- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
iyi geceler canımmmben yatıyorum kızlar kendınıze ıyı bakınn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler canımmmben yatıyorum kızlar kendınıze ıyı bakınn
ben yatıyorum kızlar kendınıze ıyı bakınn
hahahha kızz o tatlılardan sen yemon mu hiç...anam 47 ne be...yokkk kızz ben 47 kilo benimki 90 nasıl döveyim ben onu bazen güreşiyoz ama canım çıkıyo resmen o çok huylu ben ruh gibi bazen onu kullanıyom okadar. heyaa pimpirik bi kocişim var. normalde yemeğime okadar lafı olmaz ama tatlıma oluyo valla. hatta anlatmıştım bi gün. adama her gün tatlı yapa yapa 90 kilo yaptım.
ben yatıyorum kızlar kendınıze ıyı bakınn
hahahha kızz o tatlılardan sen yemon mu hiç...anam 47 ne be...
12 yasında kızlar gibi...ye anam biras dengeli beslen
vitamnsiz kalırsanda olmaz haa bebişşş
ii geceler zeynep immm
Heerkese iyi geceleeer..
Tatlı rüyalaaar..
Bende çıkıyorum meri m...
Yoksa sabah namaz falan kaçıyor valla..
Benden tavsiye..
Temmbelik yok..
Gerçi bakalım tutacak mı bu ay..
Tutmazsa salla gitsin diyeceğim..
Ama tutarsa, işi sıkı tut, kaçmasın ...
Anlarsın yaa..
aaa gidiyomusun ya 1 e kadar dur bari iyice tavuk oldun senHeerkese iyi geceleeer..
Tatlı rüyalaaar..
Bende çıkıyorum meri m...
Yoksa sabah namaz falan kaçıyor valla..
Benden tavsiye..
Temmbelik yok..
Gerçi bakalım tutacak mı bu ay..
Tutmazsa salla gitsin diyeceğim..
Ama tutarsa, işi sıkı tut, kaçmasın ...
Anlarsın yaa..
ahahahaha yavrum sen benim kadar yesen 100 kilo olursun. ben yiyip yiyip kilo almayanlardanım ilk hamileliğimde doktor vitamine bile gerek duymamıştı. kalciyum filan son sınırlardaydı
aslında okadarda iyi değil. millet kilom hakkında ikiye bölünmüş durumda. bizim toplumumuz alışmış balık etli hatunlara dolayısıyla ben çok zayıf görünüyorum onlara insanın sinirlerini bozuyorlar bazen. ben halimden memnunum ama söylenenler can sıkmaya yetiyo. ben zaten zayıflığı seviyom öyle diyenlere sende ayı gibisin diyesim geliyo vallaoo iyisin bende tam tersı su bile içsem kılo alıyomya doktor zayıfla dıyo ozaman yumurtalar daha iyi calışıyomuş
ay güldürdün beni gece gece de kuzum de çok zayıfsın diyenlere "senin de maşallahın var"de hahahaaslında okadarda iyi değil. millet kilom hakkında ikiye bölünmüş durumda. bizim toplumumuz alışmış balık etli hatunlara dolayısıyla ben çok zayıf görünüyorum onlara insanın sinirlerini bozuyorlar bazen. ben halimden memnunum ama söylenenler can sıkmaya yetiyo. ben zaten zayıflığı seviyom öyle diyenlere sende ayı gibisin diyesim geliyo valla
kızlar bugün ibrahim saraçoğlu varmış bi kanalda bakın önemli bi kaç bilgi
*kurlerin tadi kotu de olsa icine ek birsey koymamak gerekiyor, gecenlerde biri bahsediyordu sogan kurunun tadini degistirmek icin icine limon mu ne birseyler ekliyordu. Kurlerin icine ASLA baska seyler eklemeyin diyor ibrahim saracoglu.
*prolaktin hormonu yuksek olanlar kesinlikle incir kurunden uzak olsun diyor. incir zaten sut hormonunu calistiriyor bir de prolaktin yuksekse daha da yukseltir hamileligi engeller.
*sperm sayisinda sorun yoksa da, keciboynuzu kuru spermin dolleyici ozelligini saglamakta faydaliymis,erkekler icin iyi.
tatlım hiçbkafana takma sadece sorun buysa hiç takma dr.dediği gibi stresten çok etkileniyormuş yani artık hormonları düzene sokmak çok kolay öyle büyütülecek bişey yok yanibende prolaktin yaptım sonucum yüksek cıktı ya doktor dediki stresten cıkıyomuş ben herşeyi takıyorum ya burdayada kafamı dayıtmak için sohbet için geliyorum of offfffffffff
kaç çıktı peki sonucun referans aralığını da yaz amatatlım hiçbkafana takma sadece sorun buysa hiç takma dr.dediği gibi stresten çok etkileniyormuş yani artık hormonları düzene sokmak çok kolay öyle büyütülecek bişey yok yani
tatlım hiçbkafana takma sadece sorun buysa hiç takma dr.dediği gibi stresten çok etkileniyormuş yani artık hormonları düzene sokmak çok kolay öyle büyütülecek bişey yok yani
aaa gidiyomusun ya 1 e kadar dur bari iyice tavuk oldun sen
evet canm benmde fazla kilom bana da önce zayıflamalısın dedi...oo iyisin bende tam tersı su bile içsem kılo alıyomya doktor zayıfla dıyo ozaman yumurtalar daha iyi calışıyomuş
aslında okadarda iyi değil. millet kilom hakkında ikiye bölünmüş durumda. bizim toplumumuz alışmış balık etli hatunlara dolayısıyla ben çok zayıf görünüyorum onlara insanın sinirlerini bozuyorlar bazen. ben halimden memnunum ama söylenenler can sıkmaya yetiyo. ben zaten zayıflığı seviyom öyle diyenlere sende ayı gibisin diyesim geliyo valla
merimm gitme gitme
kaç çıktı peki sonucun referans aralığını da yaz ama
ben anlamadım bunu ya sonucun 27 mi eğer 27 se çok da yüksek değil3.65 ul/ml0,27-4.2