- 11 Mayıs 2021
- 18
- 11
- 38
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğinizi yaptım orayada yazdım. Fakat benim gibi olup oraya yazanları okumam mümkün değil, 500 küsür sayfa olmuşPopüler Konu - 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı bak buradayız, bizim grupta var aşağıda olan, belki daha fazla yardımcı olabilirler
Uzar mı gerçektenBol bol dinlen 31mm çok kısa değil merak etme en kötü doktorun ilaç verir. Dinlendikce de uzar rahim ağzı
İstirahat ve progestan vermeleri lazım. Çok açılma oluyor gibiyse iğne değilse fitil. Daha da açılırsa serklaj yaparlar korkma. Ama çömelme kendini yorma çalışıyorsan riskli gebelik diye heyet raporu al çalışma. Korkma birçok kişi böyle şeyler yaşıyor ama sağlıkla kucağına alıyor sadece ihmal etme25 haftalık hamileliğimde bebeğin konumu 34.haftaya kadar gelmiş, çok aşağı inmiş. 40 mm olması gereken rahim ağzı 31 mm olmuş. Bebek hiç yukarı çıkmayacak mı? Çıkacaksa yapılması gerekenler neler? Lütfen bilgi sahibi olanlar yardım etsin
İlk 3 ayımda fitil kullandım zaten, yine istedim doktorumdan. Oda 4 hafta sonra durumuna bakalım ilerlerse vericem şimdi vermeyeyim dedi. Kendimi çok üzgün hissediyorum çok korkuyorum toparlanamıyorumİstirahat ve progestan vermeleri lazım. Çok açılma oluyor gibiyse iğne değilse fitil. Daha da açılırsa serklaj yaparlar korkma. Ama çömelme kendini yorma çalışıyorsan riskli gebelik diye heyet raporu al çalışma. Korkma birçok kişi böyle şeyler yaşıyor ama sağlıkla kucağına alıyor sadece ihmal etme![]()
Evet dinlenince uzayabiliyor. Benim de 29.haftada 31mm idi doktor 31.haftada bakalım kisalmissa progestan yazarız demişti dinlen falan da demedi normal hayatıma devam ettim. Bı sorun olmadı şükür. Siz de biraz dinlenin işi gücü bırakıp yatın bol bolUzar mı gerçektenbuna inanmak istiyorum
Uzar mı gerçektenbuna inanmak istiyorum
İlk 3 ayımda fitil kullandım zaten, yine istedim doktorumdan. Oda 4 hafta sonra durumuna bakalım ilerlerse vericem şimdi vermeyeyim dedi. Kendimi çok üzgün hissediyorum çok korkuyorum toparlanamıyorum
Serklaj 25. Haftada yapmıyorlar kese zarar görmesin diye.İstirahat ve progestan vermeleri lazım. Çok açılma oluyor gibiyse iğne değilse fitil. Daha da açılırsa serklaj yaparlar korkma. Ama çömelme kendini yorma çalışıyorsan riskli gebelik diye heyet raporu al çalışma. Korkma birçok kişi böyle şeyler yaşıyor ama sağlıkla kucağına alıyor sadece ihmal etme![]()
Başımda tek yastık bacaklarımda çift yastık var. Artık sırt üstü nefes almamda zorlaştı. Sol tarafıma dönüp böyle yatmaya çalışıyorum ve çok zorlanıyorum belim tutuluyorHunileşme yoksa uzar. Benim 17 mm şuan. Cuma doktora gidicem. Yatıyorum devamlı. Ayakları tepeye kaldırınca mı etkili oluyor?
Bana doktor öyle yat demedi ama sorıyım bir. Asıl olay ayağa kalkmamak ki ağırlık yapmasın rahme. Çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin hepimize.Başımda tek yastık bacaklarımda çift yastık var. Artık sırt üstü nefes almamda zorlaştı. Sol tarafıma dönüp böyle yatmaya çalışıyorum ve çok zorlanıyorum belim tutuluyor
Bilmiyorum ben en kısa zamanda inş düzelir her şeySerklaj 25. Haftada yapmıyorlar kese zarar görmesin diye.