Yok tatlim benim.ama simdiki aklim.olsaydi 4o cikmadan yaptiridim uroloji dr en acisiz 4o icinde olan demisti 4o icinde yaptie mutlaka
Aaa öylemi yazık ya.başsağlığı dileklerimizi ilet canım.ne garip hayat.şeyda doğuma gün sayarken kp vefat etti.kendşnede dikkat etsşn canım son zamanları
Iletirim.canim mutlaka
Hayat iste gario seydamda bebegi goremedigi icin uzuluyor esi.mezara gotiruruz demis etkilenmis tabi kolaymi evden bir can eksildi
Slm bayanlar. Ben doktor buldum hemde turk doktoru ama arabayla 23 dk yol beni biraz dusunduruyor yoksa super bi doktor cokta tatli acik sozlu ikili testi sordum bisey cikinca aldircaksan yaptir yok aldirmam diyorsan hic o strese girme dedi bende Rabbime guveniyorum saglikli sihatli eli ayagiduzgun hayirli evlatlar versin hepimize Insaallah. Yani yaptirmayacam. Cokta samimi demir hapi kabizlik yapar sen hergun iki kasik pekmez ye dedi cok iyi gelir dedi) turk usulu cok sevdim. Dedim pekmezle aram iyi degil 3 damla limon damlat tadi degisik gelir dedi. Neyse her sabah ekmege bandirip yiyorum ama demir hapinida birakmadim. Sanirim bu doktorda kalcam 3 haftada bir kontroller bundan sonra dedi yani esimle ayarlariz goturur artik. Daha sonra bakariz caresine dogum zaten hastanede olur.
biz 12. Haftayi doldurduk sukur mide bulantimizda cogaldi bu arada normalde azalir diye biliyom ama dayaniyorum sukur bunada.
seydam nerde ya goremedim dogum yapmadi daha herhalde degilmi
Kizlar bu arada seydamin sali gecesi kp vefat etti ayni evdeydiler cok ta severdi arkadasim uzgun tabi cok
canım sende yazmadın dr a gıdıcektın
Canim basin sagolsun, Allah sabirlar versin.. Kendine cok cok dikkat et. Seni seviyoruz.
Sogulcüm haklisin vardir bi hayir. Bu bebek konusunu bi burda bide esimle konusuyorum. Nedense bazi arkadaslarim bu kadar cok cocuk istememe anlayis göstermediler. Nerdeyse hasta muamelesi yaptilar. Piskologa git dediler bana. Neyse ya...
cnm gittim ama yazamadım perşembeden beri menogon igne vuruluyorum yarın kontrolüm var ya bu doktora bişey sormadıkça sana ne oluyo anlatmıyo ama gelen hastaların çogu memnun hatta bi kadın vardı çocuk istedikçe faruk beye geliyorum dedi bende peki işe yaradımı dedim evet yaramış 2 tane çocugu olmuş
Kızlar bizim oğlanlar iyi allaha şükür:))1580 ve 1400 kilo olmuşlarrahim ağzı kapalı,bi sorun yok dinlenmeye devam.2 hafta sona tekrar kontrol var
Oh masalla bizim ikizcanlara hizla buyuyorlar hersey yolunda olmasi super
Kucuk bir sorunumuz vardi o son buldu dimi canim sivi birikimi bitti degilmi
Kiz bi ara album yapsanaa gobusubu birde guzel yuzunu girelim yaramismi sana gebelik:)
canım benım cok sevindim yaaa pekmez gercekten cok faydalı ama demir bırakma bende hala içiyorum oyyy maşallah kocaman olmuş kuzum şimdi senın 12 haftadan sonra rahım ağzına dikiş atılacaktı sanırım değilmi yoksa ben mı yalnış hatırlıyorum
merhaba cnm ,
birkaç hafta önce yazısmıştık. umarım herşey yolundadır. benim bebeğim de takipte sürekli kese içindeki bant ile ilgili. yeni olumlu gelişmeler var mı? haberdar edersen cok memnun olurum . biz 15. haftamızdayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?