Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

topik kalabalık die bombayım cnm havlete saatler kal bi motive edelim biliyonmu benim adım oldu gun aşırıcı herkeze gun aşırı diyorum arkadaş farketti bikere gun aşırı şile kaldım tamam yani

kızlar merhaba çok heyecanlı günlerimdeyim.çatlatma iğnesi oldum 13.günüm,yarın beklenen adet tarihim,bugün test yaptım pozitif çıktı ama iğnenin etkisidir diye düşünüyorum.acaba bu konuda tecrübesi olan varmı??

hayırlısı olsun canım. biz de 3 senedir bekliyoruz ve 1 kez tüp bebek denedik olmadı senin gibi. Allah yüzümüzü güldürür inşallah.gerçekten beklemek çok zor. sabretmek de öyle.

selam kızlar ben bişi sorcam ovulasyon hesaplayıcı siteler var ben bbi kac aydır cıkan tarihlerde ilişkiye giriyorum amma bebiş olmuyo bi türlü acaba bu sitelerin bi dogrulugu yokmu sizde bu hesaplama işine göremi ilişkiye giriyo.sunuz

kuzum 12 gun diğer topiklerden okudum

iğneden sonra en az 12. günde test yapılabilir diye biliyorum :)
yani testin geçerli..
tebrik ederim

Canım çift cizgi gördüysen asla bir hata yoktur gercektennn inan bana..hayırlısı olur inşallah..

kuzum ben 2 ay öle yaptım dr gec yada erken olabiliyo dedi 48 saatte bi ilişki ile kaçırmazmışsın yumurtlamayı gerisi rabbime kalmış ben gecen ay tutturdum ama düşük yaşadım bu ay yine aynı yöntem i uyguladım bi 10 gune belli olacak

pek bi fikrim yok ama inşallah hamilesindir canım yaa...

selam hoşgeldin...
herkesin yumurtlaması aynı olmaz canım...
erken yumurtlama geç yumurtlama olabiliyor..
ve adet siklusuna göre değişiyor..
28 günde adet olan bi kadınla 30 günde bir adet olan kadının yumurtlama zamanı aynı değildir..
yumurtlama dönemini öğrenmek için ovulasyon testi kullanabilirsin..
ya da gün aşırı (bir gün arayla ) ilişki yaşayabilirsin..
hamile kalman ümidiyle :)

Canım çift cizgi gördüysen asla bir hata yoktur gercektennn inan bana..hayırlısı olur inşallah..

ay inşallah öyledir,ama iğnenin etkisiyle pozitifi görenler olmuş hep,ondan emin olamıyorum ben.ama bu kadar zamanda da etkisi sürer mi bilemiyorum baya da belirgin çıkıyor çizgi:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…