hyatım ya sorunlu bır gun gecırdım . sureklı altıma çiş etmısım gıbı ıslanıyorum .. ama bıldıgınız su gıbı .. amnıyon sıvısı ıse hapı yuttum ! yarın doktora gıdecegım .. canım cok sıkkın .. kese suyu olmasından korkuyorummsaol canım benimbakalım bide kan tahlil sonucunu alayımda ondan sonra inşallah kesinleşir
selam kızlar nasılsınız bakalım ? elıfalpelıf canım sımdıden hayırlı ugurlu olsunnnn
korku var sureklı su gelıyor alttan bılmıyorum kı tecrubessızlık cpok kotüüüsagol canim.. iyi diyelim iyi olalim... sen nasilsin???
korku var sureklı su gelıyor alttan bılmıyorum kı tecrubessızlık cpok kotüüü
dert etme kendine iyi düsün iyi olsun... Senin suan moralinin cok yerinde olmasi lazim biliyon dimi!!! nasilsa yarin doktora gidecekmissin, rahat ol...
hyatım ya sorunlu bır gun gecırdım . sureklı altıma çiş etmısım gıbı ıslanıyorum .. ama bıldıgınız su gıbı .. amnıyon sıvısı ıse hapı yuttum ! yarın doktora gıdecegım .. canım cok sıkkın .. kese suyu olmasından korkuyorumm
teşekkür ederim canım ama bakalım kesin sonuç kan tahlilinden sonra belli olucak inş. haber veririm burdan hepinize canlarım
hyatım ya sorunlu bır gun gecırdım . Sureklı altıma çiş etmısım gıbı ıslanıyorum .. Ama bıldıgınız su gıbı .. Amnıyon sıvısı ıse hapı yuttum ! Yarın doktora gıdecegım .. Canım cok sıkkın .. Kese suyu olmasından korkuyorumm
hadi bakalımm... ben de yarın ilk muayeneye gidiyorum bol su içip sıkışarak gel dedi ultrasonda bakacaktır dimi kızlar karından yani :))
evet tatlım ultrasondan bakacaktık mutlaka ama su iç niye dediki ben duymadım şimdiye kadar sıkış falan deddiklerini
kesenin net görünmesi için sanırım.. çünkü henüz erken kese için salı günü gel ama bol su içip gel dedi
hımmm anladım şimdi
kızlar nesrin ne yaptı acaba keseyi görecekti galiba bugün kontrolü vardı ayyyy çok merak ettim yaaaaaa
masallah kız hadı bakalım Rabbım can versın cocuguna e mikızlarr bugün dr a gittim keseyi gördük çok şükür kalbide atmaya başlamış ama henüz duyamayız dedi dr ve 3 hafta sonra gidecem inşallahh onu da duyarız...
bende cok heycanlandım canım...ahhh ne güsel olur..ne mutlu olurum bu sürpris haberle..hemen fotosunu cek koy bize..sabah kalkıp erkenden bakıcagım
Allahım tamamına erdirir sana sağlıklı,hayırlı bir melek gönderir insallah
tatlı kankişim benmimm teşekkür ederimmm
bu arada seni çok özledim..çok az kalıosun topicimizde ve seni göremıyorum hiç
ben senn için duamı ettim bebegim...hayırlı haberlerle gel ve hemen bize yaz tatlım..
aminnn aminnnn canım pampikim
ahh kuzum hiç öle bidüşüncem olmadı...
ben inanmıyorum bir gün hamiş olacagıma..inan inancım bile kalmadı ve bu durum çok üzüyor beni
hee vallahi aşkımmmeee düşmez kalkmaz bir allah
ama sana kavusayım,pampigimi de senden kurtarayım die geldim ve siz gitmişsiniz
masallah kız hadı bakalım Rabbım can versın cocuguna e mioyy yıyım onun canlarını e mi ben
ay tatlım senin testini yerim ben yaa kız çok açık işte hamilesin yaa ay çok mutlu oldum yaa kızlar bu topik bize uğurlu geldi galiba yuppi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?