• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    242
Kızlr moralim çok bozuk benim doktordan çıktım gecen ayki kist duruyo çikolata kisti dedi..doğum kontrol hapı verdi tedavisi için.bide tiroid düşükmüş...cikolata kisti çok korkuttu beni intten okudum biraz.tekrarlayan kistlermiş bunlar..ileri aşamasını sölemek istemiyorum bile..doktor internetteki yaZanlara kaptırma kendini kötü bişey yok dedi ne düşüncem bilmiyorum kötüyüm sadece....

Canim sen doktoruna güven kötüyü düşünme iyi duşun iyi olsun cok gecmis olsun birde dikkat et inşallah birsey olmaz...

ayy canim o kadar cok heyecanlaniyorum ki anlatamam en cok ihtiyacim olan tek sey dua RABBIM ettigimiz butun dualari kabul etsin INSALLAH...

Amin amin inşallah heyecanın sevince dönüşür kocaman mutluluğa doner inşallah tatlım kabul olmayacak dua yoktur Bence dua ettigin zaman bazı duaların karşılığını dünyada bazilarininkini ahirette bazılarının da günahlara kefaret sayar böyle Rahmet sahibi bir Rabb'e sahibiz iste

Amin amin inşallah heyecanın sevince dönüşür kocaman mutluluğa doner inşallah tatlım kabul olmayacak dua yoktur Bence dua ettigin zaman bazı duaların karşılığını dünyada bazilarininkini ahirette bazılarının da günahlara kefaret sayar böyle Rahmet sahibi bir Rabb'e sahibiz iste

canim sen cok guzel dualar ediyosun RABBIM rahmetini uzerinden cekmesin bebegini sana bagislasin AMIN...

arkadaslar bugun dr-a gittim yumis daha 17 mm 19 olmasi gerekiyomus 1 tane daha menogon iyne verdi az once kocacigim iynemi yapti, gece 12de catlatma ignesi yapicam pregnly, dr 10.000lik dedi ama hic bir yerde bulamadim onun icin 2 tane 5.000lik aldim INSALLAH hayirlisi ile cumarteside asilamam yapilacak kizlar lutfen dua edin RABBIM nasip etsin AMINNN.....

canım hayırlısı olsun hakkın da inş ilk asılamada yüzün güler dilbercim
yeni yıla belkide hamiş olarak girerrsin inşş

Hımmm songulcum ne demek istedin canim yaa cok mü paylaşım yapıyorum ki :1::1:

ee az yazdıgında söylenemez
arkadaşları bılmem ama sanırım ben sayfa dolusu bu tur yazılardan hoşlanmıyoorum pek
nasıl bı senı sevıyorum sözu cok sık söylendgınde degerını kaybeder ama arada söylenınce daha kıymetlı olur sanırım öyle bırşey

arkadaslar bugun dr-a gittim yumis daha 17 mm 19 olmasi gerekiyomus 1 tane daha menogon iyne verdi az once kocacigim iynemi yapti, gece 12de catlatma ignesi yapicam pregnly, dr 10.000lik dedi ama hic bir yerde bulamadim onun icin 2 tane 5.000lik aldim INSALLAH hayirlisi ile cumarteside asilamam yapilacak kizlar lutfen dua edin RABBIM nasip etsin AMINNN.....

ay hadı bakalım cnm buyuk gune azkaldı
bak lamış e aşılama sorası dr ılışkıde vermıştı sanada verıcekmıkı

ee az yazdıgında söylenemez
arkadaşları bılmem ama sanırım ben sayfa dolusu bu tur yazılardan hoşlanmıyoorum pek
nasıl bı senı sevıyorum sözu cok sık söylendgınde degerını kaybeder ama arada söylenınce daha kıymetlı olur sanırım öyle bırşey

Şimdi daha iyi oldu anladım canim

*

Denemekten , çabalamaktan Yorulup Cesaretin Kirildiginda, Bil Ki
Allah Ne Kadar Ugrastigini Görüyor,

Kalbin Tas Kesilecek Kadar Agladiginda, Bil Ki
Allah Döktügün Gözyaslarini Sayiyor,

Hayatin Durdugunu, Zamanin Aleyhine Isledigini Düsündügünde Bil Ki
Allah Seni Izliyor,

Hayallerin Yikilmis, Umudun Kalmamis Ve Kendi Kendine Neden Böyle Diye Soruyorsan Bil Ki
Allah Cevabini Biliyor,

Hiç Neden Yokken Içinde Tuhaf Bir Huzur Hissettiginde, Bil Ki
Allah Sana Fisildiyor,

Bütün Islerin Yolunda Gidiyor Ve Tesekkür Etmek Için Her An Bir Neden Daha Oluyorsa, Bil Ki
Allah Seni Kolluyor,

Bütün Kalbinle Diledigin Sey Sonunda Gerçek Olduysa, Bil Ki
Allah Sana Gülümsüyor,

Nerede Olursan Ol, Ne Düsünürsen Düsün, Ne Yaparsan Yap, Bil Ki
Allah Biliyor…

Kızlar iki buçuk yıllıık evlym klomen denedik olmadı rahim filmi ve spermiografi temiz. Napıcam ben bebek istiyorummm aşılama mı yaptırsam sizce önerisi olan varmı :ssz:

kızlar iki buçuk yıllıık evlym klomen denedik olmadı rahim filmi ve spermiografi temiz. Napıcam ben bebek istiyorummm aşılama mı yaptırsam sizce önerisi olan varmı :ssz:

o zaman bı sorun yok dımı cnm bence 3 sene bı dolsun sonra asılama olauına gec derım bıraz kafanıa rahatlt

ıyyız elıfım ya sımdık sogunlerımızmı beraber
Evet cnım maglesefkı oyle bı muddet kesınlıkle gıremem herhalde. Sonuçta annem bızde kalıcak ayıp olur ee bıde bebekle ugraşırım anca yanı. İşallah aras abısı uslu çocuk olursa bende uyutur uyutur gelırım ama yınede zaman alır:5:

Kızlar iki buçuk yıllıık evlym klomen denedik olmadı rahim filmi ve spermiografi temiz. Napıcam ben bebek istiyorummm aşılama mı yaptırsam sizce önerisi olan varmı :ssz:

Canım sorun yok anladığım kadaıyla sebepsız ınfertılıtemı

evet cnım maglesefkı oyle bı muddet kesınlıkle gıremem herhalde. Sonuçta annem bızde kalıcak ayıp olur ee bıde bebekle ugraşırım anca yanı. Işallah aras abısı uslu çocuk olursa bende uyutur uyutur gelırım ama yınede zaman alır:5:

Canım sorun yok anladığım kadaıyla sebepsız ınfertılıtemı

evet cnn başlarda olmuyo ben arada kacamak gırmıştım ama cok nadır
ınşalla uslu bebın olur cnm

Back