aynen topragım bende ne ararsan vartoprağım bukadar ilaç abovvvv korktum valla hamilemisin adayımısın nesin sen böle bukadar çok ilaç içiyosun ilaç deposu olmuş vücudun
gelior canım..Boylede cok kotu ya cepten anlamiyoru. Isiklarinizin yandigi belli olmuyor kim var kim yok bilemiyorum
Yeni gelen arkadasimiz hosgeldin sefalar getirdinn
Benim yazdiklarim geliyormu acabaaa
haha kız bende yumş yok ne etcez kuzum ozman...cnm ne kadar kaldı ay seydada sılkelenmış
ii uykulr kuzumbende çıkcm birazdan..yoruldum vallakızlar bende kacıyorum yarın erken göruşmek dılegıyleeeeeeeeeeeeeeeeeee
ay üzülme tabe kuzum her eyn üstesinden gelcez hep birlikte biz vallaMeri seyda desenize heyecanli gunler basliyor bak dahada heyecanlandim simdi
Evet rahatim bu ay cunku bi cabam var artik benimde simdi en azindan troit hapi folik acit ve bi kac kur kullandim ve teslim oldum:)))
Bu ay olmasamda bidahami ay sizlerle hele meriyle geri sayima baslicam icin mutluyum ve uzulmucem sozz
Canlar sohpetinize doyumsuz kaldım ama uyku geldi bastırdı ben kaçtmhepinize iyi geceler
kızlar bende kacıyorum yarın erken göruşmek dılegıyleeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ben onumuzdeki hafta en erken 8 en gec 11martda testgunum heeehee bu sefer boyle anayim kendilerini
Seydaaa bende silkelettim
Bat nezaman
Canlar nerdeseniz sizi geç buldum çabuk kaybettim galibaözledim oğüzelim sohpetleriiniziiiii hadi bekliyor melek annesi sizi gelin gariiiiiiiiiii
merhaba cnm
bızım kızlar gece kusu haberın olsun
yapma yaww,test yapsana :))) benim kısmetime artık :)))
ayy hayırlısı olsun canım ya artık takmamaya çalışıyorum bu ay 3.aşılamamı olucam dua edersen sevinirim,bu arada eşin ne iş yapıyo?
hahahha gece kusuyuz biz sekerim:)Canlar nerdeseniz sizi geç buldum çabuk kaybettim galibaözledim oğüzelim sohpetleriiniziiiii hadi bekliyor melek annesi sizi gelin gariiiiiiiiiii
merhaba cnm
bızım kızlar gece kusu haberın olsun
eşimle yok denecek kadar az vakit geçirdiğim için sizi satarım :))) eşimle vakit geçiririm yani,kızmayın kız benide anlayın eşimi çok özlüyorum gece geliyo yarım bardak bi çay içiyo bu arada bunlar olurken saat 02.00 felan veya sonrası,ondan sonra yorgunluktan 3 dakikada uyuyo zaten((
bende iyiyim canım bat 15-16 mart 3.aşılamamı olucam inşallah,dua et lütfenn....
cnm benım aa dıye dıye olcak kız olursada leyla koycam adını bılesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?