Ayy hayalındekı ayakkabıyı merak ettım şimdigercı sana dıyom ama bende farksızım bı aykkabı için 5 kere çarşıya gıttiğimi bir ay gezdiğimi bilirim
Amınnn canım işallah goruceksın o gunlerı
ayy bide ben gorsem o gunleri INSALLAH...İkizlerini bırakıp nereye gidiyon kiz inşallah çifter çifter doğurursun tatlim
iyi oldun canım ben sevdim bu halini
INSALLAH... canim dogumda aklina gelir miyim bilmem ama aklina gelirsem lutfen bana dua et
Ahaha ben elımde lısteyle gırcem doğumhaneye oktor artık neresıyle guler bılmem
Ahaha ben elımde lısteyle gırcem doğumhaneye oktor artık neresıyle guler bılmem[/QUOTE
Neresiyle gulecegi belliAllah iyiliğini versin canim benide ekle listeye bari
canim seni niyeki listede sadece hamile olmak isteyen arkadaslar var onlar daha onemliMetreküpe gulecegi belliAllah iyiliğini versin canim benide ekle listeye bari
canim seni niyeki listede sadece hamile olmak isteyen arkadaslar var onlar daha onemlisen ilk etapi gectin
Ahaha ben elımde lısteyle gırcem doğumhaneye oktor artık neresıyle guler bılmem[/QUOTE
Neresiyle gulecegi belliAllah iyiliğini versin canim benide ekle listeye bari
Eklıyeyım canım sanada hayırlı doğumlar nasıp etsın dıyeyım.
ayyyy benm sölücegimi demişsin kız aldın lafı agzımdan
canim seni niyeki listede sadece hamile olmak isteyen arkadaslar var onlar daha onemlisen ilk etapi gectin
ayyyy benm sölücegimi demişsin kız aldın lafı agzımdan
Aaa oncelık sızlere tabıkıdoğum bıtmış olmazsa onada dua ederım benım lıste bayagı kabarık
ahahah sende kendine hızlımı diosun...bugun biraz hizliyim yetisemezsiniz bana
ranana cıft rahımmı var kız bı kez dahamı gebe kalmak ıstıyon
Evet canim vakti kalirsa beni de araya sıkıştırsın Birinci'yi geçtik ikinciyi geçmekte nasip olur kolay dogum için tatlım tabi ki kimsenin de hakkına girmeyelim
ahahah sende kendine hızlımı diosun...
ranana ilkini dogurmadan
ikinci hamilelik isteyenlerin listesine talip şimdiden calısıo
ay pek keyifliyim bu aksam hahhah kahkalarıma saglık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?