3.65 ul/ml0,27-4.2
bebegm bu sonuç normal ama...fazla degilsinki...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.65 ul/ml0,27-4.2
evet canm benmde fazla kilom bana da önce zayıflamalısın dedi...
ayhh bende ne yesem içsem yarıo((
ondan sonrada yumurtalar tembelleşio
ya güzel zayıfsan sorun degilde..kemiklerinde sayılmasın be kuzu...
boyun kaç peki?
aman sen memnunsan millete neyse
bugün dr. aradım yurt dışındaymış pazartesiye alabildim randevumu ya sana ne sorcam ben eylül ayında hormon tahlili yaptırmıştım değerler normaldi acaba diyorum yine yaptırsam mı bu yeni dr.olucak istermi tekrar tahlil senceahhh bebegimmm...gitmem tamam..ama sakın sen ağlama
ben anlamadım bunu ya sonucun 27 mi eğer 27 se çok da yüksek değil
ben anlamadım bunu ya sonucun 27 mi eğer 27 se çok da yüksek değil
ya ben benimkiyle karıştırdım birden benimki 3.34-26.72 benim sonuç 23.18 çıktı ve dr.normal dedireferans aralıgı 0,27 ile 4.2 imiş
demetin ki 3.65
ne 27si pampikim ne dion kıs sen 27 olurmu hiç aman allah korusun
bebegm onları götür ama sanırım ister yine..6 ay olmus nerdeyse..bugün dr. aradım yurt dışındaymış pazartesiye alabildim randevumu ya sana ne sorcam ben eylül ayında hormon tahlili yaptırmıştım değerler normaldi acaba diyorum yine yaptırsam mı bu yeni dr.olucak istermi tekrar tahlil sence
yok kızzzz okadar da zayıf durmuyom. boyum 161 bedenim 36- 38
genelde 36 dar geliyo ..... hatta bu durum çok işime yarıyo indirimdeki tek kalan ürünler hep 36- 38 oluyo
ayy ben de 36-38 bedenim şekerimbebegm onları götür ama sanırım ister yine..6 ay olmus nerdeyse..
degişmiş olabilir değerlerin.. zaten o isterse yazar sana yaptırırsın..
ohhh
valla herseyi sen alıondur indirimdeki
bende uyus oluyom ucuz hersey 36 ya da 38 oluyor..ya dıom bu bedeb kadın mı yok türkiye de
yoksa herkes tontiş mi
bebegm onları götür ama sanırım ister yine..6 ay olmus nerdeyse..
degişmiş olabilir değerlerin.. zaten o isterse yazar sana yaptırırsın..
ohhh
valla herseyi sen alıondur indirimdeki
bende uyus oluyom ucuz hersey 36 ya da 38 oluyor..ya dıom bu bedeb kadın mı yok türkiye de
yoksa herkes tontiş mi
var varrr işte o benim. alışverişten zevk alıyom resmen. daha geçen hafta 100 tl lik kazağı 20 tlye aldım. valla kızlar herşey bi yana sırf şu indirimler yüzünden kilo almıcam
kızlar ben yatıyorum öptüm sizi kokulu kokulu
kızlar ben yatıyorum öptüm sizi kokulu kokulu
iyi geceler canım bende çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi geceler
kızlar ben adet oldum batım 5 mart
hayırlısı bakalımm
iyi geceler canım herkeze allh rahatlık versin bende yatıyorum sabah doktora gıtcem hayırlısıyla kendinize iyi bakın aeolun
iyi geceler demetcim...insallah güzel olacak yarın herşey....
dualarım sennlee
sağlık olsun canım...bnde dün geldi kırmızılarım...umutlar bir dahaki aya....
canım ben izmirliyim ama antalya da yaşıyorum gurbete gelin geldimkuzenlerim ankarada çok severim ankarayı