Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gercenden mi allahım sabır versin ne kadar zor
neden ölmüş peki allahım sabır versin arkadasına cok üzüldüm
kıs hamişmisin dogrumu anladım benn
hadii inşaallaah
gercenden mi allahım sabır versin ne kadar zor
neden ölmüş peki allahım sabır versin arkadasına cok üzüldüm
kızlar hepnıze hayırlı geceler
annecıgımı umreye gecırdık saat 11 de of bı tuhafım be yaren tum gece sessız sessız agladı ananeesıne cok duşkun
rabbım hayırlısı ıle gelmesını nasıp etsın herbırının
hayırlı geceler canım hoş geldinnkızlar hepnıze hayırlı geceler
annecıgımı umreye gecırdık saat 11 de of bı tuhafım be yaren tum gece sessız sessız agladı ananeesıne cok duşkun
galiba hamisim canim yarin belli olucakkk
sınemcım gözlerıme ınanamadım kuşum ay bıde geldımı senın batttt aaa ne cabukkkk
ay o zaman gebesın sen cnm hem nasıl elmış o bakım hafta gösterıyo alamanlarda nasılda sey bılmşer
gönderim hemen canım..kkıymalı börek,patates salatası,saray sarma,çikolata soslu kek hangisinden istersin?göndersene su kramlardan banaa baalım
bende biraz keyfsizim
daha yeni babasını kaybeden arkadasım dünde ananesini kaybetmiş.
üzüldüm cok.kız daha toparlanamamıstı bile
ii geceler gecemmmm
nerelerdesin
misafirlerle neler yaptın bugn
evi yeniden batırdılar mı
he ben biliom
sen nie önce bize yazmıon bak adetin gecikirse burdan okucam kuzum:)
canım yaslıydı ananesi..sanırım ondan ama babası kalp krizinden bi gece uykusunda öldü:evet Allah sabır versin
hayırlı geceler canım hoş geldinn
kısın annen içinmi aglıor kıyamm ben ona çok sevio demek
hadi hayırlısı o zaman
hg canım..kızlar hepnıze hayırlı geceler
meryem basın sağolsun cnm rabbım arkadasınada sabır versın cok zor o kadar kısa zmanda 2 kayıp
geldi tabiki dee 2 mart cnm bugun test yaptim ole pozitif cikti malos oldum birdnnn...silkeletmeme gerek kalmadi galibaa: kiz tr de de var ama heryerde yok galiba bende ilk defa burda gordum bu test 2-3 haftalikmis mercimek bayb: tam emin olmak icin yarin sabah dr a gidicez ista bakalim hayirlisi
gönderim hemen canım..kkıymalı börek,patates salatası,saray sarma,çikolata soslu kek hangisinden istersin?
Allah sabır versin çok kötü yaNasıl dayanacak rabbim yardım etsin
misafirler gelmedi canım iptal oldu
banada yaptıklarım kaldı..bizde koçiş ve komşularla afiyetle yedik
aa kız o zaman bayagı bayagı gebesın sen tebrık ederım cnm ya gercekten cok sevındım
ay ordada dr lar kandan bakar bı daha 3 aylıkken usg puf catlaar ınsan
aşk ol girdim çıktım kims eyoktu bende msj atmm sendens ses gelsin dedim insan çağırr kuuzm beni aşk olsun bebğimmmkızlar ben geldim ama kimseler yok...
keşke olsaydınız zaten canım sıkkındı..
biraz takılayım birileri gelir belki
yok geçmiş cnmm..allh rahmet elesin mekanı cennt olsun..rabbm günahların af eylesin ne diyelimmççkalanalarda bol bol sabır ihsan eylesin kuuzmgeçmişte yokki okuyim zamn gecsin
of sıkıldım
berrinnnnnnnnnnnnn naponn kuuuzmmmseydaaaa
yeme yeme kuzum ..kilo alrısnın bırk gece uyuyamaz dört dönersn koltukta kuzum benmmkarnımmm çok acc gurulduyor resmenn:26::26:
ama yatakdan kalkmaya nietim yok hiç
ayy hadi inşllhh kız neden erkenden yapon bakim sen..iki dahkka sabredemiyon hee...selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz bakemmm beni sorarsanizz hem cok mutluyumm hemde bi tuhafim yani amannnnnnnnnnnn anlamadim gittim kendimi...
mutlu olmann sebebide bu olsa gerek d,ye düşünüyorum kuzummay buarada hamis olabilirimmm bugun test yaptim clearblue dijital gebelik testi ilee hamile 2-3 haftalik yazioo..sevinsem mi uzulsem mi inansam mi inanmasam mi
dusunup durdum valla yaaaaaaaaaaaaaaa...off offf yarin sabah olsunda dr a gidim alaman dr bakim ne dicekk tr ye gelmeme izin vercek mi aceppp
kızlar hepnıze hayırlı geceler
ben suan hepsinden alabiliriimm hepsinide yiyebilirimgönderim hemen canım..kkıymalı börek,patates salatası,saray sarma,çikolata soslu kek hangisinden istersin?
Allah sabır versin çok kötü yaNasıl dayanacak rabbim yardım etsin
canım ben pek bilmiorm sana yardımcı olamıcam ben hiç kantesti yaptırmadımbuzın merhaba cnm nasılsın
bışey sormak ıstıyorum pkolu bı komsum 3 asılasını yaptı bu ay bugun 14.gun ve degerı 39 bana bıraz duşuk geldı sence nasıl bundan 2 gun öncede 19 muş tama ıkıye katlamış ama gec döllenme olasılıgı olmadıgından deger bana gunune göre duşuk geldı
saol cnm benim darisi tum isteyenlerin basina allahim tez zamanda bebeisleriniz sizinle olur insallah...
hg canım..
ay yarencik e bak..ne de duygusal yavrum.
seni de Allah kavustursun canım.ne kadar sürüyor umre?
saol canım..çok zor evin içinden 3 ayda 2 kayıp
kız zaten psıkologa gdıor ilaçlara baslamıstı
babasına dayanamıordu daha offf çok zor