Ay bosver kuzum isterse hic birsey anlatmasin tedavisi guzel sonuclar veriyorsa onemli olan o
Tabi gebelik takibinde boyle bir tip cekilmez
Yarin gelince mutlaka yaz cnm tabi dr ne anlatirsa
Zeynep cok sukur sende tedaviye basladin burda paylasiyorsun bundan sonraada Insaallah gebelik surecini paylasirsin;;)))
Ayfer sen onlara bakma yasamadiklari icin anlayamiyorlarda birseyi cok istemek hastaliksa bunuda Allahtan istiyorsam evet hastayim varmi otesi birakinn ya ne dusuncesiz insanlar var. Canim sen kendini nasil mutlu hissediyorsan oyle davran.
Ben tek basima oldugumda agliyordum yalvariyordum yakariyordum Allahim aklimi koru diyordum. Ama rahatliyordum. Varsin hasta sansinlar.
suaycim senmi sormustun dikis atilcakmi diye bilmiyorum ama ben degildim onu soyleyen bana dikis atilmicak benim ilk gebeligimde7 haftaligi gecmemisti
başladım cnm inşşş. dediğin gibi olur tatlım hamileliğimide paylaşırım sizlerle sen nasılsınn cnm
Az kalmis desene bende carsamba gunu asilama olmustum hadi Insaallah tiutsun Rabbim emeginin karsiligini vetsin Insaallah.
Bende bugun normal doktora gittim anaokulunda calismam yadaklandi cocuk hastaliklari nedeniyle o yuzden bana yeni bi is verdiler kagit kurek isleri oturdugum yerde calisacakmisim beni aricaklar baslama gununu ve yerini soylemek icin ozamana kadarda evdeyim).
Insaallah haftaya salida bebisimi gormeye gidecem hayirli haberlerle donerim. 3 hafta oldu gormeyeli ozledim galiba:::)))
aminnn cnm inş. çarşamba banada ugurlu gelir aşılamam yapıldı 2 saat hastanede yattım cumartesi tekrar gidecem kontrole sen gittinmi tatlım doktora inş. herşey yolundadır
Canim benim.heyecanli.bekleyis basladi desenecnm iki tane yumurtam olmuş sağda ve solda 17 mm bugün yine iğne vuruldum gece 2 de çatlatma iğnesi çarşamba 2 de aşılama yapılacak ALLAH ın izniyle inşşş. bu son olur artık kaç gündür iğne vurulmaktan kalçam ağrıdı çokk heyecanlıyım hayırlısı olsun hakkımda
Cnm benim.is olayina cok.sevindim.simdilerde.orun olmasada.ilerleyen aylarda.ufakliklarin enerjisi seni yipratabilirdi is imkaninida hemen saglamislar harikaAz kalmis desene bende carsamba gunu asilama olmustum hadi Insaallah tiutsun Rabbim emeginin karsiligini vetsin Insaallah.
Bende bugun normal doktora gittim anaokulunda calismam yadaklandi cocuk hastaliklari nedeniyle o yuzden bana yeni bi is verdiler kagit kurek isleri oturdugum yerde calisacakmisim beni aricaklar baslama gununu ve yerini soylemek icin ozamana kadarda evdeyim).
Insaallah haftaya salida bebisimi gormeye gidecem hayirli haberlerle donerim. 3 hafta oldu gormeyeli ozledim galiba:::)))
Ama hala.beklemedeyiz:)Ewet canım hızla büyüyolarbüyüsünlerki bakımları kolay olsun teyzesi:))tmm canım ilk fırsatta güzel fotolar göstercem size
canım benım cok sevindim yaaa pekmez gercekten cok faydalı ama demir bırakma bende hala içiyorum oyyy maşallah kocaman olmuş kuzum şimdi senın 12 haftadan sonra rahım ağzına dikiş atılacaktı sanırım değilmi yoksa ben mı yalnış hatırlıyorum
merhaba cnm ,
birkaç hafta önce yazısmıştık. umarım herşey yolundadır. benim bebeğim de takipte sürekli kese içindeki bant ile ilgili. yeni olumlu gelişmeler var mı? haberdar edersen cok memnun olurum . biz 15. haftamızdayız.
Insalla saglicakla tavrunuza kavusuelrsunuz
Dualarim sixinle
İnş olumlu sonuç alırsın canım.kendini yorma mümkün olduğu kadar ayaklarını uzat yat.kontrole ne için cağırdıki
Canim benim.heyecanli.bekleyis basladi desene
Bizi slk slk hbrdar et cnm insalla yeniyil.hediyesi gelir bizlere
Cnm benim.is olayina cok.sevindim.simdilerde.orun olmasada.ilerleyen aylarda.ufakliklarin enerjisi seni yipratabilirdi is imkaninida hemen saglamislar harika
Bu arada insalla zeynep in sonuda.sen gibi olir
Ama hala.beklemedeyiz:)
Dualarim sixinle
evet cnmm oluruna bırakacam bu sefer takmamaya çalışacam çünkü her seferinde olumsuz sonuç alınca üzülüyorum
Cnm benim.is olayina cok.sevindim.simdilerde.orun olmasada.ilerleyen aylarda.ufakliklarin enerjisi seni yipratabilirdi is imkaninida hemen saglamislar harika
Dualarim sixinle
Kuzum inan 1 haftadır kendimi o kadar yorgun halsiz hissediyorumkiewde hep pijamalarlayım.10 güne bi iğne vuruluyorm o zamanlar foto ceker gösteririm size:))
Kuzum inan 1 haftadır kendimi o kadar yorgun halsiz hissediyorumkiewde hep pijamalarlayım.10 güne bi iğne vuruluyorm o zamanlar foto ceker gösteririm size:))
Ne ignesi iki erkek anasi sedef?
