Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bi ara kafayı takmıştım uykularım kaçıyordu almamaya karar verdim rahatladımBenim daha var ama ben de bu ara bebek arabası işine kafayı taktım. Bu ustteki pusetli görüntüden hoşlanmıyorum. Alttakine puset kendi takılabiliyo ama bana pratik gelmedi ben tek basıma otobüse dolmuşa da binmek istiyorum araba ve bebekle.
Pierre cardin capsule ve Kraft Kokpit modelleri var kabin tipi onlarda gözüm bu ara. Sizin doğum ne zaman?
Baston da telerlekler hep çift ben 8 tlerleğin de aynı koordinasyonu saglayabileceğine inanmıyorum.Ben de bi ara kafayı takmıştım uykularım kaçıyordu almamaya karar verdim rahatladım
Baston modeller çok hafif oluyor diyorlar baston düşündün mü?
Şehir efsanesi mi bilmiyorum ama bagaja bebek arabası sığmıyor diye arabasını değiştirenler okudum o kadar karışık mevzuBaston da telerlekler hep çift ben 8 tlerleğin de aynı koordinasyonu saglayabileceğine inanmıyorum.Benim dediğim modellere bakar mısın bi ya vidaolara. Yatak dolap okey ama bu mevzu çok karışık
![]()
Ay herkesin satıp basyon almasını ben de okudum. Ilk travel begendim tabi. Sonra bana bu pratik katlananlar gösterildi. Bu kapsülü inceledim de kokpite bakamadım yoktu buralarda. Ya diyorum konmasın puset. Puset arabada dursun oto koltuğu olarak. Ki bizim arabamız yok. Olursa puset de alırız.Şehir efsanesi mi bilmiyorum ama bagaja bebek arabası sığmıyor diye arabasını değiştirenler okudum o kadar karışık mevzu![]()
Ne güzel bi elinde bebeyi bi elinde arabayı tutmayı hayal edebiliyorsunAy herkesin satıp basyon almasını ben de okudum. Ilk travel begendim tabi. Sonra bana bu pratik katlananlar gösterildi. Bu kapsülü inceledim de kokpite bakamadım yoktu buralarda. Ya diyorum konmasın puset. Puset arabada dursun oto koltuğu olarak. Ki bizim arabamız yok. Olursa puset de alırız.Bebe pratik bebek arabasında yatsın. Çanta sırtımda bebe kucağımda tek el halledeyım kapatma kaldırma işini. Minyonum ben.
Çok pratik olması lazım.
![]()
Sen ikisini birdan tutarsın bi elinde ben sana güveniyorum.Ne güzel bi elinde bebeyi bi elinde arabayı tutmayı hayal edebiliyorsun![]()
10 saniye kadar sonra biri düşerSen ikisini birdan tutarsın bi elinde ben sana güveniyorum.![]()
Ki bi de kış bebesi ne kadar gezecek zaten.10 saniye kadar sonra biri düşeraraba yoksa bence pusete hiç gerek yok zaten maksimum 4 ay kullanılır sonra büyüyorlar zaten mecbur sağlam bi oto koltuğu almak gerekecek. Onu da araba alırsanız alırsın. Travel de dediğin gibi mantıksız oluyor bu durumda. Zaten ben travel alacak olsam sırf ayrıca oto koltuğu almamak için alırdım.
Gel vazgeç kafan rahatlasınKi bi de kış bebesi ne kadar gezecek zaten.![]()
Doktor diyecek tamam doğurttuk ayır bebeyi artık.Gel vazgeç kafan rahatlasınal bi kanguru yaza kadar sar sarmala koynunda gezdir
![]()
Çok mantıklı dur ben de öyle yapayımDoktor diyecek tamam doğurttuk ayır bebeyi artık.Şimdi uzun uzun bakıp karar vereyim. Emrivaki olmasın biri hediye alacaksa şunu istiyorum derim.
Bebemleyken karar vermekte zorlanırım belki
![]()
Bak şimdi başka baktığım bi model pahalandı diye vazgeçtim indirime girmiş.Çok mantıklı dur ben de öyle yapayım![]()
en hafif ve ucuzunu alin derim. 7. ayda bastona geçtik. bosa o kadar para gitti..Merhaba bebek arabasında karasız kaldım iki model var e bebekte . Muze joie ve baby plus canyon. Sizce hangisi iyi kullanan var mı aranızda Eki Görüntüle 2863523 Eki Görüntüle 2863524
Valla kanguruyu cok sevdim ben. Sarmas dolas geziyoruz 3. Kesfettim biraz gec kaldim. Ebebekten almistim. Cok memnunumGel vazgeç kafan rahatlasınal bi kanguru yaza kadar sar sarmala koynunda gezdir
![]()
Benim ikizlerim olacak nasipse. Başlarda ikiz bebek arabası mı şu mu bu mu çok düşündüm sonra kafama dank etti. Ben yanımda biri olmadan iki çocukla dışarı çıkana kadar akşam olacak, bebek arabasından vazgeçtim. Kanguruyla birini eşime veririm birini kendim taşırım dedim. Daha almadım amaValla kanguruyu cok sevdim ben. Sarmas dolas geziyoruz 3. Kesfettim biraz gec kaldim. Ebebekten almistim. Cok memnunum
Masallah, sağlıkla doğsun insallah. Ikiz bebek arabalari yan-yana olanlar cok geniş, kamyon şoförü olurum derseniz düşününBenim ikizlerim olacak nasipse. Başlarda ikiz bebek arabası mı şu mu bu mu çok düşündüm sonra kafama dank etti. Ben yanımda biri olmadan iki çocukla dışarı çıkana kadar akşam olacak, bebek arabasından vazgeçtim. Kanguruyla birini eşime veririm birini kendim taşırım dedim. Daha almadım ama