Canım zaten yumurtalar dün toplandı bugün aradılar yarında ararlar galiba
ay boylelıkle herseyın yolunda gıttıgını öğrenmekte cok güzel olmalı
annendesın dımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım zaten yumurtalar dün toplandı bugün aradılar yarında ararlar galiba
kuzucm ya sukur zamanında adet oluyosun maalesef erkekler bızım kadar duygusal olmadığından anlayamıyorlar bızı
uzme kendını onune bak yada sakaryya gel belkım burası uğurlu gelır
ay boylelıkle herseyın yolunda gıttıgını öğrenmekte cok güzel olmalı
annendesın dımı
ay kız ha 28 ha 30 ..ama 20 yokk olmaz anlamdında dedm kuzum bennnkuzum olmaz olurmu yarende 28 yasında dr vardı hadı yat kuzum optummmmm
gecmıs olsun
kızlar doktorum aradı şimdi ellerim titriyo20 yumurtamdan 19u olgun çıkmış 13ü döllenmiş.yarında 7,8 yumurta A KALİTE DEWAM EDERSE PAZARTESİ YAPARIZ TRANSFERİNİ DEDİ.hamile kalmış gibi sewindim.bide hamile kalsam naparım acaba
Yok kız deli:))iki taneye zor ikna ettim doktoru:))ay kız ha 28 ha 30 ..ama 20 yokk olmaz anlamdında dedm kuzum bennn
ayy ne güzel ne güzelll yaaaa...malllşşhh..ay kız gelo bebşler geloo..inşllhh 4 tane konurr haha ve 4 tanden 3 ü kesin tuturda 9 ay sonra kucanda görrsnn inşşllhh
Kızlar nasılsınız sedef cnm herşeyin yolunda gitmesine cok sevindim Rabbim emeklerini boşa cıkartmasın inş.
Kızlar nasılsınız sedef cnm herşeyin yolunda gitmesine cok sevindim Rabbim emeklerini boşa cıkartmasın inş.
Yok kız deli:))iki taneye zor ikna ettim doktoru:))
Gzl dileklerin için sağol canım.birbirimizi yıllardır tanıyo gibiyiz burada iyiki varsınız hepiniz
ay cnm ne olkki yaa.sen abşldın mı ayter kürsiye kuzumm
iidr kuzum sen nasılsın cnmmm...
annen ne durumda tatlımmm
Cnm bende iyiyim annem perşembe günü ameliyat olacak neler yapıyosun cnm görüşmeyeli
Annenmi hassta canım allah şifa versin
hadi bakalım kuuzm allh yardım cın olsun cnm benmm...Başladım canım.ya varis çekiyorum bide
haftaya sanırım dimi kuzum..yani haftayadırr...iim cnm ne olsun hava çok sıcak ne etcem blmiyorum ..sabah duş aldım yine alcam sanırım durdum yerde terlom valalCnm bende iyiyim annem perşembe günü ameliyat olacak neler yapıyosun cnm görüşmeyeli
hadi bakalım kuuzm allh yardım cın olsun cnm benmm...
geloolr inşşllhh
haftaya sanırım dimi kuzum..yani haftayadırr...iim cnm ne olsun hava çok sıcak ne etcem blmiyorum ..sabah duş aldım yine alcam sanırım durdum yerde terlom valal
Pist kizlar nw ediyonuz bakimm
Hoşgeldin tatlım naber
hadi bakalım kuuzm allh yardım cın olsun cnm benmm...
geloolr inşşllhh
haftaya sanırım dimi kuzum..yani haftayadırr...iim cnm ne olsun hava çok sıcak ne etcem blmiyorum ..sabah duş aldım yine alcam sanırım durdum yerde terlom valal
ayy hakket ne etcez bilmm yaaa...Evet cnm haftaya bende hergün duş alıyorum cok sıcak dahada sıcak olacakmış o zaman ne yapacaz bilmiyorum
Pist kizlar nw ediyonuz bakimm
Iyi kuzum esim var kacamak edeyin dedim sen ne yapiyosyn bakayim rahat bi aydi sanirim bebe stresindn uzsk