Bebek Beslenmesi Bebek bakım ürünleri ve öneriler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Güzel bir haber vermek istiyorum. Çok yakında Zwitsal ürünü alabileceğiz :))

merhabaa naılsınızzz:)yaa zwıtsal urununu bende almak ıstıyorum ama ınternetten hollanda sıtelerınden turkıyeye gondermıyolarben hollanda dogumluyum ve benım cocuklugumdada annem bana kullanmıss sımdı bende hamıleyım allahın ıznıyle bebısımede ben kullanmak ıstıyorum oyuzden bılgınıs warsa banada solersenız cok sewınırımm:)

Allah bağışlasın ! Demek sizde biliyorsunuz bu markayı. Aslında çok az bilinen bir marka Türkiye'de. Ama bir kez kullanan vazgeçemiyor. Bulursam tabiki paylaşırım :))

hanimlar zwitsal buldum almanyada varmış hic raslamamışdım ama size geetirebilirim sarı rengli değilmi fotosunu koymaya calışacam olursa isteyen beni arasın xxxxxxxxxartı sebamed bübchen bebe penaen gibi markalarda getiriyorum ve şuanda zaten ellimdede var bübchen ürünleri

Son düzenleyen: Moderatör:

kızlar bu pişik kremi

Son düzenleyen: Moderatör:

Oncelikle saglikla bebeginizi kucaginiza alin insallah. Uzun suredir girmedim,yeni gordum. cdeliktas35@gmail.com ve/veya https://www.facebook.com/imgemce adreslerine bakin :))

Baska bir konuda Zwitsal'dan bahsettigimiz icin rahatsiz olmuslar. Bu konunun basligina bakilirsa istesekte istemesekte marka ismi yazmak zorundayiz. Baska turlu nasil paylasim olabilir ki? Sadece boyle konusmalardan duydugum rahatsizligi paylasmak istedim. Isteyen istedigi markayi kullanir. Ben kendi kullandigim markayi begendigim ve baska bebeklerinde kullanmasini istedigim icin paylastim. Hic kimseye reklam yada israrli bir sekilde konusmalarim olmamistir. Rahatsiz olan varsa oda baska markalarin pazarlamasini yapanlardir. Bu urunden isteyen 1-2 kisiye ozelden mesaj atmisimdir. Kimse satis yaptigimi soyleyemez. Birde benim temin ettigim sayfalarin llinkini paylastim. Gizli hicbir sey yoktur.

Sevgiler,

Kendisiyle urun ile birlikte tanistik. Gayet iyi niyetli olup bu markayi begendigi icin onermistir. Bizde bu sayfada satis degil bilgi amacli bulunmak istedik. Soru ve bilmek istedikleriniz icin lutfen yeni acilmis konuya yaziniz. Ilgi ve alakaniza tesekkur ederiz.

Saygilar,

Tesekkur ederim,iyi calismalar.

başka bir konuya yazdığımı aynen kopyaladım.

kızlar merhaba bende bu konuda sizler gibi yüksek hassasiyete sahibim
kesinlikle ecosert belgeli bitkisel organik ve helal sertifikalı ERSAĞ temizlik ve kozmetik ürünlerini tavsiye ediyorum.

ben bebeğime bu markanın ürünlerini kullanıyorum ve gayet memnunum kızlar hic tereddütsüz tavsiye ediyorum.

Diger konuyla beraber her konuya yaziyorsunuz galiba :) Bu kadar reklam yapmayin bence,banlarlarrrr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…