Bebek Aşağıda !

mervelimy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2021
18
11
38
30
25 haftalık hamileliğimde bebeğin konumu 34.haftaya kadar gelmiş, çok aşağı inmiş. 40 mm olması gereken rahim ağzı 31 mm olmuş. Bebek hiç yukarı çıkmayacak mı? Çıkacaksa yapılması gerekenler neler? Lütfen bilgi sahibi olanlar yardım etsin

Yok hepsini okuma, anlik cevap verirler aktif olanlar, o kadar sayfayı nasıl okuyacaksın 😂 aşağıda olup duzelenler duzelmye başlayanlar var güncel bilgi alırsın 😊

Bol bol dinlen 31mm çok kısa değil merak etme en kötü doktorun ilaç verir. Dinlendikce de uzar rahim ağzı

25 haftalık hamileliğimde bebeğin konumu 34.haftaya kadar gelmiş, çok aşağı inmiş. 40 mm olması gereken rahim ağzı 31 mm olmuş. Bebek hiç yukarı çıkmayacak mı? Çıkacaksa yapılması gerekenler neler? Lütfen bilgi sahibi olanlar yardım etsin
İstirahat ve progestan vermeleri lazım. Çok açılma oluyor gibiyse iğne değilse fitil. Daha da açılırsa serklaj yaparlar korkma. Ama çömelme kendini yorma çalışıyorsan riskli gebelik diye heyet raporu al çalışma. Korkma birçok kişi böyle şeyler yaşıyor ama sağlıkla kucağına alıyor sadece ihmal etme💖

İstirahat ve progestan vermeleri lazım. Çok açılma oluyor gibiyse iğne değilse fitil. Daha da açılırsa serklaj yaparlar korkma. Ama çömelme kendini yorma çalışıyorsan riskli gebelik diye heyet raporu al çalışma. Korkma birçok kişi böyle şeyler yaşıyor ama sağlıkla kucağına alıyor sadece ihmal etme💖
İlk 3 ayımda fitil kullandım zaten, yine istedim doktorumdan. Oda 4 hafta sonra durumuna bakalım ilerlerse vericem şimdi vermeyeyim dedi. Kendimi çok üzgün hissediyorum çok korkuyorum toparlanamıyorum

Uzar mı gerçekten 😭 buna inanmak istiyorum
Evet dinlenince uzayabiliyor. Benim de 29.haftada 31mm idi doktor 31.haftada bakalım kisalmissa progestan yazarız demişti dinlen falan da demedi normal hayatıma devam ettim. Bı sorun olmadı şükür. Siz de biraz dinlenin işi gücü bırakıp yatın bol bol

Uzar. Kuzenim hastanede bile yattı açılması kanaması oldu hep. Detaylı ultrasonda gördüler ve doğum takibi için son aylarda her hafta gidiyoruz.. gittiğinde aktif doğumu başlamış anlamamıştı düşünün. Bence doktorunuzu değiştirin. Progestan başlanması zor değil benim bir kere kasılmam oldu anında fitile başlattı. İki gün bile sürmedi. Açılmam dahi yoktu sadece yorgunluktandı. Hamile olduğumu unutuyordum karnım çok geç çıktı.😄 bulantım da geçince eski rutin enerjime dönmüştüm sonra unutmadım.
Uzar mı gerçekten 😭 buna inanmak istiyorum

İlk 3 ayımda fitil kullandım zaten, yine istedim doktorumdan. Oda 4 hafta sonra durumuna bakalım ilerlerse vericem şimdi vermeyeyim dedi. Kendimi çok üzgün hissediyorum çok korkuyorum toparlanamıyorum

Serklaj 25. Haftada yapmıyorlar kese zarar görmesin diye.

Hunileşme yoksa uzar. Benim 17 mm şuan. Cuma doktora gidicem. Yatıyorum devamlı. Ayakları tepeye kaldırınca mı etkili oluyor?

Hunileşme yoksa uzar. Benim 17 mm şuan. Cuma doktora gidicem. Yatıyorum devamlı. Ayakları tepeye kaldırınca mı etkili oluyor?
Başımda tek yastık bacaklarımda çift yastık var. Artık sırt üstü nefes almamda zorlaştı. Sol tarafıma dönüp böyle yatmaya çalışıyorum ve çok zorlanıyorum belim tutuluyor

Başımda tek yastık bacaklarımda çift yastık var. Artık sırt üstü nefes almamda zorlaştı. Sol tarafıma dönüp böyle yatmaya çalışıyorum ve çok zorlanıyorum belim tutuluyor
Bana doktor öyle yat demedi ama sorıyım bir. Asıl olay ayağa kalkmamak ki ağırlık yapmasın rahme. Çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin hepimize.

Back
X