Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yine kimse yok yaa!! bi cuma ögleden sonra bosum orda da kimse yok...
gelin artik yaa..
kizlar ben dün ovulasyon testi aldim. dün negativ gösterdi bakalim bugün ne göstercek. 15. gündeyim aslinda..
bugün kendimi cok tuhaf hissedyorum, bulanti var cok yorgunum ama iki hafta önce adet oldum hamile olamam???

huhu sekerım ben burdayımmm psıkolojık olabılır mı ? merak ettım bende tam olarak neyın varrr anlat bakalımmmmm

kızlarrr selam napıyosunuz misafirim var hemen haber verip çıkıcam sonra gelicem bugün kan testi sonucumu aldım 161 çıktı yani hamişim batım bugündü allahım herkese bu duyguyu yaşatsın canlarım benim gelince muhabbet ederiz

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:119::119::119::119::119::119::119::119:

harika bir haber bu bebeğimmmm...
ayhhh tatlı hamişim benimmm ne çok sevindim...

böle bir habere ihtiyacım vardı bu günlerde..
Allah ım sana ve bebegine sağlık versin insallahhhh

tebrik ediyorum seni

p.s misafirlerini gönder hemen gelll hemen ok?

ohhh kız bu ne hamaratlık..şu karda yagmurda ne camı yafff

benm sancım vardı hemde kendimi kötü hissediyordum yattım tüm gün...
bacım vallahı mutfagımın camına bakıp sinir krızı gecırıyordummm .. basımdan asagıya kar yagıyordu canım da sıkılıyordu öleeee bı basladım hemencecık bıttı .. elıfe cok sevındım ayy ne gusel :) bı acıktım bı acıktım anlatamam ama o kadar yorgunum kı kalkıp bı lokma yıycek halım yok.. ayy su bıscolata reklamı benı deli edıyorrr

meri nbr cnm nasılsın inş müjdeli haberi sendende alırız en kısa zamanda
benm kırızılar bu ayda geldi aybükem...
iyi sayılırım sancım var depresyonik takılıyorum..
ama elifcim saolsun mutlu etti beni senden ne haber bakalım?

hahhhah ii bari hemenceck bitmiş bakalım...ayy ne yoruyorsun kendini bu kadar bebegm..bu gün can sildin yarın mutfak dolabı sil...ayy ben bi hamiş kalayımda şımarıklıgımdan elime bez almıcam
zaten kociş diyor vallahi seni hamile düşünemiyorum..elinden gelse bana doğurtursun

ben de elife cok sevindim...bebegm gelip hazırlayayım sana ne pişirdin bakem?

mercımek corbam tavuklu bezelyem pılavım var ..ahhhh bende öyle dıyordum ahh bı hamıle kalayım bezı elıme alırsam ne olayım dıyordum ama ne oluyor sımdı bı leke gorunce sancılar gırıyor bana kıı hıcc de cooookk tıtız bı kadın degılımm cok rahatımdır anlatamam .. ya merym sen hngı sehırdensinnn ? sordum gecen cvp vermedın

görmemişimdir canım..profilimde de yazıor ya kocaelindeyim ben..ilçesi gölcükte oturuyom

ohh yemeklerde güselmiş valla..sen isttesin dimi?
hangi semtindesin bebegm?

görmemişimdir canım..profilimde de yazıor ya kocaelindeyim ben..ilçesi gölcükte oturuyom

ohh yemeklerde güselmiş valla..sen isttesin dimi?
hangi semtindesin bebegm?
ben ıst kucukcekmecedeyım hayatım .. trabzonluyum dogma buyume kocıs de oyle ... kocam polıs ılk tayın yerı ıstanbull .. bızde geldık yerlestık ısteee:) ama ben sevmıyom ıstanbuluu.. ferıha basladı ızlıyon mu kzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…