Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Songül..
İşte benim yaramaz, huysuz, uykusuz, zor fındığım...
Arasın arkadaşı..
Eki Görüntüle 626075
iki gündür annemde misafir var bi de bugün doktora gittmii aksam da eltimeeay bende anmıstım ama seni
heee hem alıngan hem uykucu cicişşş yoklugun belli oluyor kıs senin
bende ne zaman fırsat bulsam damlayıp yazıom
gece gündüz aç tok farketmıyommm
masallah canım sizeee allahım kucagına almayı nasip etsin inşşşarkadaslar drdan simdi geldim hemen size haber vereyim dedim cok sukur bebegimin kalp atisini duydum ALLAHA binlerce sukurler olsun sizler icin de bol bol dua ettim ALLAH en kisa zamanda sizede nasip etsin diye AMİN İNSALLAH
mucize melegim sata gore 2 gun onden gidiyor 7+1 olarak
ne istion yanagımdann sen ısırmayı bırak az gel de muhabbett edekhaha ben anarım seni...yavrum benmm yaa yerim senii yerimm....
kız valla yanımda olsn ısırrdım yanndan kuzum :)))))
uykucu alıngan bebek hahahah
Slm kızlar nasılsınız bikaç gündür çok hastaydım giremedim serum takıldı 2iğne yapıldı anca kendime gelebildim bugün doktor kontrolum vardı 2tane yumurtam olmuş nurtopu gibi cuma saat 12de çatlatma iğnesi olacam hayırlısı Allahtan artık
Songül..
Arasın arkadaşı..
Eki Görüntüle 626075
berrınnn geldım kıssss meryemde gelıcek kolu komsunun utusunu bıtırırse
benim ütülere de el atsın bariiii hep ütü de bu hanımmm
meryemmmm kısss benim ütülerede bi el at anamm nolurr..ütü masamın üstü dolu valla
Hiç sevmiyorum da ütü yapmayı
Songül..
Arasın arkadaşı..
Eki Görüntüle 626075
meryeme yüklenmeyek buu kadar ben seninkiillerii ütüleriimm bennmeryemmmm kısss benim ütülerede bi el at anamm nolurr..ütü masamın üstü dolu valla
hiç sevmiyorum da ütü yapmayı
aman sorma cnm hıc bıtmıyo dımı su an hem camasır hem kurutma makına calışıyo bunun arkası utu demek
ay u makınalR BIR OLUP DÖVECCEK BENI HE
ay berrin hanımda burdaymıs siz gelirmiydiniz buralara cancagızım
meryeme yüklenmeyek buu kadar ben seninkiillerii ütüleriimm benn
ohh desene senin dee üütü varr evet bitmior özellikle camasır hiç bitmiyorr
haberlerini beklıyordum çok sevindim canımarkadaslar drdan simdi geldim hemen size haber vereyim dedim cok sukur bebegimin kalp atisini duydum ALLAHA binlerce sukurler olsun sizler icin de bol bol dua ettim ALLAH en kisa zamanda sizede nasip etsin diye AMİN İNSALLAH
mucize melegim sata gore 2 gun onden gidiyor 7+1 olarak
gecmiş olsun zeynep.Slm kızlar nasılsınız bikaç gündür çok hastaydım giremedim serum takıldı 2iğne yapıldı anca kendime gelebildim bugün doktor kontrolum vardı 2tane yumurtam olmuş nurtopu gibi cuma saat 12de çatlatma iğnesi olacam hayırlısı Allahtan artık
a yavrucak cok sevındım yaaaaamasalla gelışımıde guzek bakarsın arras gıb tospık bı oğlun olur ıcımden erkek gecıyo kuşum
ay berrin hanımda burdaymıs siz gelirmiydiniz buralara cancagızım
kız berrın nıye bu cadılar ugrasıyo senınle oysakı hergun de ugrarsın
evet yazmıştım canım...ameliyat iyi geçti bi gece kaldık hastanede..tam 1 hafta oldu bugün ameliyat olalı..hiç ağrısı falan olmadı,benim herif turp gibi maşallahcnm merhaba yazdınmı ben kacırdımmı bılmıyorum amelıyat nasıldı su an durum nedır
yok kıs kıyamam ben size şaka yapıyommeryeme yüklenmeyek buu kadar ben seninkiillerii ütüleriimm benn
ohh desene senin dee üütü varr evet bitmior özellikle camasır hiç bitmiyorr
ben geldim kuzular kimslerin ütüsü varsa sepetleri cıkarsın ortaya
itinayla sepet sepet ütü yapılır:111:
ama hep benim yüzümden kocişle iddiaya girdim kaybettim 3 takım elbise 8de gömlek ütüledim kendiminkileri saymıyorum bile
bende anlamısım diilimm hee
ve soruorum itinalaaa nedenn benn nedennnn bennn?????????????