Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar kk bebisı uyandı
sızı hemen satışa getıreyımmmm
aras beyın gönlunu yapayımmm
herkeze ıyı geceler kızlar

arkadaşlar 1 tanecik kaliteli yumoşum var ultrasonumda bir yanım 0.85cm bir yanım 1.52 cm var 1.52cmlik güzel yumurtaymış çatlatma ilacı vercem pazartesiye dedi doktor bir yumurtaya bir sperm yeter dedi sizinde böyle oldumu bacılar panik gibi sinir gibi heyecn gibi bişey var içimde acaba tutarmı bilginiz varmı :44: kafam karıştı iyice ya

canm bunu ancak allah bilir..tutar mı tutmaz mı..

ya cıkarsa gibi birsey oldu

ama 1.52 güzel bir büyüklük 1.70 dedimi çatlamalı yada çatlatılmalı..
sen de bu arada gün aşırı çalısmalısın

e sude de gittigine göre bende kaçayımda kendi kendime konusmayayım

sizi öpüorum koccaman

iyi geceler diliyorum canlar...

kızlar gece gece uyku tutmadı geldim kimsecikler yok maleseffffff kaçırmışımm güzel sohbetleriiii.. şöle geçmişe bir baktımda progestan hapından bahsedilior canlarım bende kullandımm o ilacı tam 5 ay kullandım dengemi alt üst etti resmen kistler + düzensizlik ve bebek kolay tutunsun die vermişti doktorum ve araya taşınma işlerim girince ben ilacı bıraktım çok sersem yapıodu istemiodum içmeyide ve 3. ayda Allahın izniyle gebe kldım Berriiinnnn canımm sabret düzenli kullan kuzum inşallah hayırlı haberlerini alırız... bu arada arkadaşlar cinsiyetimizde belli oldu 2. kız gelior hayırlısıyla darısı istiyenlere olsun İNŞALLAH :))

kızlar valla daha yenı kalktım haberler varmı dıye bakım dedım şimdi kahvaltı zmanı akşam göruşuruz yıne
yues 2 kız mukammel olmalı

Tatlım süt buharı bi keremi yapılıyo anlatırmısın bana.bide çömlek ne???
ay cnm ben onu sana daha öncede anlatmıştım.yumurtalar oluşuyo ilşki öerdiği zamn doktor,sen 3 litre sütü güzelce kaynat ardınmdan içine 1 demet maydonoz at.onlda kaynat.ve bir leyen bir kovaya koy .sende altını cıkr.büzerine çömel etrafını battaniyeyle kapa.en az yarım saat beklet.
ve kurulan.belinin oraya da çömlek kapat.ben eşime kaptrdım.ufak bir ekmek parçasına 5 6 kibrit koy onu belini ortasına (kuyruk sokumundan bir karış yukarı)koy ve maştırba yumrrlak bir şeyle kapa.kibritleri yak ve üzerine koy.böle canım sonrada ilşki işte...yaprsn şifa versin..
cnmmmm napıyon
varmı serranda gelışme
bence ıkız ve bırı duşuyo
aynı şeyi bende düşündüm canımmm
canım 22 mm kadar herşey yolunda..o zmana kadar çatlamsı lazım ama çatlamazsa büyüyor ve kiste dönüşüyor.adetle birlikte atılıyor. ama atılmazsa çok tehlikeli ya zehirliyor ya kanama olup kangrene çeviriyor iiki kontrole gttn kuzum
kızlar bişey sorcam adetim pıhtı şeklinde gidiyo...sebebi ne olabilir bunun sizce.
benm hep öle canım ..hiç normalini bilmm kuzum
ayy kızlar dalga gecmeyindeöle pıhtı şeklinde akıyoya çok gzl bi hissapıkmıyım ne
sen tuhaf bir kızsın ..yaşlannca bile asla unutmıcam birisn sen sedef kuzum yaaa
iyi aksamlar kizlar nasilsini??
benim bugün ilk kontorlüm vardi.
sonunda anne cocuk pasaportunu aldim. hersey yolunda kalb atislari göründü
bebegim 1,22cm olmus bile
oyy oyy maşşlhh maşllh nazardan korusun rabbim seni canım benimmmm
valla canım 1.7 den sonra çatlar kuzum..ztn ilacıda vermiş bol bol çalış kuzum sen.benimde 1 yumurtam var dölleşip döleşmemk rabbime kalmış işte..benim prenses kendinden geçiçekte prensini seçiçekte...işte benmki spermlerin cazibesine dayanamayıp çatlayı vermiş ama içeri birini aldımı bilmiyom..çatladına göre olabilirDD
oyy maşşlhh kuızumm..hayırlısı olsun kızçenn canım benmmmm
günaydın kızlar..ben bugün birine bebek görmeye gitcem..ne gzl bi durum dimi
alışırsın cnm bende arkadşımın bebk mevlütünde hiç öle ağlıcak gibi değildim ..dedm gbi kimsenn bebğini kısknamam ama öle bir durumdaydımki..doktor gelme deimşti olmmıştı çok kötydüm yumurtam oluşmuyodu...işte o anda gittim mevlütte kucama verdiler millet içinde bi ağladımki sorma öle böle değil.sanki 30 yıllık evliyim ve 30 yıldır olmuyo.millet çocu bırkıp benle ilgilendi...
şimdi gülüyorum valla...zor ama güzel boşver kuzum

mucizeeeeeeeeeee haniiimmmmmmmmmmmmmmmmmm......... facebokkta bir sey yazmissiniz... hayrolsun

mucizeeeeeeeeeee haniiimmmmmmmmmmmmmmmmmm......... facebokkta bir sey yazmissiniz... hayrolsun

evet canım nasılsınnn
kuzum bi tanecik yumurtam var 1 snee sonunda çatlmaış rahim duvarımın kalınlığı ii doktr pek umutluydu bende innmak istyorum sanırım artık..evrene rabbbime olmulu şeyler söylüyorum
olcak diyimde olsun bu sfer...

hadi bakalim cnaim insallah tüplerin de acik zaten yanlis bilmyiorsam, e demekki yumurtan oluyormus, insallah tutacak, ama tutmasa bile bu cok güzel bi haber degil mi??? insallah sene bitmeden senden güzel bi haber almis oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…