Bebek arabası?

sevimmmli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
1.138
241
38
23
Arkadaşlar kraf kenya çok beğendim hafif tekerlek sürümü kolay ama taksitli alacağımız için 23bin oluyor.Kraf viva ,taksitli hali 20bin ,video bulamadım bir alt modeliymiş.prego axis bütçemize uygun 12bin.Ama ne yapacağımı şaşırdım ne alacağımı yardımcı olabilecek?)

Arkadaşlar kraf kenya çok beğendim hafif tekerlek sürümü kolay ama taksitli alacağımız için 23bin oluyor.Kraf viva ,taksitli hali 20bin ,video bulamadım bir alt modeliymiş.prego axis bütçemize uygun 12bin.Ama ne yapacağımı şaşırdım ne alacağımı yardımcı olabilecek?)
Axis taksitli hali 15bin oluyor.

Canım kredi kartı ile mi alacaksın? Kredi kartı ile alacaksan bazı sitelerde peşin fiyatına 6 taksite denk gelmiştim ben.

Bütçenize uygun olanı alın aylarca taksıt ödemek zorunda kalmayın
Her türlü alacağımız ürünü 12 taksitle alacağız,sadece taksit aylık ariyor hani 1800odemek varken 2.5odeniyor bazı bebek arabalarında o fark bizi yorar mi diye dusunncedeyim

Her türlü alacağımız ürünü 12 taksitle alacağız,sadece taksit aylık ariyor hani 1800odemek varken 2.5odeniyor bazı bebek arabalarında o fark bizi yorar mi diye dusunncedeyim
Kendınızı yoracak taksıtlere girmeyin hayat planladığınız gibi gitmeyebilir .

Ekstra masraflar çıkabilir

Bu kadar uzun taksit ile alacaksanız en uygun olanı tercih edin. Üzgünüm ama maddi durumunuza göre hareket etmelisiniz. Bebeğin ne gibi bir masraf çıkaracağını bilmiyorsunuz çocuk bebek arabasının hangi model olduğunu anlamayacak ona vereceğiniz parayı yeme içme gibi geleceğini etkileyecek şeylere ayırın. Böyle yorum yapma sebebim maddi durumunuzun çok iyi olmadığını düşünmem belki dönemlik bir durumdur ama bana şey gibi geldi asgari ücret ya da 30bin tl maaş alıp da son model iphone kullanmak gibi.

Bu arada asla kalbinizi kırmak istemem sadece bebekler markaları bilmiyor ve anlamıyor onlar için konforlu ve sağlıklı olsun en uygunu tercih edebilirsiniz

Hediye almak isteyen biri yok mu ailede :))))

Bu kadar uzun taksit ile alacaksanız en uygun olanı tercih edin. Üzgünüm ama maddi durumunuza göre hareket etmelisiniz. Bebeğin ne gibi bir masraf çıkaracağını bilmiyorsunuz çocuk bebek arabasının hangi model olduğunu anlamayacak ona vereceğiniz parayı yeme içme gibi geleceğini etkileyecek şeylere ayırın. Böyle yorum yapma sebebim maddi durumunuzun çok iyi olmadığını düşünmem belki dönemlik bir durumdur ama bana şey gibi geldi asgari ücret ya da 30bin tl maaş alıp da son model iphone kullanmak gibi.

Bu arada asla kalbinizi kırmak istemem sadece bebekler markaları bilmiyor ve anlamıyor onlar için konforlu ve sağlıklı olsun en uygunu tercih edebilirsiniz
Haklısın gerçekten düşüneceğim bunu )

Bende kraft kenya aldim su an da hepsiburada da 17500 tl ve hepsiburada worldcarda pesin fiyatina 9 taksit secenegi var. #reklamdegil

Merhaba ebebek ve babymall'da indirimler oluyor oraları takip edebilirsiniz. Ebebek'te galaxy marka bebek arabası almıştı bir tanıdığım geçen indirimde 6,000 küsüre düştü siz yine de takipte olabilirsniz.

Bende kraft kenya aldim su an da hepsiburada da 17500 tl ve hepsiburada worldcarda pesin fiyatina 9 taksit secenegi var. #reklamdegil
Siz nasıl memnun kaldınız mi viva ile arasındaki fark dönme şeklimiz galiba viva bir tık daha uygunmus sizce viva yerine kenya mi tercih edilmeli

Merhabalar biz de Kenya aldık. Bence çok kullanışlı ve hafif. Çok fazla model baktık ama dediğim gibi katlanma , sürüş vs. En sevdiğim bu model oldu.
Ebebekte indirim vardı gri renginde 15.000 TL

tanidik birinden ikinci el satin alsaniza. herkes bebeğine en kalitelisini aliyor, 2 sene sonra çöp. Oysa kaliteli oldugu icin ömrü uzun oluyor. Bence begendiginiz modeli ikinci el alın

Back