Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa napim kuzum ben sana hjızlı hyöntem gsösterdm ama orayı begenmedinDD
kız nerdesn burdasın ama geç geldin ben 9 dan beri burdyımmm aaaaa
adet odummm bennnn![]()
toyata reklamına bayılıyorumm yaaa
hahahahha ay ne güldürdün beni deluuu karıııısedeffff delı ettın benıııı ay aynı sehırde olsam kapına dayancam kanını almaya
benmde içime hep erkek geldi dilberimde.ona da söledimm ama hayırlısı artıkıayy dilberim hepp içime kzı gbi gelodu ama nedense bu haftda belli olaaan hep erkk olo
kız içinde can var kolaymıselam hatunlarr nasilsiniz bakimmm ay bn cok tuhafimmmm ya bugunnn..anormallik mi benim ki anlamadim ama 2 aksamdir migdem bulanio benim..sabah bisey yok ama off off ay bide gece cok dobnuorum saga donuorum yok sola donuorum yok bn nie bole oldum yaaaaa allahim bana yardim ettttt...![]()
meri geldiiiiiiiiiiNaber cnm senden başka kimse yok meri gelirdi genelde bu saatlerde
ben hep burlardayım sekerrmeri yok mu merii
eee berrin kaçmışş yaa geneee
super cnm ya bende bayılıryorum
gidiorum cANIM yaa uykum geldii benimm aslında yok daahahahahha ay ne güldürdün beni deluuu karıııı
ama haklısın
benmde içime hep erkek geldi dilberimde.ona da söledimm ama hayırlısı artıkı
kız içinde can var kolaymı
daha kaç gün oldu,ne yasadın...
sölenme annesi dua et,şükret
öpüorum miniginle seni
meri geldiiiiiiiiii
meri elimizde kalmamıstı ama sizin için getirttik berrin hanım
ama siz gitmişsiniz![]()
toyata reklamına bayılıyorumm yaaa
evet ben dedim sana ii dieeseydam kusura bakma beni sistem atmıss yaaa
bi su içim ihtiyaç molası verim deniştiimm
hadi gözün aydın o zaman kuzumm
o yöntem daha iyi di sanırımm
bende seviorumm
evet canım cıkıorumm görüşürüzzz kıslar ii aksamlarrr
meryem canımm yarın görüşürüz inşaallaahh![]()
hoşgeldin canım.merhah kızlar bende aranıza katılmaya karar verdım tabı kabul edersenız! 3 yıllık evlıyım ılk gunden berı bebek sahıbı olmaya calısıyoruz ıntıhap ve enfeksıyon engelıyor denıldı tedavıde sonuc vemedı dınlenme asamasındaydık gecen ay dogal bır gebelıgım oldu dusuk yaptım.ustune goruyordum hamıle oldugumu bılmıyordum yesıl caylar dusuk yaptırdı.3 aylık korunma surecındeyiz rabbım nasıp ederse yıne olur dıye umutlanıyoruz ınş
evet canım cıkıorumm görüşürüzzz kıslar ii aksamlarrr
meryem canımm yarın görüşürüz inşaallaahh![]()
hoş gedin cnaım ..geçmiş olsun ..aslında yeşil çay o kdrda etkisi yok ...günde 7 fincan içceksin anca kuzum..kaderde var demek...merhah kızlar bende aranıza katılmaya karar verdım tabı kabul edersenız! 3 yıllık evlıyım ılk gunden berı bebek sahıbı olmaya calısıyoruz ıntıhap ve enfeksıyon engelıyor denıldı tedavıde sonuc vemedı dınlenme asamasındaydık gecen ay dogal bır gebelıgım oldu dusuk yaptım.ustune goruyordum hamıle oldugumu bılmıyordum yesıl caylar dusuk yaptırdı.3 aylık korunma surecındeyiz rabbım nasıp ederse yıne olur dıye umutlanıyoruz ınş
bekle hayat gelioruz bizzz ha ha ha ha
altımızda auris ha ha ha ha
diye geziorum evin içinde![]()
bekle hayat gelioruz bizzz ha ha ha ha
altımızda auris ha ha ha ha
diye geziorum evin içinde![]()
merhah kızlar bende aranıza katılmaya karar verdım tabı kabul edersenız! 3 yıllık evlıyım ılk gunden berı bebek sahıbı olmaya calısıyoruz ıntıhap ve enfeksıyon engelıyor denıldı tedavıde sonuc vemedı dınlenme asamasındaydık gecen ay dogal bır gebelıgım oldu dusuk yaptım.ustune goruyordum hamıle oldugumu bılmıyordum yesıl caylar dusuk yaptırdı.3 aylık korunma surecındeyiz rabbım nasıp ederse yıne olur dıye umutlanıyoruz ınş
ayy bende bayılıyorum bu reklama![]()
hoşgeldin canım.
gel aramıza.. hemen hemen aynı zamanlarda evlenmişiz
demekki dogal yollarla hamile kalabiliorsun buna sevindim ama kaybettigin bebegine de üzüldüm.
bende hiç korunmadım evlendigimden beri 1 kez hamile kaldım onuda kaybettim
benmde korunma sürem yeni doldu aynı umutlarla yasıyoruz
ii geceler berriinimmmmmm
hoşgeldin canım.
gel aramıza.. hemen hemen aynı zamanlarda evlenmişiz
demekki dogal yollarla hamile kalabiliorsun buna sevindim ama kaybettigin bebegine de üzüldüm.
bende hiç korunmadım evlendigimden beri 1 kez hamile kaldım onuda kaybettim
benmde korunma sürem yeni doldu aynı umutlarla yasıyoruz
ii geceler berriinimmmmmm
hahah benm gibi sportmen avatarmeryem ben senn avatarı pek şiiri nbuldum ama çok zıplooo kızz oo
hoşbulduk canım evet 16 haziran 2010 .evlendım,gecen ay dusuk yaptım daha yenı canım.evet hamıle kalabılıyormusum sevındım bır yandanda cok uzuldum fakat ben hamıle oldugumu bılmeden dusuk yaptıgım ıcın yıne umudum var bılseydım bu kadar kolay toparlanamadım.sanada gecmış olsun cnm ınş tekrar olur
ayy gecelrinn kaıdnı geceeee nasılsın kuzuuuu ...
meryem ben senn avatarı pek şiiri nbuldum ama çok zıplooo kızz oo
hahah benm gibi sportmen avatar
ay hareketsiz avatarları sevmıorum sanırım benhahahah
bende 13haziranda evlendim:)
inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun![]()
hımm cnaım süt buharını denesen hem o içerdeki iltihabı tüm pisliği alao hemde hamileliği kolylaştrıyoookızlar teker teker hb.tabletten gırıyorum yavas oluyor kusura bakmayın saolun hepınız.yesıl cay cok ıcıyordum gunde 4 fıncan kadar cıvanpercemı.enfeksyon ve ıntıhap tedavımde agırlıklı antıbıyotık ve ıgne kullandım 2 yıl boyunca ama sureklı tekrarladı her ay
hahah benm gibi sportmen avatar
ay hareketsiz avatarları sevmıorum sanırım benhahahah
bende 13haziranda evlendim:)
inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun![]()