• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek arabası

Latte3

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
21
1
6
33
Kızlar hangı bebek arabalarını aldınız artısı eksısı nedır. Yenı alacaklara yardımcı olur musunuz?

Kızlar hangı bebek arabalarını aldınız artısı eksısı nedır. Yenı alacaklara yardımcı olur musunuz?
joker'den bebeconfort travel sistem aldım canım.. kesinlikle 2000-3000 tl vermeyi gereksiz buluyorum.. 750 tl 'ye aldık.. hala aynı fiyatta mı bilmiyorum ama internetten aldım iyi ki almışım..

Bulunduğun ilde yerel bi mağazadan çok araştırdığım bi model aldım geçen hafta. Ödüllü ve en çok tercih edilen modelmiş 2016 da. Travel sistem. Markası casual. Modeli cadillac air. 1150 ye aldık indirimle. Bi çok yerde fiyatı 1500 lira civarında. Canlı inceleme fırsatın olursa eğer bakabilirsin. Zaten sende dokunduğunda kullandığında anlarsın diğerleriyle aralarındaki farkı. Rabbim nasip ederse başka çocuklarımda bile yıllarca eskimeden kullanabilirim.

Pekı sızce gıdıp bakayım mı sadece Internet'ten araştırarak onlıne alıyım mı

gidip bakmanda fayda var.. çünkü ebebekten joie marka alacaktık biz, kumaş yapısını hiç beğenmedim ben.. sonra tamamen karambole internetten joker den aldım.. çok şanslıyız ki çok iyi geldi joie ye on basar :D

Kesinlikle bakmalısın. Sonuçta çok para verilen bişiy. Herhangi bi elbise bluz gibi rastgele seçilecek bişiy değil yani.

Kraft twist ilk gördüğünden beri dibinin düştüğü bebek arabası... Çok istiyorum onu almak ama çokta pahalı... Konunun takibindeyim bacım beni o arabadan vazgecirecek biri çıkar belkim...:KK51: Vazgecmessem el mahkum o araba alınacak o kadarrrr....:63:

Babyfox marka jaguar travel sistem bebek arabası aldım hatta otokoltuk ve anakucağı da içinde. Otokoltuk olarak anakucağı olarak ve daha küçükken kullanılabilecek şekilde arabaya da monte edilebilir halde kullanımı. Yani 2 ayrı sepet gibi bir durumu var. Kumaşı da hoşuma gitti. Ayak koruma kılıfı da içinde. Buradaki bir mağazadan aldım 1000 TL den 750ye inmişti kaçırmadım :) kocaman bir araba alt bagaj sepeti tam benlik oğlanla okula gidip gelmek için ideal açıkçası :)

Son düzenleme:
Quinny zapp xtra 2 kullanıyorum canım. Ayrıca bir de puset alıyorsun. maxi cosi marka pusette. çok pratik her yere sıgıyor hafif. Bizi bile tasıyabiliyor. Tek sıkıntı cok alan yok seyler asmak icin. Bir de su an puset kullanıyoruz ağırlık koydugumuzda ön tarafa cekiyor. Hantal degil biz sürekli seyahate gidecegimiz icin bunu tercih etmistik.

Biz Baby2Go Travel System Tercih ettik. Henüz kullanmadik ama sürüsü cok hafif ve güzeldi.

Wellgro chıpolıno yada lorellı kullanan var mı. Onlarda çok hoşuma gıttı model olarak.

Kraft twist ilk gördüğünden beri dibinin düştüğü bebek arabası... Çok istiyorum onu almak ama çokta pahalı... Konunun takibindeyim bacım beni o arabadan vazgecirecek biri çıkar belkim...:KK51: Vazgecmessem el mahkum o araba alınacak o kadarrrr....:63:
Bnde gidip ondan alacaktm ama dönme olayı sıkıntı cabuk bozulabiliomus bnde onun yerne pierre cardin twist aldım dönmüyo ama cok güZel bi incele

Bnde gidip ondan alacaktm ama dönme olayı sıkıntı cabuk bozulabiliomus bnde onun yerne pierre cardin twist aldım dönmüyo ama cok güZel bi incele

Dün inceledim onuda.. Yok anam ben kraftta kaldım baya.. O dönmesi çok hoşuma gittiii...

britax römer b-motion. çift yönlü değil. ama özellikle oto koltuğu güvenlik konusunda çok iyi. 4 lastik de şişme lastik ve amortisorlü. tek elle kapanıp açılabiliyor.

Dün inceledim onuda.. Yok anam ben kraftta kaldım baya.. O dönmesi çok hoşuma gittiii...
Bende kraft twist cok begenmstm kullanan bir arkadasm memnun olmadıgını soyleynce vazgectm anakucagı da otrma kısmı da kucuk geliyomus dukknda baknca hakkaten diger modellere gore daha dar duruyodu ve suny baby nin bi modelini aldm inşallah memnun kalır oglum:)

Bulunduğun ilde yerel bi mağazadan çok araştırdığım bi model aldım geçen hafta. Ödüllü ve en çok tercih edilen modelmiş 2016 da. Travel sistem. Markası casual. Modeli cadillac air. 1150 ye aldık indirimle. Bi çok yerde fiyatı 1500 lira civarında. Canlı inceleme fırsatın olursa eğer bakabilirsin. Zaten sende dokunduğunda kullandığında anlarsın diğerleriyle aralarındaki farkı. Rabbim nasip ederse başka çocuklarımda bile yıllarca eskimeden kullanabilirim.
İnceledim çok hoşuma gitti, bundan alacağım:super:

IMG_0805.jpg
IMG_0806.jpg
Kızlar ben de bundan aldım. Bizim arabanın bagajı küçük o yüzden bagaja hiç gerek kalmasın istiyorum. Bu çok pratik tamamen kapanıp araba koltuğuna dönüşüyor ekstra parçası kalmıyor bagaja koymak için. Büyüdükten sonra da baston tarzı hafif birşeyler almayı düşünüyorum. Piyasa fiyatı 1700 civarı bana kampanyayla 1200 e geldi. Ben çok memnunum. Markası doona. Yer sorununuz varsa çok pratik. Kullanımı da öyle arabada uyursa falan hiç uyandırmadan gezmeye devam. Düğmeye basınca tekerlekleri açılıyor. Gezerken bana dönük olması da çok güzel. Benim önceliklerime çok uygundu kullananlar da çok memnun o yüzden hiç düşünmedim. Ama ekstra bir gözü yok çantası var asılıyor kenarına. Ne beklediğiniz önemli

Bende kraft twist cok begenmstm kullanan bir arkadasm memnun olmadıgını soyleynce vazgectm anakucagı da otrma kısmı da kucuk geliyomus dukknda baknca hakkaten diger modellere gore daha dar duruyodu ve suny baby nin bi modelini aldm inşallah memnun kalır oglum:)

Canlı canlı görüp iyice incelemek lazim iste.. Du bakim simdik boyle diyince bi tirstim... Benim kız muhtemelen iri kıyım olcek çünküm.. Ben 4 babamizda 5 kilo doğmuş zira.. :KK51:

Canlı canlı görüp iyice incelemek lazim iste.. Du bakim simdik boyle diyince bi tirstim... Benim kız muhtemelen iri kıyım olcek çünküm.. Ben 4 babamizda 5 kilo doğmuş zira.. :KK51:
Bak gor canm mutlaka diger modellerle yan yana getrip karsılastr en içine sineni al:)

Back