Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benzer bir başlık altında bazı görüş ve paylaşımlar olmasına rağmen,konu eski ve güncelliğini kaybetmiş olarak gördüm. Deneyim ve önerilerimizi bu başlık altında toplayabiliriz diye düşündüm. Hemde güncel olması sebebiyle faydalanan sayısı oldukça fazla olucaktır. Diğer konudaki paylaşımımı aynen buraya taşıyorum.
Merhaba;
7 aylık kızım var . Ben sadece Zwitsal ürünleri kullanıyorum. Gayette memnunum. Şiddetle tavsiye ederim. Ama direk satan bir yer varmı bilmiyorum. Ben yurtdışından getittiriyorum. Bulan olursa lütfen paylaşabilirse beni ve bebeğimi çok mutlu eder. ( hatta eşimide :) oda body losyonunundan aşırıyor :) )
Benim 10 aylık oğlum var. ilk günden beri Bübchen marka ürünler kullandım,kullanıyorum. Biraz pahalı ama olsun :) Bu sizin kullandığınız Zwitsal'ın vücut losyonu ve şampuanından Hollanda'dan bir tanıdık hediye getirmişti. Bu kadarmı güzel olur.Eğer ülkemizde olduğunu bilsem ne kadar olursa olsun ondan kullanırdım. Hatta losyonu ben kullandım desem yeridir. Bulunursa banada özelden mesaj atarsanız sevinirim. Bebeğinizi sağlıkla büyütün. İyiakşamlar .
ben bebe yağı losyon falan o tarz şeyler hiç kullanmadım.tek kullandığım sebamed sabunu ve şampuanı.oğlum 8 aylık halada kullanıyorum çokta memnunum...
ben bebe yağı losyon falan o tarz şeyler hiç kullanmadım.tek kullandığım sebamed sabunu ve şampuanı.oğlum 8 aylık halada kullanıyorum çokta memnunum...
Benim 10 aylık oğlum var. ilk günden beri Bübchen marka ürünler kullandım,kullanıyorum. Biraz pahalı ama olsun :) Bu sizin kullandığınız Zwitsal'ın vücut losyonu ve şampuanından Hollanda'dan bir tanıdık hediye getirmişti. Bu kadarmı güzel olur.Eğer ülkemizde olduğunu bilsem ne kadar olursa olsun ondan kullanırdım. Hatta losyonu ben kullandım desem yeridir. Bulunursa banada özelden mesaj atarsanız sevinirim. Bebeğinizi sağlıkla büyütün. İyiakşamlar .
Allah bağışlasın ! Demek sizde biliyorsunuz bu markayı. Aslında çok az bilinen bir marka Türkiye'de. Ama bir kez kullanan vazgeçemiyor. Bulursam tabiki paylaşırım :))
ben ıslak mendil,şampuan ve sabun için dalin kullanıyorum. vücut losyonu ve bebe yağı hiç düşünmedim kullanmayı. dalini seçme sebebim de biraz nostalji aşkım... bayılıyorum kokusuna.
deterjan olarak dalan roxy i tek geçerim. 30 derecede hem süper leke çıkarıyor hem yumuşatıcıya gerek kalmıyor. parfüm değil de bebek kokuyor
ben oğluma banyo suyuna oilatum junior bath banyo sonrası ve istedikçe vücuduna oilatum junior cream kullanıyorum yüzüne mustelanın hydra bebe kullanıyorum ayrıca atopik dermatit egzamamız oldugu için hergün sabah akşam atopiclair lotion kullanıyorum şampuan sebamed kullanıyorum hepsinden çok memnunum
merhaba, bahsettiğiniz markayı hiç duymamıştım. ben bebeğime nivea nın saç ve vücut şampuanını kullanıyorum. sonra da johnson' baby yağıyle yağlıyorum. okadar başka bişey kullnamıyorum. kullandıklarımdan da gayet memnunum.
tamamen doğal ürün yok piyasada doğal denilenlerde bir sürü kimyasal var bebek bakım ürünleri daha ince elenip sık dokunulması gereken bir durum olması gerekir aslında
kızıma earth mamanın (organik) ürünlerini kullanıyorum. organik natura house şampuanı (saç için) yeni aldım. eskiden mustela kullanıyordum yabancı bir site var adı aklıma gelmiyor markaları sorgulayınca kansorejen etki vb şeyleri derecelendirmişler. mustelanın çok yüksekti(5) zararlı etkileri bıraktım
ben ıslak mendil,şampuan ve sabun için dalin kullanıyorum. vücut losyonu ve bebe yağı hiç düşünmedim kullanmayı. dalini seçme sebebim de biraz nostalji aşkım... bayılıyorum kokusuna.
