katıldım ve çok memnun kaldım.Bu kitabı öneriyorum kitap almak isteyen herkese

ayşe öner mi?
kitabında resimli egzersiz bebek masajı ve banyosu resimli yer alıyor almayı düşünüyorum. diğer kitaplarda da bunlar var mı die merak ettimdi ama kimseden tık yok..

Ben yabancı bir yazarın kitabını incelemiştim, ansiklopedi gibiydi, 45 tl idi. Çok güzeldi. Ama sanırım Ayşe Önerin kitabı da fena değil. Web sitesinde de tanıtımı var incelemek isteyen arkadaşlara. Hatta sitesine bazı katıldığı programları da koymuş. Bebek nasıl banyo yaptırılır falan anlatıyor epey bişey.

Ben de bebğinizin ilk yılında sizi neler bekler kitabını, prof dr.İpek Akman ın hoşgeldin bebeğim ve Uzm dr. Nezihe topaloğlunun bebeğim büyüyor kitaplarını aldım. Hepsi de gayet güzel. İlk kitap ansiklopedi gibi her bilgi mevcut.

Back
X