Koti bir tecrube yasadiniz normal cnm
insaala bebegimiz sagliklinolucak
Kimsecikler gelmiyor ama ben yinede yazayim... Ramazan bayramaniz kutlu olsun kizlar, dualariniz kabul olsun hersey gönlünüzce oksun.
Bizde hersey yolunda, bu hafta izinliyim evdeyim yani dinleniyorum
Bende bazen cok korkuyorum ama genelde icim rahatim. Simdilik hersey yolunda bugün cok kötüydüm. Midem cok bulandi.
Bütün gün yattim. En sonunda esim dondurma getirdi o iyi geldi. Mide bulantisi iyiye isaret mis. Öyle teselli ettim kendimi
Babasi bugün bizi kizdirdi üzdü biraz, sehir disinda calisiyo. Özlüyo bizi onun icin pek ses cikarmiyoruz. Sanki babamiz nazlaniyohimmm belkide bizim minigun cani dindurma cekti he hehe
nasil babaya nazlsniyormuyuz
Ayfer masaallah 10 hafta dolmus nenim icimden kiz olcakmis gibi geliyor neden bilmiyorum ama oyle hissettimsaglikli olsun Insaallah
bzimde kirkimiz cikti oglum adam oldu masallah:)))
Sizler nasilsiniz ne yapiyorsunuz
Ya ben emzirmek istiyorum pompalamak canimi acitiyor tek gogusm yara oldu bizimki tekini aliyor yara olani almiyor
siz ne yaptiniz kizlar sizin emzirmeleriniz nasildi mama vermismiydiniz. Ben veriyorzm malesef mamaya alisti ilk gunden beri aliyor ne yapsam bilmiyorum tek gogsumun sutu ile doymuyor bastan beri cok yiyor babasi gibi
Onerilerinizi bekliyorum alin size konu belki bu sayede gelirsiniz
zeynep nerelerdesin yeni gelismelerin varmi ne durumsasin
ayfer sizin ordada gec soyluyorlar cinsiyetini dimi
Ya ben emzirmek istiyorum pompalamak canimi acitiyor tek gogusm yara oldu bizimki tekini aliyor yara olani almiyor
siz ne yaptiniz kizlar sizin emzirmeleriniz nasildi mama vermismiydiniz. Ben veriyorzm malesef mamaya alisti ilk gunden beri aliyor ne yapsam bilmiyorum tek gogsumun sutu ile doymuyor bastan beri cok yiyor babasi gibi
Onerilerinizi bekliyorum alin size konu belki bu sayede gelirsiniz
zeynep nerelerdesin yeni gelismelerin varmi ne durumsasin
ayfer sizin ordada gec soyluyorlar cinsiyetini dimi
Bilmiyorum burda ne zaman söylüyorlar. Gec olsunda güc olmasin. Pazartesi hastanede kontrolüm var. Ordaki doktoru sevmedim.
Polonyali mis almancasi yok denecek kadar az. Pek bise söylemiyor soruncada anlatamiyo. Insallah bidaha gitmeme gerek kalmaz..
insalla gonlume gore bir dr olurcanim
burayabgelicekmisiniz bubyaz
Meehaba canum benum nasil giduuorGnyndnlaar... Nartanesi nasi gidiyor emzirme bi gelisme varmi?
Bende hersey yolunda. Biraz kasik agrilari var son iki gündür. Heralde rahim büyüyor cünkü bu sabah karnimin hafif büyüdügünü fark ettim
Canim nasilsin nasil gisiyor bizim pasa ne kadarlik olduSol gogsum yara kabuk bagladi pompaladigim icinnde nasil iyilesir bilmiyorum zaten soldan umidim yok ama sagi bazen emiyor bazende memeyi fark edince bi ciglik atiyorki sanki zararli birsey veriyorum bende zorlayamiyorum eskisi gibi cunku artik net birsekilde farkinde biberon olmadiginin.
Sutum yetmiyor evet ilk basta coktu ve yeterdide ama ozamanda az emiyordu ama mamayida goturuyordu ya bilmiyorum suan gercekten yetmediginin farkindayim ve mecbur mama veriyorum artik bunu kabullendim beni uzen suan memeyi almamasi ya bi cekse yok illa cektigi gibi cok gelmeli halbuki aventin biberonundan aldim memeucu gibi olanindan.
bakalim nereye kadar boyle surecek hayirlisi artik ama cok zor bi durum gercekten dedigin gibi sezeryan acisindan daha aci bi durum((
Bunada sukur Rabbim kolaylastirsin insaallah
Geldin mi yoksa buraya:)Canim aslinda bu yaz geliyoduk ama esimin izni yokmus. Seneye Allah izin verirse kesin geliriz bebisle
Ama ben izinliyim agustosta belli olmaz atlayip gelebilrim ...