deterjan olarak dalan roxy i tek geçerim. 30 derecede hem süper leke çıkarıyor hem yumuşatıcıya gerek kalmıyor. parfüm değil de bebek kokuyor
merhaba , ben 6.5 aylık ikiz bebeklerime doğum yaptım, bebeklerim suan küvezde, erken geldikleri için pek hazırlığımız yoktu. roxy deterjanı daha önce hiç duymamıştım. nerelerden temin edebilirim acaba? bebeklerim eve gelene kadar eksikleri halletmeye çalışıyorumda...
merhaba , ben 6.5 aylık ikiz bebeklerime doğum yaptım, bebeklerim suan küvezde, erken geldikleri için pek hazırlığımız yoktu. roxy deterjanı daha önce hiç duymamıştım. nerelerden temin edebilirim acaba? bebeklerim eve gelene kadar eksikleri halletmeye çalışıyorumda...
dalan roxy yi ben de kullandım. ama bebeğimin cildini kuruttu.çünkü saf sabun değil.bir eczacının tavsiyesi ile hacı şakirin saf granül sabununa başladım.gerçekten çok memnunum.teminine gelince çoğu marketten bulabilirsin.
merhaba, bahsettiğiniz markayı hiç duymamıştım. ben bebeğime nivea nın saç ve vücut şampuanını kullanıyorum. sonra da johnson' baby yağıyle yağlıyorum. okadar başka bişey kullnamıyorum. kullandıklarımdan da gayet memnunum.
Bu bahsettiğim marka Hollanda ürünü. Eğer kullanabilseydiniz bana ve Hamsi nickli arkadaşa hak verirdiniz. Bu arada bir arkadaşım twitterda gördüm sanki dedi. Bulunca bana haber verecek.İlgilenenlere duyurulur!
Sevgiler,
Öncelikle Allah bağışlasın yavrularınızı :) Ben kızımın doğumundan beri Dalin marka sıvı deterjan kullandım. Allerji veya herhangi birşey olmadı çok şükür. Paylaşmak istedim. Sağlıkla büyütün inşallah !
tamamen doğal ürün yok piyasada doğal denilenlerde bir sürü kimyasal var bebek bakım ürünleri daha ince elenip sık dokunulması gereken bir durum olması gerekir aslında
Öncelikle Allah bağışlasın yavrularınızı :) Ben kızımın doğumundan beri Dalin marka sıvı deterjan kullandım. Allerji veya herhangi birşey olmadı çok şükür. Paylaşmak istedim. Sağlıkla büyütün inşallah !
Evet bende oğlum doğduğundan beri dalin sıvı deterjan kullanıyorum ve yine dalinin bebe yağını ikisindende çok memnunum. yalnız ıslak temizleme mendili güzel değil, onuda komili kullanıyorum. aslında bu tarz şeyler bebekten bebeğe değişiyo, bazısına alerji yapan diğerine iyi geliyo belli olmuyo yani. mustela nın yüz temizleme jelini bende kullanıyodum ama madem kanserojen içeriği yüksekmiş kullanmam birdaha.
Evet haklı olabilirsiniz. Ben hiç ıslak mendille temizlemedim kızımı,pamuk ve su. Hala da öyle yapıyorum. Bebeğinizi anlamak için o ıslak mendille kendi temizliğinizi yapın. Nasıl bir duygu ..?? (
Evet haklı olabilirsiniz. Ben hiç ıslak mendille temizlemedim kızımı,pamuk ve su. Hala da öyle yapıyorum. Bebeğinizi anlamak için o ıslak mendille kendi temizliğinizi yapın. Nasıl bir duygu ..?? (
Evet yaaa ( Ben denedim hiçte hoş bir duygu değil maalesef. O yüzden bende pamukla devam ediyorum. Bu arada twitterda gördüm bende. Ama bürokrasiyle uğraşıyorlarmış. Banada haber verecekler. Sabırla bekliyoruz :))