kanakkkkk biscolata yiyordum sonunda bir tane ayırdım su içtim üstüne de onu yyip bitircektim
son yedigim boş çıktı puffffffffffff
Hahha ne sistematik bi tarzin var kiz ole senin oysaki ne umutlar bagladin ona
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kanakkkkk biscolata yiyordum sonunda bir tane ayırdım su içtim üstüne de onu yyip bitircektim
son yedigim boş çıktı puffffffffffff
selam kızlar ben doktora gitmedimm...doktr yurt dışındaymış..cumrtesi 10 da gel dedi hemşiresi bana ona anlttım durumu...offf aaa gidesim kaçtı valla.bua y gitmicem beilkii...bakalımm cumrtesiye kdr fikrim değişmezsee...
Iyi kusum telden yazmaya cakisiyom beyim araba bakiyo bende kacamak ay arasi oruncege koydum arkasmdasta mutlu oldu sipammm
hahahh mutlumu oldu pepe:)))
ileri geri yapamıodur ama degişik gelmiştir tabi..
ay kaçamak yapıon ama pcde olsa daha iiydi hahah bana da bak
Hahha ne sistematik bi tarzin var kiz ole senin oysaki ne umutlar bagladin ona
hg kuşşşşşşşşşş
ay evet ertelenince canı sıkılıo insanın..belki gidersin kız belli mi olur.
bana da msjda benim ki yurtdısındaymıs yazdın ya anam dedim seydanın beyi yurtdısınamı gitmiş hahahhaha güzel kafalı insanım
kız sen hangiisnden bağlanıyon yeni aldına mı yoksa diğerine ..
ayy canım yaaa.. uyuz durum ne etcen yaa..yokkız ben adamı öle bensiz istanbula bile yolamamD..kız aslında morelimde bozuk bugn pazara gidoudk eltmle kvde takıldı peşimize kv yi görmceye bırkcktık görümcede geldi torunuyla..ay kocam torunu bi aldı pazarda sinir oldum.. ne aldım ne kadra aldım ne eksik hiç bilmm bilonmu...
ayy canım yaaa.. uyuz durum ne etcen yaa..yokkız ben adamı öle bensiz istanbula bile yolamamD..kız aslında morelimde bozuk bugn pazara gidoudk eltmle kvde takıldı peşimize kv yi görmceye bırkcktık görümcede geldi torunuyla..ay kocam torunu bi aldı pazarda sinir oldum.. ne aldım ne kadra aldım ne eksik hiç bilmm bilonmu...
hahaahh istanbula bile yollaman demek..
ay bugün bende kv ile pazara gitmek zorunda kaldım hahahh
kocan torunu alınca neye sinir oldun bebem?ay ne taktın o kadar
Kiz neden sinir oldun adamins yegeni degilmi
yakaladiiiiimmm sobeeeeeee
ya dalmisim ben diger topiklere
hosbuldum sizde hosgeldiniz bacilar![]()
ay uyuz oldum işşte salak gbi alo kendi çocu miletete ona acıyarak banada sinrle bako..ayy iyasada ver kv diyo..baksana nasılda hasret..şeyda da hoppppppppppp baso küfür..gne gelmş ne geçmiş ne başka şeyy kalmadıı valla
en iisni yaptın kuzum bizim topikte ses seda yok baksana
kız avea kartınımı tasktın telefona deme..yoksa o wifi gbim olmo deme
ay uyuz oldum işşte salak gbi alo kendi çocu miletete ona acıyarak banada sinrle bako..ayy iyasada ver kv diyo..baksana nasılda hasret..şeyda da hoppppppppppp baso küfür..gne gelmş ne geçmiş ne başka şeyy kalmadıı valla
üstüne görme degil canim bence cünküüüüü hatirlarsaniz ben adetimin 4.günü kontrole gittim ve doktor ultrasonla rahimimi sagda ve solda yumurtami gördü yaniiii üstüne görmüs olsam oralarda yeniden yumurta hazir olurmuki bu 1Iyi kusum sen ne ediyon bakim ay bana acsana ustune gormee olayini tecrubem buuyukkkk hatta 6 yasinda
ama yuvama geri döndüm bak o doktorunada cok sinir oldum ya ne yurtdisindan bahsediyor o ozaman baska doktor baksin sana önemli ya önemli baskasi bakmali yarin git sen göster aa bide doktorun yüzünden bidahaki ayami erteleyecekmisizen iisni yaptın kuzum bizim topikte ses seda yok baksana
kız avea kartınımı tasktın telefona deme..yoksa o wifi gbim olmo deme
iyim cok sükür napim bende doktora gidip geliyorum nihayet sen nasilsin bebisin nasilHoş bulduk nartanesi sende hoş geldin gezintiye cikmişsin nasılsın bakim:)