Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

bende dgma büyüme adanalıyım okul için cıktım memleketten eşimle tanıstım geldim yerleştim buraya(
hımm sende oralarda yalnızsın demek..ahh gurbettt
ben seviyorum kız istanbulu..okul zamanı gider gezerdik hala da giderim gecenlerde istanbul aydın ünv te sizin orda sınava girdim:))
avucumun içi gibi bilirim..çıksam gezecek yer cok...

ben yalan dünyayı izliom bebegm..öle feriha falan sıkıntı verıor bana

gurbet cok kotu ne ana baba ne kardes var yanımda .. komsuluk hıc yokk .. kapımı calan Allahın kulu yok .. tek basına evın ıcınde ancak zaman gecırıyorum baska ne edeyım kı .. kocamda anca calısıyor gecelerı evde yok .. ben yanlızlıgıma derman olsun dıye yaptım bıraz da bebegı .. Rabbım kımseyı yanlız bırakmasınn

hee aynen bebegim...
benmde kapımı çalan yok...çalana da ben açmıyorum ya merdivencidir..ya dilendi...

neyseki benmki geceleri evde..senin işin daha zor..ii yapmıssın kuzum..ne güzel hemen de olmus..
bende yalnızlıgımı unutayım,sarılıp uyuyayım,tüm zamanımı ona vereym bir meleğim olsun da diyorum ama Allah ım nasip etmiyor
ahhh darısı bana ve tüm isteyenlere insallahhh

bacım Rabbım nasıp eder ınsallahh ... kımisi de erken evlendım cocuk yaptım dıye kızıyor :) annem mesela.. ama olsun ne kadar sıkıntı ceksem ne kadar uzulsem de evlendıgıme pısman degılım .. esımı cook sevıyorum bebegımı de .. Allahımdan tek dılegım saglıkla nasıple dogurmak bebegımı ..

iyi aksamlar kizlar ne var ne yok nasilsiniz bakim?? ben ovu-testi yaptim yine bugün ve yine negativ...
hayırlısı olsun ayfercim..napalım Allah ım istemesse bişey olmuyor

amannn ii yapmıssın bebegm..hadi calıssan derim bekleseydn az diye..adam calısıyor yoğun..sen evde..
e iyi yapmısın beraber büyürsünüz..aranızda yas farkı olmamasıda güzel bişey...
sev bebegm sevvvvv hayatt başka türlü çekilirmi

öyle canim.. yapacak bisey yok.. cok merak ediyorum benim yumurtlamam ne zaman. sekiz tane test cubugu kaldi

senin bulantinin sebebi belli canim.. bakalim gecekmi yoksa bütün hamilelik boyunca sürecekmi
canım benım hıc mde bulantım olmadı hamılelık boyunca cok nadır .. ama bu aksam nasıl olduysa cokk kotu oldumm . acaba camasır suyu mu benı bozduu

ayy meryem mıdem cok kotu camasır suyundan mı zehırlendım ben acaba gozlerım kıpkırmızı olduuu

dokunmus olabilir, ne olur olmaz bidaha kullanma bacim..

offff sana çok kızıyorum
dikkat etsene kendine kuzum..allah korusun korkuttun beni şimdi:18::18::18:

Kızlar merhaba 4 aydır bebek istiyoruz.bugün doktora gittim hormon testi yaptırmıştım ostrojen hormonu biraz düşük dedi.adetimin bugün 12. günü ultrosanlada yumurtlama varmı diye bakalım dedi baktı yok dedi.adetinde gel ilaç vericem dedi.peki kızlar bir gün bakmayla anlaşılıyormu yumurtlama olup olmadığı.ben ovulasyn testi yaptım bugün kop koyu çktı kafam çok karışık kızlar yardımcı olurmusunuz

umudunu kaybetme canim. bende dün ve bugün ovulasyon testi yaptim negativ cikti dün 14. günümdü. bazi kadinlarda gec yumurtlama oluyor. siz calismaya devam edin belli olmaz... sanirim bende de gec yumurtlama oluyor

doktor moralimi bozdu benim dün ovulasyon testim silikti bugün kop koyu çıktı.Anlamadığım bir gün bakıp yumurtlama yok demesi öncedn anlayabiliyormu.hepimiz için hayırlısı olsun

tamam camasır suyuna elımı surmem :) su ferıha benı o kadar baydı kiii artık ızlemıcem ne sacma dızı beee
hahaha aç aç yalan dünyayı çok komik.52:

canım testlere tam güvenilmeski dr.un ultrasonda baktı muhtemelen..
ne zaman beklıyorsun kırmızıları? 2. veya 3. günü bir kontrol daha yapılsın..
ama sen de calısmalarını kesme..gün aşırı ilişki olsun kafan rahat olur..
herseyin hayılısı artık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…