kız zilli yoğunlaştında ne olduuubu ay fosss çıktı. hani ben hamileydim
evt istbl felaket yarında doktora gıtcem eşimden srpmtahlılı ıstedı inşlh yüksek cıkar dua edin kızlar
kız bana bak ben hamıle demedım hamıle kalacak elıf en kısa zamanda dedım .. kocanı rehın al .. poponun altına yastık koy.. kalkma yataktannn .. ben 1 saat bacaklarım havada dururdum beynım kanlanırdı artık:) kalıteli zaman gecirın dıyordu doktor bana :)
evt istbl felaket yarında doktora gıtcem eşimden srpmtahlılı ıstedı inşlh yüksek cıkar dua edin kızlar
ınsallah canım ınsallahhhh .. Rabbım yuzunu güldürsün inş...evt istbl felaket yarında doktora gıtcem eşimden srpmtahlılı ıstedı inşlh yüksek cıkar dua edin kızlar
yavrum benimmm bata 1 gün kala diyordun ya sen kesin hamilesin diyee ben onu kastetmiştimbu ay daha dikkatli olacam. bide zaten doktor yumurta takibi istedi haftaya. ordada ak koyun kara koyun çıkacak. hele bi yumişler çıkmış olsun valla adama nefes aldırmıcam
işallah canım yaaaa. rabbim gönlüne göre versin
ayy gir canm tabi...bizleri neden ihmal ediyorsunkiiahhhh canım benimmmmmsırf senin için daha sık girerim artık.
kalmış valla daha montunu çıkarmadan dediberaber gülüştük. eee napsın garibim biliyo değişmiceğimi bi umut söylüyo işte
hoşgeldin sena..merhaba ben aranızda yeni sayılırım bişi sormak istiorum rahim filmi çektiren var mı aranızda????
aman sen yeterkı hamıle kalkoyunu gorcez bakalım .. hadı bakalım bu ay hersey cok gusel olsunnn... yumıslere merhaba .. kocişle calısmaya
ayy gir canm tabi...bizleri neden ihmal ediyorsunkii
ben özlüyorum seni ama...
neden kötü mü davranıyosun kocana?neden degişeceksin ki kuzummmm
ayyy insallah canım dualarım seninle...ayy senn için çok öenmli bir gün demek..
bizede haberini ver tamam mı?
Ben bu ay varya..
Hergün....
Hiç ara vermedim..
Son 1 hafta kala bıraktım..
Ama hergün hergün ne zor oldu, bana sorun..
Bu ay tutmazsa varya..
Ne diyim artık..
Daha da aynı performansı gösterebileceğimi sanmıyorum...
hahahahahhahahaha :) hemen teshısı koydunn valla.. formul mu ıstıyonnnn hahahahayyyy benm çalışkan aşşşkkkııımmaa bakk...sessiz sedasız nasılda işi becermiş...
kızz sen hem burda bizimle oturdun hem de nasıl her gün???
kısss bunun formülünü ver....
anammm geliyor yigen geliyorrrr
ayy gir canm tabi...bizleri neden ihmal ediyorsunkii
ben özlüyorum seni ama...
neden kötü mü davranıyosun kocana?neden degişeceksin ki kuzummmm
ayyy insallah canım dualarım seninle...ayy senn için çok öenmli bir gün demek..
bizede haberini ver tamam mı?
yokk kızzz aslında ben melek gibi kadınımonun dediği ince teferruat. neymiş yemeği o geldiği anda yemeği önüne koyulcakmış, ben yeni yapıyor oluyorum. adam anlatıyormuş. kadınlar oturuyo oturuyo kocaları geldikten sonra yemek yapıyo ço k günahmış. bunun gibi şeylerrr yani işine gelen şeyleri duymuş.
ayyyy benm çalışkan aşşşkkkııımmaa bakk...sessiz sedasız nasılda işi becermiş...
kızz sen hem burda bizimle oturdun hem de nasıl her gün???
kısss bunun formülünü ver....
anammm geliyor yigen geliyorrrr
hahahha kıss aşkıma bak ne marifetliymişhahahahahhahahaha :) hemen teshısı koydunn valla.. formul mu ıstıyonnnn hahahah
saol canım evt tabi veririm ya inşlh busefer olur cok ıstıyorum ama hersey nasıp artık dua etmekten baska bişey gelmıyo elimizden inşlh
hahah..bende dedm adamı dövüyor mu...evden mi kovuyor...
ayhh sennki de biraz pimpirikli sanırım...
ne var kıs onda..ben hatta bazen yemek bile yapmıyorum canım istemıor kocişle beraber yapıos...
ayhh benmkı sorun yapmas öle şeleri
Bir yandan o iş, bir yandan bu iş deeeermişim.....
Eeee.. Kızıııııııım, Allah çalışanı sever...
Benim kociş biraz erken yatar..
Erkenden halledip geldim hep yanınıza..
Hemde bu soğuklarda..
Allahtan ev acayip sıcak..
Yoksa bronşit falan olmuştum herhalde.. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?