Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
saol canım benim bakalım bide kan tahlil sonucunu alayımda ondan sonra inşallah kesinleşir
hyatım ya sorunlu bır gun gecırdım . sureklı altıma çiş etmısım gıbı ıslanıyorum .. ama bıldıgınız su gıbı .. amnıyon sıvısı ıse hapı yuttum ! yarın doktora gıdecegım .. canım cok sıkkın .. kese suyu olmasından korkuyorumm

tatlım saçmalama lütfennnnn ne alaksı varrr deliii kız o tamamen akıntı falan yada farklı bişiydir şu anda öyle bi suyun gelmesi mümkün değil içini ferah tut tamam mı

kizlar benim bugün cok beyaz akintim oldu, acaba yumurtlama mi??? ama daha cok erken. adetimin üzerinden bir hafta gecti suan10. gündeyim????

canım korkma ilk hamileliğimde başıma geldi ama hiç önemsemedim dr.sordum olabilir dedi.bence bi sorun yoktur.
şu aralar bile aynı dediğin akıntı zaman zaman oluyor
yinede druna sormayıihmal etme
çokgeçmiş olsun

kızlarr bugün dr a gittim keseyi gördük çok şükür kalbide atmaya başlamış ama henüz duyamayız dedi dr ve 3 hafta sonra gidecem inşallahh onu da duyarız...

yaa kankim ben geldim güzel hberide yazdım ama sen yoksun napim bende seni özledim ama denk gelemiyoz bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…