Hoş bulduk canım ayy cidden onuda görseydim iyi olurdu artık bidahaki sefere :) siz böyle toplandıkça bana haber verin ben mümkün olduğunca gelmeye çalışırımhoş geldinn kuzucukkk..ay paşam uysuysun uyusnda büyüsün ayyy kız nartaneside olydı ii olurdu seni görnce pek sevndrdi..dün herkese pek bi sitemliydi
Bizde sade iceriz tmm sade kahven geldi afiyet olsun :))
Amin insallah Rabbim herseyin hayırlısını verdin öncelikle
Aaa Elif gelmiş iyi insan lafının üzerine gelirmiş kiyamam o kadar da söyledi kiz Aras gibi uslu olur diye Rabbim yardımcısı oldun
Hoş bulduk canım ayy cidden onuda görseydim iyi olurdu artık bidahaki sefere :) siz böyle toplandıkça bana haber verin ben mümkün olduğunca gelmeye çalışırım
Eymen de arasa gibi uslu olucak ama gazımız müsade etmiyo :)
İyiyim mesudecim sen nasılsın görmemen çok normal pek girmiyorum arık buraya daha doğrusu ben girdiğimde kimse olmuyodu mıllet toplanıncada ben giremiyordum oyle oyle girmemeye başladım
gece cnm ne yapıyorsun sana bı sorum var esının amelıyat olmadan oncekı sperm sayısı neykı arkadasımınkı bı sende 4 5 katına cıkıs cok sevındık 2009 da 6 mılyon sımdı 68 mılyon cnm
Ben geldim kızlaaar.sorma mucizem ya bende napcagmı bilemedim.vardır bi hayır diyoruml.laborant sayesinde 3 gün daha beklemiş olcam
ayy kuuzm süpürge gnü küscektik son anada kümekten ucuz kurtulduk bidada küsmeyizz.kız babam geldi ona bile gidemedim cumrtesi gticem yarın süt gnüü gerçi yarın 16. gn amabaklaım her şeyn hayırlısıı..ayy heeycnlandım şimdi..kız bu kdr çatlmasıda ayıp yaa..kız hani karında gaz olurda sancı edr ya aynı on gbi ama agz yok bilomm...çok ağrım vr çokk...
bak şimdi aklıma hyrsız pampik geldi heee...
tmm kuzu okudum oğlumuu...
ay benmde bugn tam 170 tane ayeter kürsim vr heee..dun başdım
ayy kız o kdar artrmıı....
ayy benm kocann ne kdrdı hiç bilmm heee...68çok çok ii yaaa..
napim tatlım kuzey güney izliyorum
Benim eşimin sprem sayısında sorun yoktu,ileri hızlı hareketliliği biraz düşüktü.
Çok iyiymiş,benim arkadaşımın eşide öyleydi sayısını unuttum şimdide.1 yıl önce ameliyat olmuştu tam bi yıl sonra bu ocakta arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik.senin arkadaşında yakındır canım
Hoş bulduk canım ayy cidden onuda görseydim iyi olurdu artık bidahaki sefere :) siz böyle toplandıkça bana haber verin ben mümkün olduğunca gelmeye çalışırım
Ahaha kız ben zaten iyi insanımda bakma çaktırmıyombak elıf sayemde ıyı ınsanda oldun he hahah
Ahaha amann bunların işi belli olurmu kucak biter diş çıkar o biter bu başlar derken bakmışsın ömür bitmiş. Benimkide o hesap şimdi gazı dert ediyom o biter diş başlar o biter kucak başlar başlarda başlarkız bızımkıde actı gozunu uykusuzlugumuz ıstahsızlıgımız gazımız yok ama kucakcılıgımız var
ıckısı kumarı yoka benzedı
İyi olmana cok sevindim Allah daha da iyi etsin seni ve eymenimizi bende bu ara cok sık giriyorum dersem yalan olur girdigimdede denk gelmedik hic valla bu kadar olur ne zamandır soracağım siramadim bugun sordum hemen geldim kulakların çinladi galiba bende iyiyim cok şükür sen doğurdun kurtuldun simdi sıra bende sıcaklar gelmeden bı doğursaydım ya:)))
artık bidaki sefere kzuzumHoş bulduk canım ayy cidden onuda görseydim iyi olurdu artık bidahaki sefere :) siz böyle toplandıkça bana haber verin ben mümkün olduğunca gelmeye çalışırım
hee yaa valla içkisi kumarı yoka benzedi innkiikız bızımkıde actı gozunu uykusuzlugumuz ıstahsızlıgımız gazımız yok ama kucakcılıgımız var
ıckısı kumarı yoka benzedı
kızzz deme öle bebği erkn gettrceksin hee allh koruun sıcak mıcak zamnnda gelsin çcoummmİyi olmana cok sevindim Allah daha da iyi etsin seni ve eymenimizi bende bu ara cok sık giriyorum dersem yalan olur girdigimdede denk gelmedik hic valla bu kadar olur ne zamandır soracağım siramadim bugun sordum hemen geldim kulakların çinladi galiba bende iyiyim cok şükür sen doğurdun kurtuldun simdi sıra bende sıcaklar gelmeden bı doğursaydım ya:)))
ayy bizi sorcana azcık burda gelse yaa hatunn..ama yokk ahhh ahh elime bi degen ek alcmm herkese döncemmPambiklede arada konuşuyoz face ten hamileliği güzel gidiyormuş oda sizleri soruyo hep
ayy her şeyde bi hayır var kuzum....
