Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bebek bakıcısıyım... İstanbul Anadolu yakasında iş arıyorum...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

gonulgul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
175
9
68
İstanbul
35 yaşında 3 coçuk annesi bir bayanım .lise mezunuyum.sigara kullanmam.özellıkle bebek bakımı konusunda tecrübeliyim.memur eşiyim..ailem gibi görebileceğim bir ailenin bebişine bakımişi için talibim..

2 aylık bebeğim var, onunla ilginecek birini arıyorum..
ben de göztepede oturuyorum. siz hala boştaysanız görüşmek isterim. çalışıyorsanız da bu civarda bebeğime bakıcılık yapabilecek birilerine yönlendirirseniz çok sevinirim.

numaram -------------- e mail ----------------

Son düzenleyen: Moderatör:
35 yaşında 3 coçuk annesi bir bayanım .lise mezunuyum.sigara kullanmam.özellıkle bebek bakımı konusunda tecrübeliyim.memur eşiyim..ailem gibi görebileceğim bir ailenin bebişine bakımişi için talibim..

üsküdarda 2.5 yaşında bir çocukla ilgilenecek, ev işleri ve yemek yapabilecek bir yardımcı arıyorum.Düşünürseniz cep tel xxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar;

forumumuzda iletişim bilgilerini açıktan paylaşmak yasaktır,
lütfen bilgilerinizi ilgilendiğiniz mesajların sahiplerine özelden yazınız...

özel msj için mesaj sayım yeterli değil diyenler geyik bölümünde bunun için bir konumuz var,
oradan mesaj sayılarını yükseltebilirler...

Kartal Atalar sahilde oturuyorum. 3 aylık bebeğim var.
Hafta içi 5 gün, cumartesi yarım gün (çoğu zaman cumartesi ihtiyacım olmuyor).
Sabah 7.00 - akşam 19.00 çalışma saatleri.
Bebeğime canı gönülden sevgi ile bakacak birini arıyorum.
Uygunsa yüzyüze görüşüp şartları konuşmak isterim.

ilginiz için teşekkürler ama çalışma saatlerınız uzun...en azından 7.5 olsa...çünkü vasıta sorunu yaşamak istemiyorum ...kartal merkeze 1 mınıbus yapacağım...daha sonra atalarada gelmem gerekıyor...sizide mahdur etmek istemem.. uzun yıllar bu saatlerde calıştım...biraz saatlerımın uygun olmasını ıstıyorum...okuduğum ilanları istersenız sıze yonlendırırım....sağolun

İş yerine yetişebilmek için 7.10'da evden çıkıyorum. Arada bir gecikme olursa ben de geç giderim ama hep olursa ben şirkette sorun yaşarım.
Açık olduğunuz için teşekkür ederim. Bu şartlarda ancak yakın çevremde otıran birini bulabilirim galiba ...

ben küçükyalı aydınevlerde oturuyorum.
1 yaşındaki oğlum için bakıcı arıyorum.
hala iş bulmadıysanız görüşebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…