ben ıst kucukcekmecedeyım hayatım .. trabzonluyum dogma buyume kocıs de oyle ... kocam polıs ılk tayın yerı ıstanbull .. bızde geldık yerlestık ısteee:) ama ben sevmıyom ıstanbuluu.. ferıha basladı ızlıyon mu kzumm
gurbet cok kotu ne ana baba ne kardes var yanımda .. komsuluk hıc yokk .. kapımı calan Allahın kulu yok .. tek basına evın ıcınde ancak zaman gecırıyorum baska ne edeyım kı .. kocamda anca calısıyor gecelerı evde yok .. ben yanlızlıgıma derman olsun dıye yaptım bıraz da bebegı .. Rabbım kımseyı yanlız bırakmasınnbende dgma büyüme adanalıyım okul için cıktım memleketten eşimle tanıstım geldim yerleştim buraya(
hımm sende oralarda yalnızsın demek..ahh gurbettt
ben seviyorum kız istanbulu..okul zamanı gider gezerdik hala da giderim gecenlerde istanbul aydın ünv te sizin orda sınava girdim:))
avucumun içi gibi bilirim..çıksam gezecek yer cok...
ben yalan dünyayı izliom bebegm..öle feriha falan sıkıntı verıor bana
canım hayırlısı ... mıde bulantın gectii miiiyi aksamlar kizlar ne var ne yok nasilsiniz bakim?? ben ovu-testi yaptim yine bugün ve yine negativ...
gurbet cok kotu ne ana baba ne kardes var yanımda .. komsuluk hıc yokk .. kapımı calan Allahın kulu yok .. tek basına evın ıcınde ancak zaman gecırıyorum baska ne edeyım kı .. kocamda anca calısıyor gecelerı evde yok .. ben yanlızlıgıma derman olsun dıye yaptım bıraz da bebegı .. Rabbım kımseyı yanlız bırakmasınn
canım hayırlısı ... mıde bulantın gectii mii
bacım Rabbım nasıp eder ınsallahh ... kımisi de erken evlendım cocuk yaptım dıye kızıyor :) annem mesela.. ama olsun ne kadar sıkıntı ceksem ne kadar uzulsem de evlendıgıme pısman degılım .. esımı cook sevıyorum bebegımı de .. Allahımdan tek dılegım saglıkla nasıple dogurmak bebegımı ..hee aynen bebegim...
benmde kapımı çalan yok...çalana da ben açmıyorum ya merdivencidir..ya dilendi...
neyseki benmki geceleri evde..senin işin daha zor..ii yapmıssın kuzum..ne güzel hemen de olmus..
bende yalnızlıgımı unutayım,sarılıp uyuyayım,tüm zamanımı ona vereym bir meleğim olsun da diyorum ama Allah ım nasip etmiyor
ahhh darısı bana ve tüm isteyenlere insallahhh
kendıne dıkkat et arkadasım takma kafana da test sonucunu ..herseyın hayırlısıevet cok sükür bulantim gecti. esimi isden aldim. yemegini yedirdim, simdi net de vadisi ni izliyor...
kendıne dıkkat et arkadasım takma kafana da test sonucunu ..herseyın hayırlısıbende de bır mıde bulantısı var kı sorma
hayırlısı olsun ayfercim..napalım Allah ım istemesse bişey olmuyoriyi aksamlar kizlar ne var ne yok nasilsiniz bakim?? ben ovu-testi yaptim yine bugün ve yine negativ...
bacım Rabbım nasıp eder ınsallahh ... kımisi de erken evlendım cocuk yaptım dıye kızıyor :) annem mesela.. ama olsun ne kadar sıkıntı ceksem ne kadar uzulsem de evlendıgıme pısman degılım .. esımı cook sevıyorum bebegımı de .. Allahımdan tek dılegım saglıkla nasıple dogurmak bebegımı ..
hayırlısı olsun ayfercim..napalım Allah ım istemesse bişey olmuyor
amannn ii yapmıssın bebegm..hadi calıssan derim bekleseydn az diye..adam calısıyor yoğun..sen evde..
e iyi yapmısın beraber büyürsünüz..aranızda yas farkı olmamasıda güzel bişey...
sev bebegm sevvvvv hayatt başka türlü çekilirmi
canım benım hıc mde bulantım olmadı hamılelık boyunca cok nadır .. ama bu aksam nasıl olduysa cokk kotu oldumm . acaba camasır suyu mu benı bozduusenin bulantinin sebebi belli canim.. bakalim gecekmi yoksa bütün hamilelik boyunca sürecekmi
hayırlısı olsun ayfercim..napalım Allah ım istemesse bişey olmuyor
amannn ii yapmıssın bebegm..hadi calıssan derim bekleseydn az diye..adam calısıyor yoğun..sen evde..
e iyi yapmısın beraber büyürsünüz..aranızda yas farkı olmamasıda güzel bişey...
sev bebegm sevvvvv hayatt başka türlü çekilirmi
canım benım hıc mde bulantım olmadı hamılelık boyunca cok nadır .. ama bu aksam nasıl olduysa cokk kotu oldumm . acaba camasır suyu mu benı bozduu
ayy meryem mıdem cok kotu camasır suyundan mı zehırlendım ben acabagozlerım kıpkırmızı olduuu
canım benım hıc mde bulantım olmadı hamılelık boyunca cok nadır .. ama bu aksam nasıl olduysa cokk kotu oldumm . acaba camasır suyu mu benı bozduu
ayy meryem mıdem cok kotu camasır suyundan mı zehırlendım ben acabagozlerım kıpkırmızı olduuu
tamam camasır suyuna elımı surmem :) su ferıha benı o kadar baydı kiii artık ızlemıcem ne sacma dızı beee
Kızlar merhaba 4 aydır bebek istiyoruz.bugün doktora gittim hormon testi yaptırmıştım ostrojen hormonu biraz düşük dedi.adetimin bugün 12. günü ultrosanlada yumurtlama varmı diye bakalım dedi baktı yok dedi.adetinde gel ilaç vericem dedi.peki kızlar bir gün bakmayla anlaşılıyormu yumurtlama olup olmadığı.ben ovulasyn testi yaptım bugün kop koyu çktı kafam çok karışık kızlar yardımcı olurmusunuz
hahaha aç aç yalan dünyayı çok komik.52:tamam camasır suyuna elımı surmem :) su ferıha benı o kadar baydı kiii artık ızlemıcem ne sacma dızı beee
Kızlar merhaba 4 aydır bebek istiyoruz.bugün doktora gittim hormon testi yaptırmıştım ostrojen hormonu biraz düşük dedi.adetimin bugün 12. günü ultrosanlada yumurtlama varmı diye bakalım dedi baktı yok dedi.adetinde gel ilaç vericem dedi.peki kızlar bir gün bakmayla anlaşılıyormu yumurtlama olup olmadığı.ben ovulasyn testi yaptım bugün kop koyu çktı kafam çok karışık kızlar yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?