bugn benmkini doktra götrdüm
burnu hep tıkalı hasta olsun olmasın..etmi vr ne vr..herneyse dr gttik dr bi bakalım olmazsa endoskopi çekelim burnuna dedi:)))))
sonra ilçları almaya eczaneye girdik..bekloz aşimde bana demezkii "taptininii bak burda ne vvar"bi döndüm aline almış gebelik testini gösteriyo dedim bırakk ..."ama ama alsak yaaa dursak yaaa..bir sürü alalım lazım olcak ztn "dedi..ne güldüm birde 4 aylık olana kadr ebebk umutlanmıckmışımkaldı 5 ztn hahah dun mayıstı ...sanırım ben testi eağustosta yapcam DD
İnsallah cnm ya bide o sorun var dimi sende yediklerine dikkat et sendevarsa bebeğe geçiyor bugun tv de izledim emziren bayanlar kimyon tüketsin dedi doktor gaza iyi geliyormuş sıcak duyun icine bir tatli kasığı kimyon koy 5 dakika bekledin sonra da iç sutunle bebeğe gecer
Songulum bana göre zaten kötu insan yok Guzel Rabbim güzellikler yaratmıştır
ayy kız deme deme sonra hatunn miğdesi çorebaya döüyor yaa..yazık valla pek açom sonra innkiiiİnsallah cnm ya bide o sorun var dimi sende yediklerine dikkat et sendevarsa bebeğe geçiyor bugun tv de izledim emziren bayanlar kimyon tüketsin dedi doktor gaza iyi geliyormuş sıcak duyun icine bir tatli kasığı kimyon koy 5 dakika bekledin sonra da iç sutunle bebeğe gecer
Songulum bana göre zaten kötu insan yok Guzel Rabbim güzellikler yaratmıştır
ayy her şeyde bi hayır var kuzum....
bugn benmkini doktra götrdüm
burnu hep tıkalı hasta olsun olmasın..etmi vr ne vr..herneyse dr gttik dr bi bakalım olmazsa endoskopi çekelim burnuna dedi:)))))
sonra ilçları almaya eczaneye girdik..bekloz aşimde bana demezkii "taptininii bak burda ne vvar"bi döndüm aline almış gebelik testini gösteriyo dedim bırakk ..."ama ama alsak yaaa dursak yaaa..bir sürü alalım lazım olcak ztn "dedi..ne güldüm birde 4 aylık olana kadr ebebk umutlanmıckmışımkaldı 5 ztn hahah dun mayıstı ...sanırım ben testi eağustosta yapcam DD
Bi doğurda yediklerine dikkat etmek ne demekmiş anlakız kimyonu bırak demlemeyi kaşık kaşık içiyom ben yemediğim içmediğim bi halt kalmadı süt olsun gaz olmasın diye. Diyomya doğur anlıcan dünyanın kaç bucak olduğunu
hım anladım cnm bızım arkadasım esınde hızda dusuktu oda yukselmıs keske daha once olaymıstı amelıyat
arkadasımda sımdı prolaktın sorunu var dr eger bu sorun olmasaydı gebe kalabılırmıssın dedı
yarın hıpofız bezlere bakılcak mr cekılcek anlıcagın adam halloldu sıra arkadasımda
sızın ne kadar oldu cnm
3 ay sonramı tahlıl
artık bidaki sefere kzuzumtmm kzuuz sanada hber verrz böle aktfkene
hee yaa valla içkisi kumarı yoka benzedi innkii
kızzz deme öle bebği erkn gettrceksin hee allh koruun sıcak mıcak zamnnda gelsin çcoummm
ayy bizi sorcana azcık burda gelse yaa hatunn..ama yokk ahhh ahh elime bi degen ek alcmm herkese döncemm
Ahaha kız ben zaten iyi insanımda bakma çaktırmıyom
Ahaha amann bunların işi belli olurmu kucak biter diş çıkar o biter bu başlar derken bakmışsın ömür bitmiş. Benimkide o hesap şimdi gazı dert ediyom o biter diş başlar o biter kucak başlar başlarda başlar
Offf hemde nasıl çınladı kulaklarım inanamazsındedim topikte beni konuşuyorlar hemen gidip kontrol edeyim bakayım neler diyorlar allah kurtarsın işallah hayırlısıyla kucağına al. Bu günlerini ara sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?