hayırdır kız bu bomba gibi olmanın sebebi nedir ???
bende iyiyim gece halvet var
iyiyin canım çok şükürrrrr
sizi sormalı topic maşallah kalabalık devam ediyo..
hep beraber bebeklerimize kavuşmak ümidiyle :)
hoşbulduuum sekercim yatıyom valla uzattım nalları
sen nasılsın
iyiyim canım yaa nasıl olayım işte koşturmaca bata kaldı 3 gün ay test yapmaya korkuyorumm yaaa
resmen 37.4 kan beynimde
inşallah ates yükseliyorsa gidişat süper canım..
hamilesin demek ALLAH nazarlardan saklasın...Düşük tehlikem var en basından beri 6 haftalıgım ben.
inşallah kısa zamanda tehliken geçer..
benimde kanamam varken gittiğimde görmüştüm kesemi sonra düştü zaten..
umarım sıkı sıkı tutunur meleğin
topik kalabalık die bombayım cnm havlete saatler kal bi motive edelim biliyonmu benim adım oldu gun aşırıcı herkeze gun aşırı diyorum arkadaş farketti bikere gun aşırı şile kaldım tamam yani
anladım canım :) kocana sert bi kahve yapmayı unutma :)
bende günaşırı devam ediyorum :)
dönemin 12. günündeyim
hayırlısı olsun canım. biz de 3 senedir bekliyoruz ve 1 kez tüp bebek denedik olmadı senin gibi. Allah yüzümüzü güldürür inşallah.gerçekten beklemek çok zor. sabretmek de öyle.
kızlar merhaba çok heyecanlı günlerimdeyim.çatlatma iğnesi oldum 13.günüm,yarın beklenen adet tarihim,bugün test yaptım pozitif çıktı ama iğnenin etkisidir diye düşünüyorum.acaba bu konuda tecrübesi olan varmı??
kızlar merhaba çok heyecanlı günlerimdeyim.çatlatma iğnesi oldum 13.günüm,yarın beklenen adet tarihim,bugün test yaptım pozitif çıktı ama iğnenin etkisidir diye düşünüyorum.acaba bu konuda tecrübesi olan varmı??
selam kızlar ben bişi sorcam ovulasyon hesaplayıcı siteler var ben bbi kac aydır cıkan tarihlerde ilişkiye giriyorum amma bebiş olmuyo bi türlü acaba bu sitelerin bi dogrulugu yokmu sizde bu hesaplama işine göremi ilişkiye giriyo.sunuz
selam kızlar ben bişi sorcam ovulasyon hesaplayıcı siteler var ben bbi kac aydır cıkan tarihlerde ilişkiye giriyorum amma bebiş olmuyo bi türlü acaba bu sitelerin bi dogrulugu yokmu sizde bu hesaplama işine göremi ilişkiye giriyo.sunuz
selam kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsunn
Ayy canım korkma korkma inşallah hayırlısıyla cift cizgiyi görürsün ..
sabırsızlıkla sonucunu bekliycem
hamilesin demek ALLAH nazarlardan saklasın...
inşallah kısa zamanda tehliken geçer..
benimde kanamam varken gittiğimde görmüştüm kesemi sonra düştü zaten..
umarım sıkı sıkı tutunur meleğin
anladım canım :) kocana sert bi kahve yapmayı unutma :)
bende günaşırı devam ediyorum :)
dönemin 12. günündeyim
hadi bakalım cnm sıkı tut calışmaları benim 35.gun
Canım çift cizgi gördüysen asla bir hata yoktur gercektennn inan bana..hayırlısı olur inşallah..
canım yaa senin ovulasyon ne zaman olduu ve ne zaman idrar testinde çıktı ???
pek bi fikrim yok ama inşallah hamilesindir canım yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?