- 2 Ocak 2012
- 9.907
- 393
A.slm bitanem..Hoşbuldum..iyiyim ama azıcık uykusuzdün eltim çok geç saate kadar oturduk,sabahda erken kalkınca
sen erken kalkarsan tabii uykusuz olursun balımm muhabbet koyuydu desene dün
beni görmedin mii canımm:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A.slm bitanem..Hoşbuldum..iyiyim ama azıcık uykusuzdün eltim çok geç saate kadar oturduk,sabahda erken kalkınca
ayy aminnnn Rabbim berrine tosun gibi bi oğlan nasip etsinde pipi yarıştıralımmm bende ikinciyi kız yapıcam oğlunu iç güveysi alcamm ohhh missssssssssbiz talibiz yaa berrin yeter ki doğursun ona da ben iç güveysi doğururum ya hu rabbim berrinime de evlatlar versin en kısa zamanda inş...
canım yok bazıları öle bazıları cetvel gbi bir alettle bakıoryok kuzum normal alttan baktığı ultrasonla baktı ama fazla zorlamadı....22 haftadan sonra karındanda bakılabiliyomuş çocuk başyla kapatmazsa eğer... böyle ölçülmüymuydu peki o cetvelgibi şeyle mi ölçmesi lazım :44:..
benimle neden konusmuor kimsee
ayy aminnnn Rabbim berrine tosun gibi bi oğlan nasip etsinde pipi yarıştıralımmm bende ikinciyi kız yapıcam oğlunu iç güveysi alcamm ohhh missssssssss
ay sen konus kuzum..alıngan berrinim benim...
valla ben hiç bakmıorum kim konusuyo kim konusmuyo yazıorum yazıorum içimi boşaltıorum ahhaha
canım yok bazıları öle bazıları cetvel gbi bir alettle bakıor
dr.un usg si iise alttan baktıgında ölçümde yapıordur..
ay öle ben meraktan soruyorum herseye telaşlanma sen...
valla ben hiç bakmıorum kim konusuyo kim konusmuyo yazıorum yazıorum içimi boşaltıorum ahhaha
kızlar merhaba
lamışım guzel haberle gelmışın cok sevındım yıgıt nasıldı
songul kız iiki geldin bunların hepsi ya oglanlarına kız ya kızlarına oglan seciolar.....
ben yalnız kaldım burda
hoşgeldin tatlım...
insallah ugurlu gelir topişimiz
iyiyim canımya şükür bu halime
kızlara laf yetiştiriyorum
ah anlamam mı caım..biz bunu daha öncede yasadıgımız için o korku hiç bitmez.
evet sen progestan alıosun,pruloton vuruluyosun kasılmalarını öenmli derecede azaltır.
sana birde tahlil verecegim ben yeni ögrendim
en feksiyonda bizim için zararlıya..
bir ara doktora gittinde idrar kültürü ve tam tahlillerinide yaptır..
crp çok önemliymiş...kandakı iltihap oluyor..
işte biz önlemleri alalım da gerisini allah a bırakallım canım
merhaba canım hoş geldin nasılsın bebişlerini uyuttun muu
o idrar kiltürü her ay yapılıyo bende yaa ... ii demek benim dr çakıyo bişeylerden aferin girdi gözümeidrar kültürü kan her ay veriom onları kan ilacı multüvitamin coraspirin ve pruloton iğne herhafta... inş Rabbiminde izniyle... bana ilkte demişti dr inş enfeksiyon sebep olmamıştır diye ama değilmiş sonradan çıktı mazallah enfeksiyon ciddi meseleymiş dediğin gibi bende sonradan öğrendim erken doğuma neden oluyomuş....hoşgeldin tatlım...
insallah ugurlu gelir topişimiz
iyiyim canımya şükür bu halime
kızlara laf yetiştiriyorum
ah anlamam mı caım..biz bunu daha öncede yasadıgımız için o korku hiç bitmez.
evet sen progestan alıosun,pruloton vuruluyosun kasılmalarını öenmli derecede azaltır.
sana birde tahlil verecegim ben yeni ögrendim
en feksiyonda bizim için zararlıya..
bir ara doktora gittinde idrar kültürü ve tam tahlillerinide yaptır..
crp çok önemliymiş...kandakı iltihap oluyor..
işte biz önlemleri alalım da gerisini allah a bırakallım canım
ayy kuzum sen araştırdın ya biliyon diye başını ağrıtıyorum hakkını helal et walla... işte insan korkunca havadan nem kapıyo...inş tez vakitte sende nasip olurda görürsün minişini.. ama bu sefer sağlıklı sıhatli hiç bir sorun olmadan inş...canım yok bazıları öle bazıları cetvel gbi bir alettle bakıor
dr.un usg si iise alttan baktıgında ölçümde yapıordur..
ay öle ben meraktan soruyorum herseye telaşlanma sen...
sen erken kalkarsan tabii uykusuz olursun balımm muhabbet koyuydu desene dün
beni görmedin mii canımm:26:
songul kız iiki geldin bunların hepsi ya oglanlarına kız ya kızlarına oglan seciolar.....
ben yalnız kaldım burda
ASLINDA SANAA demek istemiştimm mericim hoş geldin yazdım sana bi benimkini görmedin berrinim hoş bulduk demedin baana
ayy aminnnn Rabbim berrine tosun gibi bi oğlan nasip etsinde pipi yarıştıralımmm bende ikinciyi kız yapıcam oğlunu iç güveysi alcamm ohhh missssssssss
Allaha şükür canımmm rahatladım geldim Rabbim kimseyi sevdikleriyl sınamasın walla..... yiğidimiz iyi teyzesi kocaman olmuş usgye sığmıyo artıkk... 226 gr 18 cm olmuşşş... bide hazır yiğit demişken HAKTAN YİĞİT nasıl ---Allah tan gelen yiğit babamızda beğendi yiğit i şimdi kullanır büyüyüp saygın biri olursa haktan kullanır diyo Haktan bey karizma oluyomuş ... ama daha iyi bi isimde araştırıyoz bakalım... bulursak onu koycaz...kızlar merhaba
lamışım guzel haberle gelmışın cok sevındım yıgıt nasıldı
hoşbuldum canım..iyiyim Allah şükürSen ve bebişte iyisiniz inşallah?
masallah canım sizee öp oglusunu benim için çok severim bebeklerii bende iyiim canım napımcnm yaren uyudu ufaklık ayakta 22.30 da uyandı sımdı aguluyo yanımda uykusu gelunce oda uyuyacak
sen napıyosun tatlım
bende onun için demiştim uykucum benimm iki elti yan yana gelince kaynanayı cekiştirir sizde de öyla oldumu bakımBenim gibi uykucu birine bi kaç saat uyku yeter mi dimi ama
Evet muhabbet ve dedikodu koyuydu
yok canım görmedim hayırdır?
ayyyyyyyyyyy canım bana mı dedinnn valla görmedim duymadım bilmiyom
yoksa sana yazmazmıyım ben
gecmiş okudum size nasılsınız yazdıktan sonra..sonrada lamişe laf yetiştirdim..
ay bundan sonra hep sana yazarım hadi öpimde gönlünü alim
iyiyim bu arada kuzum..bu günüme şükür
bende yalnızım ona kalırsaa yok kii kıs oglan