arkadaşlar merhaba, ben yeni katıldım aranıza
2.5 yıldır evliyim ve 9 aydır korunmuyoruz eşimle ama henüz hamile kalamadım( her ay hayal kırıklığı yaşıyorum, arkadaşım 20 gün önce korunmayı bıraktı ve hamile kaldı. darısı benim gibi bebek isteyen herkesin başına
Hoşgeldin canım daha dur 9 ay dediğin neki:)doktora gittinizmi ne dedi?
kızlar gunler saya saya bıtıyo ınsalla pozıtı sonucşlar alırızzzz bana heyecan bastı dualarımdasınız
Kızlar ben kimim:))
ben heyecan yapmamaya calisiyorum o yüzden baska islrle mesgulüm canlar gelismeleri aktaririm dualarinizi eksik etmeyin büyüsün yumislerim gelsin bebislerim Insaallah
Haha:)bu kadın yaza hamile kalamzsa fena bunalıma depresyona girecekhaha yazın gebe olcak kadın
ay kimsin acaba ben tanıymadım senii..du bakimm ..yok çıkrtamadımDDD
yeni adın uğurlu olsun cnmmm..
bizim cadı kızsın :)
:))canım nasılsın nasıl gidiyo hamişlik bebişin nasıl
kızlarr nasılsınız bikaçgündür giremiyorum şimdi fırsat buldum çok yorgunum kaç gündür eşimin teyzesi bizde kayınvalidemle beraber akşam kendimi anca yatağa atıyorum pazara kadar bizde artık fırsat buldukça girmeye çalışırım çok özledim sizleri
kızlar benim yazımı okuyan yalvarrım dua etsn bana ..tam emin değilim ama kahvernegi akıntım var kokruyorum..yarın kontrolüm var...ne olur baana dua edin kzlar...
Hadi hayırlısı olsun canım.ewe gelince yat dinlen tuvalet dışında kalkma dikkat et kendine.gelince yaz bize.Canim bas parmagini karnina tut ve ya mubdiu cek bol bol Rabbim korusun bebegini Insaallah yarin guzel sonuclarla gel.
Yarin saat turkiyeye gore 9-11arasi asilamam yani temel atma zamani dua edin arkadaslar Mevlam gonlunuzden geceni sizlerrde hayirlisiyyla nasip etsin
kızlar benim yazımı okuyan yalvarrım dua etsn bana ..tam emin değilim ama kahvernegi akıntım var kokruyorum..yarın kontrolüm var...ne olur baana dua edin kzlar...
Canim bas parmagini karnina tut ve ya mubdiu cek bol bol Rabbim korusun bebegini Insaallah yarin guzel sonuclarla gel.
Yarin saat turkiyeye gore 9-11arasi asilamam yani temel atma zamani dua edin arkadaslar Mevlam gonlunuzden geceni sizlerrde hayirlisiyyla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?