Eminim her halinke guzelsin sekerim
Haklisin canim benim ama yik olmuyor iste rarihlere takiliyor insanCanim benim.heyecanli.bekleyis basladi desene
evet cnmm oluruna bırakacam bu sefer takmamaya çalışacam çünkü her seferinde olumsuz sonuç alınca üzülüyorum
Slm arkadaşlar 3.5 yıl süren tedavi sonucunda Allah'a şükür hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Cok sevindim cnm rabbim kucahinada nasip eder insalla
Bizimde iki arkadasimiz kaldi sende gebeymissin dua efermisin bol bol
Ne ignesi iki erkek anasi sedef?
Eminim her halinke guzelsin sekerim
Erken doğumu önleme amaçlı canım.ne kadar önleyelirse artık:)20. Haftadan beri vuruluyorum kalça süzgeç gibi oldu:)
Erken doğumu önleme amaçlı canım.ne kadar önleyelirse artık:)20. Haftadan beri vuruluyorum kalça süzgeç gibi oldu:)
Oooo kuzim.benim kiyamam delik desik oldin he
Sedef az kaldi dimi kac haftaoiksin cepten giremiyorum
Oooo kuzim.benim kiyamam delik desik oldin he
Sedef az kaldi dimi kac haftaoiksin cepten giremiyorum
Tam 30 haftalığız canım.3 hafta daha dayansak tamamdır:)ondan sona ne zaman isterlerse gelsinler:)ewe daha taşınmadık canım şu halde taşınmazdım zten canım.eylülde falan gideriz heralde.
maşşllh cnm allh nazardan sakınsınn...aldığın şeylerde çok güzell kıyamm..allh ii günlerde kullanamyı nasip etsn tatlım benmmkızlar günaydın hepinize ıyı haftalar dılerım bız dün detaylı ultrason ve 4d girdik ama bızım kız bır turlu uyanmadı ınat ettı ama doktor yınede resim verdi haftaya yıne gel guzel pozısyon yakalayalım dedı ucretsız bakacak bır daha bugünde kendı doktorumda randevumuz var işte bızım mıra Eki Görüntüle 872234 22 haftalık 450 gr.
bunlarda butık bebeden aldık hepsi 159tl Eki Görüntüle 872236 Eki Görüntüle 872237 Eki Görüntüle 872238 Eki Görüntüle 872239 Eki Görüntüle 872240 Eki Görüntüle 872241 Eki Görüntüle 872242 Eki Görüntüle 872243 Eki Görüntüle 872244 Eki Görüntüle 872245 Eki Görüntüle 872246 Eki Görüntüle 872247 Eki Görüntüle 872248 Eki Görüntüle 872249 Eki Görüntüle 872250 Eki Görüntüle 872251 Eki Görüntüle 872252 Eki Görüntüle 872253
amın canım benım
ay yerim ben onu bıtanem benım ınsallah seydam sen nasılsın sımdı
oy oy maşallah yerım ben onu
sedefcım sen nasılsın bebişler nasıl
dua ediyorum canım sana..sen kendini sal.rahta bırak..rabim yar ve yerdımcın olsumn cnm..Slm hanimlar. Iyisinizdir insallah. Ben hamd olsun iyiyim. Yarin esimin kontrolü var. Tahlileri ne zaman aliriz bilmiyorum. Insallah bi sorun yoktur da bizde rahat ederiz. Doktorum esimde bi sorun oldugunu sanmiyor ama bi bakalim dedi. Iki kez hamile kaldigim icin esimde sorun olmasi düsük ihtimal. Dua edin kizlar... Sizde hep dualarimdasiniz
maşşllhh senn göbene ikizcanlarım var ordaa O YÜZDEN ÖLE ..
Kizlar maalesef esim doktor randevusuna yetisemedi. Iki hafta sonraya randevu verdi doktor. Herseyde bir hayir vardir. Doktorum bi daha hamileligimin kötü sonuclanacagini sanmiyor. Ilkinde erken düsük cok sIk olur dedi. Ikinciside cok nadir rastlanan bir durum. Bunu iki kez yasayan bir aile yokmus. Bunda da vardir bi hayir. Rabbim daha iyi bilir. Bata bir hafta kaldi. Kendimi dinlememeye calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?